maşallah subannallah işte bu çok güzel canım güçlü olun birbirinie sarılın
çok saol canım benim burası da benim için çok büyük moral kaynağı gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum en azından sizlere içimi dökebiliyorum... inşallah rabbim hepimize de bi an önce hayırlı bebişler nasip eder de bi gün hep beraber mutlu haberler veririz
merhaba canım.. işten girince yazamadım.
üzülme olacak hepimizin bebeği inşallah Rabbimin izniyle. ben şimdi formda eskiden yazanları okuyorum arada, bakıyorum şimdi hepsinin bebekleri olmuş. içim rahatlıyor, iyi geliyor. bizim de olacak bak inşallaahh..
inşallah canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın gerçekten çok zor bi süreç allah'ım yardımcımız olsun
bugün doktor baktı en ufak bi yumurtlama belirtisi yok dedi.tekrar progestanla adet olup klomene başlıycam günde ikiye çıkartıcaz klomeni.budefa yumurtlama olur umarım....
bu ay bende klomen kullanıyorum canım günde 2 tane yeni başladım adetin 5. günü. adetin 14. günü tekrar gitcem o zaman bakcak dr yumurtlama olup olmadığına ama ben hissediyorum acayip derecede hareketlilik var yumurtalıklarımda cnm hayırlısı artık. ama dr.um sitres çok etkiliyo dedi her ne kadar yapamasak da sen yine de takmamaya çalış canım üzülme elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri...