ne güzel canım çıtıpıtısın maşallah
sağol canım da böyle yemeye devam edersem eşim armuda benzeyeceğimi söylüyor D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel canım çıtıpıtısın maşallah
öyle canım herşey nasip kısmet.ben de bir ara hamile haberi almaya dayanamıyordum.hüngür hüngür ağlıyordum.eşim kızıyordu kıskanıyor musun diye.ama senin dediğin gibi imreniyor insan ya.hem de nasıll.ama sorunun ne olduğunu tam olarak öğrenince rahatladım.tedavimi ona göre yapıyorum en azından.
sendeki sorun neydi canım
canım bu şeker ilaçları en fazla kaç ay kullanılıyormuş haberin var mı??
doğrudur canım.benim daha 2 ay bile olmadı.tam gaz devam ediyim bari.ne kadalık evlisin sen?
yan etkisi olmadığı için sürekli kullanabilirsin tabi drunada bi sor.hamileliktede düşük riskini azalttığı için ilk aylarda köullanılabiliomuş
bende de pko var canım.yumurtam çatlamıyor.her ay kendiliğinden 32 günde bir adet oluyorum ama yumurtalar tembel (
haziranda 5 sene olacak canım sen kaç tane içiyorsun günde ?
haline şükret yinede en azından yumurtan var.incir kürü yaptınmı.bi denesen.yada direk ye incir
off off bizim işimiz ne zor ya.kimi kadın çatlama yumurtlama nedir bilmeden kolayca hamile kalıyor.biz neredeyse doktor olduk ama hala tık yokk
aynen ya.artık hastanede yeni gelenlerin tahlil kağıtlarına yorum yapıorum.okadar yani:)
canım şimdi bu benim 5. klomenim 2. iğnem.bu ay da olmazsa tedaviyi bırakıyorum çünkü doktor aşılama dedi.ben de aşılamayı yaza yaptırabilirim ancak.o boş olduğum dönemde hem soğan hem de incir kürü yapıcam.soğanı bir kere yaptım.1-2 kere daha denerim heralde.sen soğanı denedin mi hiç?
sen özelemi gidiosun
yok canım devlete gidiyorum ben.ama doktorum çok iyi Allah razı olsun.
anım hayırlısı inşallah hamilesindir.Özelden msnni verebilirsin görüşürüz bende çok msnye girmiyorum ama olsun görüşürüz ordanda .Üzme kendini sende fakülteden randevu aldığına sevindim.Hayırlısı olur inşallah.Doktoru kendinmi seçiyorsun?Fakülte içinde geçerlimi bu?:44:
Kızlar moralim çok bozuk Bugün doktora gittim hsg çektirmiştim onu gösterdim tüpler açık dedi ama yumurta tembelliği varmış,adetin 3. günü gel ultrason çekelim dedi.Adetin 3.günü çekeceği ultrason vajinal ultrason mu acaba?Bide eşimin sperm hareketliliği yavaş olmazsa aşılama yapıcaksınız dedi moralim çok bozuldu bugün..Sokakta ağlamamak için kendimi zor tuttum hastane çıkışı..
hiç üzülme görümcemdede yumurtlama tembelliği verdı benden 1 sene sonra evlendi 9 ay çocu olmadı doktor zor olu senin demişti oda çok üzülmüştü şimdi ikinciye hamile biri 2 buçuk yaşında şimdide 6 ayllık hamile üzülme yani sakın takma kafana kiloluysan kilo ver bu yumurtaları çalıştırıyo ve ceviz incir gb şeyleri tüket e vitamini selenyum e bunlarda yumurta için iyi kullanabilirsin hayırlısı olsun canım
Çok saol canım benim,inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz Kilolu değilim 46 kiloyum yarın incir kürüne başlıycam bakalım.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.