amin çok teşekkür ederim rabbim tez vakitte isteyen her kuluna sizede nasipe tsin
rapor için ben nerdeyse 1bucuk sene ugraştım ama benim şanssızlıgımdandı pkoluyuz malum ben kendi haline bırakılınca 2bucuk -3-4 ayda bi adet oldugum oluyodu... 2 sene önce fakülteye başladım ilk gittiğimde stajer doktorlar vardı ben bursa fakülte hastanesine gittim neyse ilk gittim doktor hormon testleri istedi adet ol gel dedi testleri yaptırdım 2 ay sonra adet oldum gittim başka bi asistan doktor baktı tahlillere bida aynı testleri istedi neymiş adetimin 21 günü bakılmalıymış yaptır adet ol gel dedi gene aylar geçti gittim başka bi doktor vardı delircem bu sefer sinirlerim bozuldu çünkü gene aynı testleri istediler bende başladım aglamaya dedim bu ne böyle ben pkoluyum adet olabilsem cocumda olur zaten aynı testleri isteyip duruyosunuz olmucaksa beni perişan etmeyin yollarda zaten tükendim senelerdir dedim bayabi agladım o doktor acıdıda bölümün doktoruyla görüştürdü meger arka planda aşılamaları tüp ebebgi operasyonalrı yapan barış bey miş sonunda nur cemalini görebildim onu gördüm bütün iler tıkırında yürümeye başladı hemen dosyam acıldı testler istedi gene hormon ama bu süreçtede eşim için norolojiden rapır aldık fotoraflar sigortadan eşimin çalkıştıgı gün cıktısı evlilik cüzdanı fotokopisi gb şeyler istediler hepsini tamamlayıp gittik sonra rapor çıkması için evrakalr tamamlanınca 1bucuk ayda bizi aradılar heyet raporunuz çıktı diye sonra doktora gittim ve tüp bebek için ilaç raporumu verdi doktor ilaçalrımı aldım 2 kere başladık ama yumurtalarım cok olustu sayısı fazla diye 2 kere iptal edildi 3.de çok az dozla 3 yumurtam oldu catlatma iğnemi bigün unutup geç vurdum
ve yumurta toplama için doktora gittiğimizde yumurtlarım çatlamıştı tüp bebek gene iptal edildi ogün aşılama yaptırdık ve oldu hamile kaldım hiç beklemedigim tükendigim bi anda hamile kaldım
rapor için gerekli belgeleri tamam layıp götürüp heyetin toplanmasını bekliyosunuz yani özetle sonra aşılamaysa ona göre yada tüp bebekse ona göre ilaçalrınızı alıp başlıyosunuz tedaviye aşılama için 150 tüp bebek içinde 400müydü 600müydü yalan olmasın ücret alınıyo yapılırken aşılama için verilen 150 tl aşılamada kullanılcak malzemeler zaten devlet sonra geri yatırıyo sigortadan alıyosunuz bize 50tlsi yattı 100ü yatmadı mesela başka merake ttiğin varsa yardımcı olurum