kızlarrr dün hormon tahlili yaptrmak için devl. hast.ne gittim çok sıra vardı eşimin yanına iniyodm sen bekleme git bn dururum die. inerken yanmda bi kadın var telle konuşuyo dio müjdem var kızın olcakkk
ben kaldım kaynar sular döküldü sanki üzülmüyorum artık diyodum meğersem içime atıyomuşum son damla oldu o kelime.. gittim yanına eşimin dolmuş bi halde dedm sıra var napalım dedi gidelim hç bişi istemiyorum dedim. noldu dedi yok bişi dedim ama gözlerimden akıyo yaşlar ısrar etti noldu die yanmda bi kadn eşine müjde verdi dedim. anlayamıyorum seni dedi bi dk bi dk tutmuyo onca şeye üzülmedn ağlamadn dedi şimdi noldu. bnde çıkıştım anlamıyosun beni nie yardımcı olmuyosun anlamaya çalış nie kızıyosun dedim. oda bn sen üzülüyosn die kızıyorum kıyamıyorum sana tüp mü yapıyoruz lpg mi yapalım dedi
para yok dedim ayarlarız sen araştr dedi öle işte geldm birz kendime. Allah yardım etsn çok zor bi imtihan gerçekten allah beterinden korusun..
öle işte bnde yavaş yavaş başlıcam araştrmaya ilkbahara doğru yaptrmayı düşünüyorum Allah nasip ederse havalr ısınsın biraz bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn