Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın fıstıklar ne yapıyorsunuz elif hala gelmedi merak içindeyiz benim çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr dışardada kar ve soğuk varrr
günaydın kızlarr.kar mı var nerdesin sen neyaz bizim burda yaz geldi
Günaydın kızlar,
herkese hayırlı bir gün diliyorum.İnşallah bugün Rabbim hepimizin dileğini kabul eder canlarım ...
günaydın bayanlar .aminnn.inşallah.. nasıl gidiyo hamişlik. senin ikinciydi galiba değilmi.
evet ya bi tenhalaştı buralar.haa sahi benim jel gelmiş bu gün beyim gidip alıcak kargodan.
iyiiii kayganlaştırın ortalığı bakem
canım hemen üzme kendini .dur bakalım belki düşünüldüğü gibi değildir.belki senle kalmaya karar vermiştir. içini ferah tut biraz sabret canım benim.hem bişey olmaz ki size biz dua ediyoruz hep
Evet yaa dün akşam kar yağmaya başladı buraya 3-4 gündür de iyi soğuk var ben kayserideyim canım yaaa
elifçiğim üzülme bitanem iyi düşün iyi olsun içini ferah tut tutunacak tutun yavrum diye dua ettt o hisseder seni beni annem çok istiyormuş der
burcu ayağınız kayıp düşersiniz ya fazla kayganlaştırmayın başı ne yarılır :)))) yaa bu eczanelerde satılmıyormu illa internetten mi alınmalı
hiç sormadık eczaneye biz.o yüzden bilmiyorum canım