- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
kızlar bu akşam yemekten sonra hayıt suyu içtim hazır suyu varya ondan geçen sene almıştım açıp bi içmiştim bidaha içememiştim bu akşam baktım son kullanma tarihi 05.03.10 yani bitmesine az kalmış gününün. nabayım o güne kadar içeyim bali içebilirsem çok kötü ya rabbim şifa nasip etsin ne gıcık ya erkeklerin spermi olsun die keçi boynuzu, pekmezi, balı,badem,fındık,fıstık yiyolar hep güzel şeyler kadınlarda iğrenç hayıt suyu,soğan suyu,çivan perçemi hep acı tatsız tuzsuz şeyler haksızlık ama
bi çay bardağına 4/1koyup gerisini su doldurup içiyorum inşallah devam edebilirim yemekten beri çikolata yiyorum ya ağzım boş kalınca çok kötü içim bulanıyo ama içtim genede şükür içebilirim inşallah haziranda aşılama var en azından o zamana kadar içim temizlensin
bi çay bardağına 4/1koyup gerisini su doldurup içiyorum inşallah devam edebilirim yemekten beri çikolata yiyorum ya ağzım boş kalınca çok kötü içim bulanıyo ama içtim genede şükür içebilirim inşallah haziranda aşılama var en azından o zamana kadar içim temizlensin