Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kıslaaarr
ben de uzun zamandır pkoluyum çocuk istemeye 2 ay önce başladık doktorlar yumurtlamamın olmadığını, tedavi sürecinden geçeceğimi söylemişti. En son 4 martta hastalandım, nisanda bişey olmadı.40.günümde bende doktorun söylemesyile test yaptım bişiy yok ve söktürücü kullandım. Bekle bekle yine adet gelmedi. Geçen hafta öğrendim ki meğer 1 aylık hamileymişim. Geç yumurtlamışım ve nasıl olduysa tutmuş. Çook sevindik, bugün keseyi de gördük, şimdilik bir problem gözükmüyo. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Merhaba kıslaaarr
ben de uzun zamandır pkoluyum çocuk istemeye 2 ay önce başladık doktorlar yumurtlamamın olmadığını, tedavi sürecinden geçeceğimi söylemişti. En son 4 martta hastalandım, nisanda bişey olmadı.40.günümde bende doktorun söylemesyile test yaptım bişiy yok ve söktürücü kullandım. Bekle bekle yine adet gelmedi. Geçen hafta öğrendim ki meğer 1 aylık hamileymişim. Geç yumurtlamışım ve nasıl olduysa tutmuş. Çook sevindik, bugün keseyi de gördük, şimdilik bir problem gözükmüyo. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Amin canım çook teşekkürler Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyucanım senin adına çok sevindim.allah hayırlıysa tamamına erdirsin.darısı hepimizin başınahihoyyyt
biliyorum seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşimBENDE CANIM BENDE KISKANMIYOUM DİYORUM AMA İÇİM KOPUYO KİMSEDE ANLAMIYO YA KİMSEDE NEDEN BÖLESİ,N DEMİYO BİRBİRİMİZDEN BAŞKASI ANLAMIYO EŞLERİMİZ BİLE Bİ KADIN İÇİN EŞİNE EVLAT VEREMEMEK ÇOK KÖTÜ BİDE O BU TESTLE SORUNUN SENDEN OLDUĞU ÇIKINCA ORTAYA BU DAHADA KÖTÜ BENDEN İŞTE BENDEN BENİM YÜZÜMDEN HERŞEY ALLAHTAN ODA OLABİLİRDİ İNAN HİÇ SORUN ETMEZDİM BEN ONUNLA MUTLUYUM ÇOCUK OLMASADA OLUR AMA BENDEN OLUNCA HEP DÜŞÜNÜYORUM BAŞKASIYLA EVLENSEYDİ 2YAŞINDA ÇOCUĞU OLUCAKTI YAŞITLARININ İLK MOKULA GİDEN BİLE ÇOCUKLARI VAR KARDEŞİ BİZDEN SONRA EVLENDİ 9AY ONUNDA OLMADI OLDU 9AY HAMİLE KALDI DOĞURDU ÇOCUK ŞİMDİ SEKİZ AYLIK OLDU HALA BİZİM YOK ÖLÜYORUM KAH ROLUYTORUM HER HAFTA BİRLİKTEYİZ JHER HAFTA BEN ÖLÜYORUM ANLAMIYOLAR BİŞİ BELLİ ETMİYORUM ÇÜNKÜ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM AYRI AYRI HEPSİNİ HELE YEĞÜENİMİZİ DAHA PAZAR BİRLİKTEYDİK GÖZÜMDE TÜTÜYO RESMİNE BAKIYORUM HEP AMA DAYANAMIYORUM HİÇBİRİDE DEMİYO BU KIZIN İÇİ YANIYODUR GÖRDÜKÇE DEMİYOLAR HALİMİ KİMSE ANLAMIYO KİMSE EŞİM BİLE.........:sinifsinif:mafoldumben
biliyorum seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşim
7ay önce evlendi karısı 4 buçuk aylık hamile yakın arkadaşlarım biri çikolata kisti vardı nisanda doğurdu diğerinin prolaktini yüksekti nisanda doğurdu karşı komşum çocuk istemiyodu 10 gün önce doğurdu,rehber öğretmenimiz geçen hafta istemiyo diye kürtaj oldu2 ay önce koasıyla anlaşamıyo diye çocuk istemeyen arkadaşım doğurdu bir arkadaş doğum kontrol hapını bir gece içmedi diye şuan 3 aylık hamile,kıskanmak değil ve bunların hepsiyle çok sık görüşüyorum kıskançlık değil içim yanıyor eşime evlat veremediğim için aılama oldum ve dün sabah kara günler başladı umut yine bitti yarın yine lanet olası doktora gidicem ilçedeyim 1 buçuk saatlik yol 2 günde bir yol tep iğne saatini kontrollü yap ölmek istiyorum niye niye bu kadar zor bizim için
bu kadar yıpratma kendini tatlım. ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. benim ciğerim yanıyor yakınlarımızda bebek doğuran yada bebeğinle bize gelen olunca. benim eşimdede sorun yok bi ben sorunluyum. görümcem benden 1 ıyıl sonra evlendi balayında hamile kaldı. duyduğum zaman sinir krizi geçirmiştim, hatta testi bana aldırmıştı beraber yapmıştım tuvalette, düşün halimi. ama ne oldu 2 ay sonra düşk yaptı, ben halen diyorum kıymetini bilemedi o zaman, örnekler vereyim sana, kanepeye otururken kendisini atı veriyordu pat diye ağır ağır kaldırıyordu sıgara içiyordu. halbuki adet olduğu zamanlar hiç bişey kaldırmazdı bi yeri incilir diye. çok imrenmiştim o zaman. 2 ay sonra düşük yaptı hamile kalamıyor şuan. şimdi onunda burnunda tutuyor. allah işte, gözüme gözüme soktu hamile olduğunu.... ama yinede allah kimseye çocuk hasreti çektirmesin. ben umudumu iğneye bağladım artık. inşallah allah dualarımızı kabul eder.
sende üzme bi tanem kendini bu kadar, bende bu olaydan sonra fazla takmamaya karar verdim. allah sanada inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar.. bende pco luyum, glucophage verdi bana doktor baya bi zaman önce 850 mg.. ama aşırı midem bulanıyo onu içincede, mahvoluyorum.... bu en etkiden nasıl kurtuldnuz, hapı yarım yarım almayı dnedim olmuyo, yemek arası yemek sonrası denedim olmaadı.. ne kadar sürdü bu bulantılar, ne kadar zaman sabretmem lazım en azından? kullananlar yardımcı olursa sevinirim
biliyorum seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşim
7ay önce evlendi karısı 4 buçuk aylık hamile yakın arkadaşlarım biri çikolata kisti vardı nisanda doğurdu diğerinin prolaktini yüksekti nisanda doğurdu karşı komşum çocuk istemiyodu 10 gün önce doğurdu,rehber öğretmenimiz geçen hafta istemiyo diye kürtaj oldu2 ay önce koasıyla anlaşamıyo diye çocuk istemeyen arkadaşım doğurdu bir arkadaş doğum kontrol hapını bir gece içmedi diye şuan 3 aylık hamile,kıskanmak değil ve bunların hepsiyle çok sık görüşüyorum kıskançlık değil içim yanıyor eşime evlat veremediğim için aılama oldum ve dün sabah kara günler başladı umut yine bitti yarın yine lanet olası doktora gidicem ilçedeyim 1 buçuk saatlik yol 2 günde bir yol tep iğne saatini kontrollü yap ölmek istiyorum niye niye bu kadar zor bizim için
haksevercim cnm nasılsın?görşemiyoruz n yaptın tedavi görüyo musun?