- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 8
Sveh canım sen inançlı dirayetli birisin canım yapabilirsin yapacaksın korkmadan ben niye vuramıyormuşum diyerek gözünü kırpmadan elini titretmeden bi kerede saplayacaksın ve besmele çekerek eminim ki zaten yaparsın inançlı birisin ne güzel bu yaşta namazını kılıyorsun şükrün ağzından hiç eksik olmuyo duaların desen öyle
baharla burcu nun hamileliği aynı anda duyduk ebirhim ile elifyeşillerin kide hamileliğini aynı anda duyduk ve bu site sen le benimkinide aynı anda duyacak sabır
baharın hamile olmasınını nasıl duyurdun sitede sevinçinini nasıl paylaştıysan bizimkide öyle olacak
ve göreceksin allahın izniyne bizim çoçuklarımız daha zeki ve daha güzel olacak çünkü geç geliyor güzel gelecek hiç merak etme rabbim yeterki hayırlısını versin
canım benim seni seviyorum biraz daha sabır biliyorum tedavi aşaması daha stresli geçiyor ama biraz sabır sonu güzel olcak
canım yaa keşke yakın olsaydında gelseydin bana bi acı kahve içseydikk:) elhamdulillah cnm Allaha herzaman tevekkül ediyorum dediğim gibi o bizim bilmediğimizi biliyo hayırlı değil demekki. ama bu süreç çok yıpratıcı... iğneyi vurmadan önce bi sürü dua ediyorum la havle çekiyorum besmele çekiyorum ama bu gonal f yi vuramadım bi türlü. dedim ya çok tuhaf bişi sanki zorla vurdum çekiyorum geri deri kalkıyo sonrada ilaç çıktı işte.. 15 gün lucrin vurdum göbekten o hiç öle olmadı. neyse bu çektiğim sıkıntılar günahlarıma kefaret olur inşaAllah..
bizim halayımızıda çekicez inşaAllah dimi vardır zamanı. gerçekten bnm gibi çok uğraşanların hamilelik hberi çok sevindiriyo beni kendim için istediğimi sizler içinde istiyorum yani.. tüüümmm bebek isteyenlerr şişerler inşaAllah bölee
beni gören zaten hçç takmıyo sanıyo güçlü biriyim çok şükür. şen şakrak ama içim parçalanıyo.. yinede çok şükür daha kötü bi hastalığımız yok biliyorumki Rabbim için herşey çok kolay O ol dicek ve olucak bu kadar kolay..