milupanın sitesi herhalde giz hiç bilmiyom gelen markalar nıvea milupa huagıs( okunduğu gibi yazdım affola)
buldum bakalım üye olmaya çalışıyorum saol hazırlık yapıyoruz haaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
milupanın sitesi herhalde giz hiç bilmiyom gelen markalar nıvea milupa huagıs( okunduğu gibi yazdım affola)
inşallah canım bu arada geçmiş olsun
nasılsınz canlarım bn hçç iyi değilim kaynana geldi kızından bööö kahvaltıya çağırdı ama pek çıkasm yok dedim kızlara yazayımda o beklesinn
gizz canım belli mi olur Rabbim bu dr dan nasip eder belki bebeğini ay hadi inşallah..
neyazzz bak gitt test yaptr bence sen hamilesinn nasıl bekliyosun ya bn çoktan çat die çatladıydımmm
ebirhimle elifciimm hadi güzel haberlerinizi belkiyorum mart ayın bereketli ay malum kedilerr sizde 2 3 doğurursunz artıkk
kız Allah iyiliğini versin emi mart kedisi yaptın bizi cadı...
Sıhatler olsun burcucuğum duşunu aldın mı
ben ilk bebek istediğim zamanlar da bi yere üye olmuştum 4 sene önce falan .bana bir paket geldi zor taşıdık.numune değildi hepsi büyük paketti.meyve püreleri mamalar bezler.sonra baktık olmuyo bzim tarihleri geçmesin dedik bi arkadaşımız doğum yapmıştı ona götürmüştük
evet canım sağol.aslında evi süpürsem çok güzel olcak haftasonu rahat rahat gezerim ama hiç canım istemiyo
neyaz merhaba canım nasılsın bugün pek bi yalnız kaldım ben yaaaa adet olmadın dimi hala bi idrar testi falan yapsaydın canım
bir hafta önce idrar testi yaptım demiştim ya net şekilde çıktı ama belim kırılıyo yaaaa anlatamam ve karnımda böyle batma gibi ağrılar var kan testi yaptır diyolar ama yoksa üzülürüm ben yaaa cesaret edemiyorum yaptırmaya bende yoktum yeni girdim yazdıklarınızı okuyodum
bir hafta önce idrar testi yaptım demiştim ya net şekilde çıktı ama belim kırılıyo yaaaa anlatamam ve karnımda böyle batma gibi ağrılar var kan testi yaptır diyolar ama yoksa üzülürüm ben yaaa cesaret edemiyorum yaptırmaya bende yoktum yeni girdim yazdıklarınızı okuyodum
neyaz merhaba canım nasılsın bugün pek bi yalnız kaldım ben yaaaa adet olmadın dimi hala bi idrar testi falan yapsaydın canım
bende geldim eşimle beraber çalışıyoruz ya o burdaydı ondan giremedim işler yok bu ara ya
su işi yapıyoruz
ama üstünden 1 hafta geçmiş canım baya olmuş ama sen bilirsin tabiki canım nasıl rahat ediceksen öyle yap aynı şeyler bende de var bugün
Allah hayırlı bol kazançlar versin canım yalnız bu aralar her sektör aynı aşırı bi durgunluk var
sende demi var ahacık hamişler patlıyacak sizi mart kedileri benim adet bitti çalışmalara başlıyacagız bugün ilk atak olur herhal 12 günüm bugün söylersem stres yapar çekip götüreyim odaya demi