- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sen bu saatlerde gelirmiydin şekerim hoşgeldinnnNasılsın canım?Ben kaçak değilim canım geliyorumda denk gelemiyoruzSeni gördüğüme sevindim
merhb canm hoşgeldn aramıza.. tedavin hayırlı güzel olur inşallah.. aramızda ilk klomende veya 3 4 te hamile kalan yok ama burda yok diede olmuyo anlamına gelmez illa ilk tedavide hamile kalan vardır.. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak pco fln hikaye:))
Evet canım sana katılıyorum pkolu bir arkadaş vardı 102 kilo diyet yapıyordu hatta tam tedviyde geçmemiş yanlış hatırlamıyorsam ve ogün hamile olduğunu söylediAllah nasip ederse oluyor hertürlü.Hani pkolularda kilolularda hamile kalınması çok zor diyor ya oyüzden yazdım arkadaşın kilosunu.Herşey nasip kısmet.Allah hayırlısını versin inşallah
Canım evet 2 gün oluyor ilaç biteli olamadım hala bekliyorum canım.Adet söktürmek için günde 2 defa kullandım 5 gün boyunca.Düzenli şekilde nasıl kullanıyordun?canım sen hala adet olamadın mı yaa( Rabbim şifa versin o duphastonu druna sor her ay düzenli kullan canm bana iyi geldi sanada iyi gelir inşallahh. ilaç biteli kaç gün oldu canmm.
iyi dileklerin içinde çok saol tatlım inşallah herşey gönlümüzce olur
eşim evde yok öle gelebildim:)) sen nie bu kadar geç geliyosn canm eşin kızmıyomu bnmle ilgilen demiyo mu bende çokk sevindim özledm kızz seni
ya gerçekten öle neler neler okuyorum var ya imkansız die bişi yok yani bizim olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği
Canım evet 2 gün oluyor ilaç biteli olamadım hala bekliyorum canım.Adet söktürmek için günde 2 defa kullandım 5 gün boyunca.Düzenli şekilde nasıl kullanıyordun?
Çok takılmıyorum canım ya gündüz ev işi yemek vs derken akşamlarıda spor yapıyorum anca bu saatlerde girebiliyorum zamanım dolu dolu anlıyacağın eşim kızmıyor çok kalmadığım sürece yanımda oda tv izliyorYetenek sizsinize bakıyoruz.İlgileniyorum canım eşimle tabiki kıyamam eşimeSende iyi ettin geldin bende seni özledim canım
Evet canım aynen öyle demekki zamanı var umarım kısa sürede hepimiz kavuşuruz bebeklerimize
İnşallah canım sağolBen çalışıyordum ara verdim canım yol uzaktı.Şuan oriflamede satış temsilcisiyim tanıdık eş dosttan sipariş alıyorum denk gelirse evdeyim genelde günlerim var Hayırlısı olsun canım bebeklerimiz olsa vaktimizi onlarla geçiririz zatenbana adet söktürücü die verdiğinde günde 3 kere kullanmıştım cnm ilaç bitti 10 gün snra fln olmuştum sende olursun daha merak etme stres yapma
sen çalışmıyosun dimi evdesn bnm gibi:))
Haklısın hissetmezmiyiz hepimizin başında birde özellikle çocuklara düşkünsek dahada zor olur ama napalım canım inşallah kısa sürede bizde çabamızın dualarımızın karşılığını alırızinşallahh canmm.. eksikliğini çok hissediyo insann. bizim komşunn kızı var 1.5 yaşında babası işten geliyo hemen çıkıyo kapıya baba baba dio var ya içim sökülüyo sankii...
ya bahar şu aynı msjda bi sürü alıntıları nasıl yapıyosnn öğretsene banada(
İnşallah canım sağolBen çalışıyordum ara verdim canım yol uzaktı.Şuan oriflamede satış temsilcisiyim tanıdık eş dosttan sipariş alıyorum denk gelirse evdeyim genelde günlerim var Hayırlısı olsun canım bebeklerimiz olsa vaktimizi onlarla geçiririz zaten
Haklısın hissetmezmiyiz hepimizin başında birde özellikle çocuklara düşkünsek dahada zor olur ama napalım canım inşallah kısa sürede bizde çabamızın dualarımızın karşılığını alırız
Canım sağ alt tarafta kutucuk var alıntı yap diyor alıntı yapacağın yorumları işaretliyorsun konuya cevap ver diyor sol alt tarafta ona tıklıyorsun sonra alıntıların altına cvp yazıyorsun cevapla diyorsun ve toplu şekilde yazmış oluyorsun bende bilmiyordum sağolsun arkadaşlar tarif ettiBir dene bakalım olacakmı canım
Evet canım aynen öyle demekki zamanı var umarım kısa sürede hepimiz kavuşuruz bebeklerimize
buldm galiba:)
inşallahh:))
ayy yaşasınn bende öğrendimm teşk ederim canmcım
Canım ben çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz iyigeceler
Canım ben çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz iyigeceler
ebirhim yumurta geliştirici ilaçlarda e2 degeri 200 olması lazım her olguun bir yumurta 200 buna göre olgun yumurta sayın artıkça e2 de yükseliyormu
yanlış bilgi vermeyim yinede ama senin 150 çıkmış tam olgunlaşmamışmı acaba bir yumurta mı sadece dr sor da bizide aydınlat
Merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evliyim 3 gün önce pko olduğumu öğrendim regl olabilmek için şuan bir ilaç kullanıyorum sonrasında klomen kullanıcağım çok heyecanlıyım fakat şuan forumdaki yorumları okudukça umudumu yitiriyorum umuyorum bir faydasını görürüm aranızda ilk klomen tedavisinde hamile kalan varmı?