- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
arkadaşlar ben de pko luyum maalesef ve bebiş özlemi çekiyorum 1 yıldır 2 defa klomen oldu yok tutmadı daha sonra 3 ay ara verdim çünküilaç mahvetmişti beni psikolojik açıdan. bu ay puregon iğne yaptım ama yumurtam oluşmamış çatlatma iğnesi yapamadık . klomenle illa 1 tane oluyordu fakat puregonla olmamış çok üzüldüm ağladım ama yapcak bir şey yok. şimdi regl olmayı bekliyorum izmir de kaan bozkurta gitmeye başlıcam geçen ay 6 sında olmuştum migren ağrılarım başladı bugün yarın olucam. Allah bizlere kolaylık versin. bir an önce sağlıklı bebişlerimiz le buluşuruz. pko lu hamile kalanlar yazın lütfen aşamalarınızı çünkü bize umut veriyorsunuz.
her topiğe bakamıyorum burayada alıntı yapıldıkça bişey sorulursa cevaplamaya çalışyıorum malum kız var artık anca onun sorunalrını inceleme onun gb olanalrı okuma derdindeyiz neyse derdin o topikte kalıyosun :)
ben 6 sene doktor kapılarında gezdim cnaımr abbim ol demeden bişey olmuyo cok agladım cpok yıprandım en beklemedigim zmanda oldu bbeğim ... özelelre cok para yedirdik arabamızı satıp 3 kez aşılama yaptırdık en son 2 snee önce fakülteye başladım 1 sene rapor almaya uğraştım sonra 3 kez tüp ebbege başladık pkoda dozu tutturmak cok önemli klomenle defalarca denedik aşılama yumurta takibi olmadı hemde bisürü yumurtam varken olmadı cok yumurta iyi bişey degil zatne en fazla 3 olmalı bence benim en az 4-5-8 oluyodu 3 kez tüp ebbek iptal edildi 30 yumurtam aynı anda büyüyodu çünkü hemde en az doz iğneyle neyse en son 3 yumurtam oldu herşey süper dedik ben çatlatma iğnemi vurmayı unuttum bi gün geç vurdum ve yumurtalarım toplayamadan çatladı tüp ebebk iptal edildi agladım sızladım bu bayramda bizim için zehir olcaktı tam bayram ayıydı maf ettim kendimi temizlik yaptım okul müsamelerinde neler taşıdım okulda karneleri dagıttım son gün saglık ocana gittim akrnım arıo diye daha yumurtalarım göreli 14 gün olmuştu ve idrar testinde çıktı hamileleiğim çok şaşırdım agladım şok oldum yani rabbim ol dedimi oluveriyo umudunuzu yitirmeyin olucak allahın izniyle dogru tedavi cok önemli ilacın dozu cok önemli cok yumurta degil saglıklı yumurta elde edebilmek cok önemli