Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar uzun zamandır buraya girmiyorum bugün sizlere umut olmak için yazmak istedim..bende polikistik overliydim ve kiloluyum 3senedir ilaç tedavisiyle gebe kalmaya uğraşıyordum ikinci çocuğuma ilk çocuğumu da kısa bi ilaç tedavisi sonucunda kucağımıza almıştık oda progestan kullandığım ay ilk çocuğuma da hamile kalmıştım.şimdi ikinci yavruma Hamileyim üç senedir tedavi görüyordum kölemin çatlatma iğnesi vs vs her ay bunlar tekrarlamıyordu fakat olmuyordu hep hüsranda. Çok şükür sonunda doktorum yine bana progestan verdi üç sene boyunca progestanlık bi sıkıntın yok hormon düzeylerin iyi falan diyordu sonunda ısrar ettim aldım.o ay tatile de gittik ilaçlarımı aksatmadan içtim kölemin ve progestanı ve çok şükür yine progestanı kullandığım ay hamile kaldım şu an doğumuma on gün var.bende umutsuzca bakardım forumlara bi şekilde hamile kalan oldumu umudum artaydı.size umut olmak için yazdım.hemde 100 kiloda hamile kaldım şimdi son ayım 115 kiloyum.Rabbim herkese nasip etsin bana da sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin.kilo PKo hiçbir şey engel değil önce Rabbim nasip edecek sonra ilaç vesile.ama progestanı vurgulamak isterim bilginiz olsun bana Rabbim çareyi onda bulduruyor.Allah hepinize nasip etsin banada çok dua edin ne olur doğumum ve bebeğim için sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alayım.
Merhaba kızlar uzun zamandır buraya girmiyorum bugün sizlere umut olmak için yazmak istedim..bende polikistik overliydim ve kiloluyum 3senedir ilaç tedavisiyle gebe kalmaya uğraşıyordum ikinci çocuğuma ilk çocuğumu da kısa bi ilaç tedavisi sonucunda kucağımıza almıştık oda progestan kullandığım ay ilk çocuğuma da hamile kalmıştım.şimdi ikinci yavruma Hamileyim üç senedir tedavi görüyordum kölemin çatlatma iğnesi vs vs her ay bunlar tekrarlamıyordu fakat olmuyordu hep hüsranda. Çok şükür sonunda doktorum yine bana progestan verdi üç sene boyunca progestanlık bi sıkıntın yok hormon düzeylerin iyi falan diyordu sonunda ısrar ettim aldım.o ay tatile de gittik ilaçlarımı aksatmadan içtim kölemin ve progestanı ve çok şükür yine progestanı kullandığım ay hamile kaldım şu an doğumuma on gün var.bende umutsuzca bakardım forumlara bi şekilde hamile kalan oldumu umudum artaydı.size umut olmak için yazdım.hemde 100 kiloda hamile kaldım şimdi son ayım 115 kiloyum.Rabbim herkese nasip etsin bana da sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin.kilo PKo hiçbir şey engel değil önce Rabbim nasip edecek sonra ilaç vesile.ama progestanı vurgulamak isterim bilginiz olsun bana Rabbim çareyi onda bulduruyor.Allah hepinize nasip etsin banada çok dua edin ne olur doğumum ve bebeğim için sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alayım.
Hiç açıklayıcı olmamışsın maalesef.bi kere bitkisel tedaviye karşı olduğunu ve nadasa çekildiği zaman kullanılabileceğini söylemişsin.bu söylediğine katılmıyorum.3 kez gonal f iğne kullanmış birisi olarak şifanın nerden geliceği belli olmaz bilinçsizce değil tabi bu söylediğimde.insanlar buradan yazılanları okuyorlar ve son ümit belki de ne yapabilirim diye bi çare düşünüyolar.pkos denilen hastalığın kişiden kişiye değiştiğini bilmeniz gerek bi kere.ben hiç adet olmayan ve iğne aşılama tedavisiyle bir çocuğu olan ağır pkos luyum.prof dahil bir çoookk Dr a gittim ve hiç birisi doğum kontrol hapı önermedi öneremez bebek isteği olan birisine.zaman kaybından başka bişey değil bence.süreç uzatmaca yazmışsınız aslında öyle süreç uzatmaca oluyor bence.ayrıca diğer doktorlarda farklı bişey söylememişki.pkos direnç demek insülin direnci demek metformin kullanman şart.klomenin en yüksek dozunda dahi gunde 4 kez içtim hiç kullanmamışım gibi.insanların buradan yazarken bi kez daha düşünerek yazmasını rica ediyorum.size kızdığımdan falan değil yanlış anlamayın.bu arada soğan kürü kullanıyorum 2.bebeğim için ve bebek olmasa bile iyi yönde etkili olduğunu düşünüyorum.Allah herkese aratmadan evlat nasip etsin inşallah.
Sitenin adi nedir acabaÇok güzel bir site keşfettim diyet amaçlı tüm besinlerin kalorileri yazıyor kendime göre bir diyet planı oluşturdum ve 1 ayda 7.5 kilo verdim. Adet düzensizliğim için doktor duphaston ilaç vermişti sonra adet oldum fakat düzenli devam edebilmesi için tekrar yasmine başlama kararı aldık doktorla birlikte. 1 ay önce 68 kiloydum şuan 60.50 kg geliyorum. 60 kilonun altına düştüğüm vakit tüm ilaçları bırakıp düzenli adet görebilecek miyim onu deneyeceğim. Bakalım inşallah kilo vermek yumurtlamama yardımcı olur ve adetlerim düzene girer. Sonuçları sizlerle paylaşacağım. Kilo vermenin çok önemli olduğuna inanıyorum
+Selamlar,
zamanında yaşadığın stresini ve bu süreçteki sıkıntını anlayabiliyorum.Benim tüm yazdıklarıma baktıysan eğer,ben doktorumun benimle paylaştıklarını açıklıyorum.Herkes profa gidemiyor.Amacım aynı şeyleri yaşayanlara bir nebze destek olmak ve sorusu olanın sorsunu doktoruma sorup cevaplamak.
Yıllardır bu hastalığı senden farksız yaşamadım.
Haklısın Herşey Allahtan,bak bana olmaz dediler ve 14 haftalık hamileyim.Darısı olmayanlara.
Yine söylüyorum ben otlar kürler vs kullanmadım.İnsanlarıda yanlış yönlendirmedim.
Ancak sen soğan kürü diyerekte insanları yönlendiriyorsun.
12 Yaşımdan bu yana Prof. tarafından takip ediliyorum.Üniv.hastanesi,Acıbadem ve Memorial hastanalerinde.
Amacım bu tedavileri yapamayan insanlara destek olmak,tecrübeleri paylaşmak tamamen iyi niyet.
Ancak dediklerine yine de saygı duyuyorum.Hamile olmama rağmen topiğe giriyorum ki belki desteğe ihtiyacı olan arkadaşlarım vardır diye.Ama malesef senin suçlayıcı yazınla karşılaşmak çok üzücü.
Rabbim 2.çocuğu nasip eder inşallah.
:ecrin_bebek:mafoldumben
Merhaba ben sizin 2009 da yazdiginiz paylasimlari okudum bende PCO var çok merak ettim sizi bebis oldu mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oldu prensesim var 4 aylık rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin