- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
bir kere vuruluyorsa bana neden birden fazla al dedi şuan iki tane aldım iki tanede getirticem??birde bana günde bi tane klomen yetmemiş sanırımdurumum çok mu kötü doktorda bişi demiyoki off..değil çok şükür.:)
valla bilmiyorumki canım ama inş gerek kalmaz bu sefer de tutar çatlatma iğnesi bi kere vuruluyo iğer denemeler için demiştir belkide bu nasıl bi doktor hiç tutma şansı vermiyomuş gb ne kadar buluranız al demiş hem pahalı bi iğne o sanki 1tlde al demişçok kızdım durumun kötü mü bilemiyorumki cnaım tahlillerin felan varmı bakayım rehim filmi sperm testleriniz normalse umutsuz değildir hiçbişey bugün öyle bi haber aldımki içime bi tohum yeşerdi sanki bi arkadaşımın eşinde 0 sperm vardıyani hiç yoktu ameliyatla sperm aldilar yumurtalarını acıp canlı hücre buldular ve tüp bebek denediler umutsuzca ameliyattan önce bi kez deneyelim die ve tutmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşpazartesi keseyi görceklermişçok sevindim onun adına hiç tnaımadım dokunmadım sesini bile duymadıgım kilometrelerce uzakta biri ama benim kader arkadaşım gb gördüm umudum oldu bizimde olcak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh