zaten daha öncede yemin etmiştim devlet hastanesine gitmiycem diye ama gene salak gibi gittim sağlık ocağında yaptırdım
bencede çok erken daha neye dayanarak demiş iyi düşünelim iyi olsun canım benim inşallah hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten daha öncede yemin etmiştim devlet hastanesine gitmiycem diye ama gene salak gibi gittim sağlık ocağında yaptırdım
canım ya tb edeyimmi etmeyimmi şaşırdım kuzum ya neye dayanarak dış dedi ya gerizekelı kızlar tanıdık dr olan ne olur arasın sorsun ya
elifim git eczaneye filan ne bileyim yakın hastane varsa bir ordaki hemşirelere sor çatlıyacagım
canım şimdi doktordan geldim sonuç 90.72 ama gerizekalı doktor çok moralimi bozdu ya dış gebelik olabilir ben sana hamilesin diyemem dedi aşırı moralim bozuldu sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ben çatlatma iğnesini 1 martta vuruldum zaten 2 haftalık falan oluyor 2 haftalığa göre normal değil mi bu değer sizce ya
bencede çok erken daha neye dayanarak demiş iyi düşünelim iyi olsun canım benim inşallah hamilesin
çok saol canım benim ya çok teşekkür ederim
elifim şimdi araştırıyorum iki haftalık biri degeri 42.75 hamilesin demiş dr
şimdi kendi doktorumu aradım sonucun gayet normal dedi
şimdi kendi doktorumu aradım sonucun gayet normal dedi
Hadi gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun tatlım sen kendi doktorunun dediğine bak sağlık ocağındakiler pratisyen doktor anlamazlar canım