canım merak etme herkezde böyle ben amuda kalktım senelerce :)) geri gelmesinler diye hep bi görevdi ilişki daha eim içimden çıkmadan ayakalrımı dikerdik insanın psikolojisi yerle bir oluyo hep görev yapmışız bu zmana kadar şimdide çocuktan hopp bitiyo
neyse soruna gelince merak etme iyi sper 1 tane lazım ve o kadar çokki onlar ve hızlılarki giden gidiyo yerine erkek sperm az olsada o meni az veya cok olmuyo meninin içinde proteinler felan bisürü madde var o yüzden tüp ebbek aşılamada yıkanır en hızlıları kalitelileri kadına enjekte edilir ben yıllarca yattım ama doktorum aşılama yaptıgında hopp elimden tutup kaldırıyodu yalbvar yakar 5 dakka uzanmama izin veriyodu ve asla aykalarımı kaldırtmıyodu hiçbi anlamı yok diyodu....
eger sper az ve hareketi yavaşsa sansınız tüp ebbekte daha iyidir ama mevlam neylerse güzle eyler sansınızı deneyin demişler kendini kasmadan kafana takmadan tüp bebege kadar normal ilişkinizi yapın hiç düşünme yapabiliyosan kafandan çıkar
çünkü benim tüp bebek iptal oldu yumurtalarım erken catlamıştı 3 yumurtam vardı 2si catlamış 1i duruyo sansımız cok az oluca için iptal edildi doktoruma o zman asılama yapalımd edim doktor catlamışlar dedi olsun dedim kabul etti... eşimden sperm alındı yıkandı felan bana asılama yapıldıu hiç aşılama yaptırdın mı bilmiyorum ama şırıngayla ucuna salıyolar hop kaldırıyolar gene yalvar yakar 5 dakak uzandım kalkar kalkmaz spermler geri gelmişti zaten umudumda yoktu tüp ebbek iptal olmuş yumurtalar catlamış agladım sildim peçeteye çıktık ordan .. sonra işe gittim anaokulu öğretmeniyim oo bide yılsonu curcuna karne hazırla süslü püslü sınıfları toparla ders yapılmaz sürekli hopla zıpla parti ooo görsen etkinlik odasını malzeme odasını ben tmezledim moralim bozukya temizlik görevlisi bayram etti heryeri ben temziledim ıncık cıncık bisürü rfa uzandım agır şeyler kaldırdım.. pinklere gittik ip atladım sonra yılsonu gösterisi koştur koştur 250 cocugun gösterisi okulumuzun düşün yani en son gün bel agrısı karın agrısı karneleri verdim 4 te saglık ocana yetiştim 24 ünde catlayan yumurtalarımı ekranda görmüştüm ayın 16sı olmuş yani daha kaç gün olmuş göreli düşün ana zorla test yaptırdılar bi baktım yıllardır tek çizgi olan yerde belirgin kıpkırmızı2 çizgi gözlerime inanamadım agladım agladım agladım kendime gelemedim yagmur nasıl yağıyodu gözümün yaşı yağmura akrıştı koşa koşa sokalkklarda kayboldum evin yolunu bulamıyorum mahallade sonra eve geldim kapıyı açamadım aglamaktan komşuya gititm ödü koptu arkadaşın sanmış bişi oldu hamileyim diyiyp diyip ağladım :)) eşimi annemi sıraya işte bütün aileyi uçurdum bayrmaım bayram oldu evim ev oldu biz aile olduk ne diyim işte yani dicem oki gidenleri kafana takma arkadaşım rabbim 1 tanesinden can vericek üzülme zmanı gleince seninde yüzün gülcek
bende hep geir akıyo diye üzülürdüm kimseyede soramazdım utanırdım o geldi aklıma yazdım uzun oldu ama