- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 40
sen pcolu olduğun için mi büyümüyorr.. bitkisel kür fln yaptın mı..
evet pco dan dolayı büyümüyor adetlerim düzensizdi bekarken yasmin kullandım evlendikten sonra devam ettim kilomda gayet iyi idi 1,5 yıllık evliydik bebeğimiz olsun istedik yasmini bırakınca hamile kalmışım sonra düşük yaptım ardından 2-3 ay dinlendik somra doktora gittim tedavim başladıı klomen serophene duphaston orgametrik neler neler 15 kg aldım ilaçlar sağolsun en son menogon kullandım oda işe yaramadı soğan kürüde bi kez yaptım yanlış zamanda yapmışım adet bittiği gün yaptım meğer adete 15 gün kala başlamak gerekiyormuş kanamam durmadı hastanelik olunca korktum ama gelecek aya soğan kürü deneyecem adet oluncada incir kürüne başlayacam bakalım işe yarar mı ocak şubat aylarında tedavime ara verdim spor salonuna kayıt yaptırdık pco luların kilo vermeside zormuş ama kg verincede yumoşlar kendiliğinden büyüyebiliyormuş bakalım 10 kg versem yeter 4 kg gitti geriye 6 kg kaldı çok uzun oldu kusra bakma 19 aydır bebek olsun savaşı veriyorum ama kazanacağım bu savaşı bunu biliyorum rabbim hayırlı zamanda verecek kuzularımızı inşallah...