- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
teşekkurler haksever inşlh yaradan herkesın hakkından hayırlısını verır..
ben teşekkür ederim canım gelişmeleri yazarsın merak ettiklerini sorarsın cevap veririm allah yardımcın olsun
inan benimde tek istedigim bu ama olmuyo beni iyi anlarsın sen senin yaşıdıgın şeyleri yaşıyorum aynı yasta elimde degil anlarsın.. ama sana çok teşekkür ediyorum yakınımdaki hiç biinsnın yapmadıgı söylemedigi sözleri söylüyosun...kendini anlatabilmek karşındaki kişinin seni anlayabilmesi inan çok iiyi geliyo.
anlamam mı cnaım bizi bizden başkası anlayamaz hamiellerin bebegi olanalrın annelerimizin eşlerimizin bile tesellileri batıyo bazen nerden bilceklerki nasıl anlıcaklarki diyoruz ben öyleydim yani aman üzülme yaşın genç filancanın şu akdar sneeden sonra oldu felan gb teselliler bile küfür gb geliyodu bazen anlaadıkalrını düşünürdüm hep sadece cocuk ahsreti cekenler anlar beni derdim burası bana iyi gelirdi bitek burdakia rkadaşlıkalrım sohbetlerim rahatlatırdı bitek içimi acımıda paylaştılar bazen cok salınca kendimi beni silkeleyip kendine gelde dediler kızdılarda sevdilerde yani ben böyle atlattım o yüzden ne kadar ihtiyacın olursa herzaman konuşabiliriz üzülme nolur sende ugraşalr bul kendine ben hep çalıştım gece kurslara gittim ehliyet aldım hatimelre sohbetlere gittim namazıma sarıldım kurana sarıldım duaya sarıldım emryem suresi cok ama cok okudum mealini okudum okudum agladım öyle güzelki bizi anlatıyo o sure bi oku bak kardeşim anlmını sonra her için sıkıldıgında okumak isticeksin