- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
tabı canım hayırlısı ama kafam çok karışık eşim çok destek oluyo ama hasta oldumu duyunca yüzünde bı ıfade oluyo artık o ıfadeyı görmek ıstemıyorum bende çok üzülüyorum..yumurtanın çatladığını ben nasıl anlayabılırım
canım o yumurtaya cok umut baglamanı istemiyorum yumurtanın büyüdügünü anlamak zor hamilelik testi gb testler var yumurta çatlayınca rengi felan degişiyomuş sanırım ateş ölçme yöntemi var mesela yumurtan çatladıgında ateşin az farkla yüksek çıkıyo başka aklıma bişey gelmedi ama akışına bırak bence doktor kontrollerinde zate yumurtanın kaç mm oldugunu söyle catlamak üzereykende şanslı 3 gün felan diye söylüyo doktorlar hayırlısı olsun inaşallah
arkadaşlar 5 yıldır evliyim ..... polikistik over kistim var fakat hamile kalamıyorum? çoğu doktor bu engel değil diyor... ama yumurtalıklarıda tembelleştiriyor.. 2 kere tüp bebek denedim 2.sinde ikiz bebeklerim vardı fakat 2 aylık iken kalpleri durdu kaybettik.... öncelikle normal yollarla hamile kalmak istiyorum herşeyi denemdim fakat daha ne yapmam gerekiyor bilemiyorum? ankarada iyi bir doktor önerisi olan varmı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
bende 6 snee sonra kavuştum bebeğime dogumu bekliyorum şimdi heycanla evet polistik over hamile kalmaya engel değil ama malsef senelerce olmayan var ama hiç anlamadan hastalıgını bilmedende cok hamile kalan var böyle tuhaf bi hastalık işte
dogal yolalrda neler denedim neler ne hurafeleri bile yaptım herlkezin dediğini ya ondaysa şifam diye ... hayıt suyundan cok fayda gördüm ben ilaçsız günü gününe saaati saatine adet olmamı saglıyodu mesela ... sogan kürü incir kürü yapanalr var ... adetten sonra incir ceviz cok yerdim gerçekten yumurtaların büyümesine kaliteli olmasına yardımcı... sonra neler neler yaptım ptlar çüpler... buhara oturmalar , hamamalar , sütün buhusuna bile oturmuştum allahım yarabbim insan caresiz kalınca... ama doktor kontrolü olması gereken bi hastalık bu yoksa yumurtladıgın anları yakalamam tamamen mucize...........