Merhaba arkadaşlar Allah evlat uğrunda çabalayan ,çabalarının sonucunu almasına izin versin inşallah.sizlere bir sorum olacak.ben tipik pko şu değilmişim.tek yumurtalığımda böyle bir görünüm çıkıyor adetin 3.günü .ama kist yok .adet düzenli.hormonlar normal.yani yumurtlama oluyor gebelik olmadı.sebepsiz deniyor ama herşeyin bir sebebi var tabi ki.benim sorum şu pko nun insülin direnciyle bir ilgisi var diye biliyorum bizim bütün sülale tip 2 diyabet hastası ben de risk var şimdi bir süre yemek yemezsem elim ayağım boşalıyor acilen tatlı bir şeyler yemek istiyorum geçen ay kolesterol ölçtürdüm normalden yüksek bunların birbiriyle bağlantılı olduğunu biliyorum .kilolu biri değilim zayıfla değilim dikkat ettiğim halde kolay kilo veremiyorum .ben de insülin direnci olabilir mi bunun için iç hastalıklarına mı gitmem lazım yoksa kadın doğumcularda teşhis koyar mı ?bu benim her ay yumurtalama etki etmiyor ama gebeliğe etkisi var sanırım .sizce? Bir de bu durumun ilacı var mı?şimdiden teşekkürler Allah yar ve yardımcımız olsun