- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
kızlar bn çıkıyorm öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
sende Allaha emanet ol canım bende çok öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bn çıkıyorm öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
günaydın kızlaaar :) nasılsınız ?
günaydın bizler iyiyiz sen nasılsın canım
elif kaldık başbaşa
sveh de gitti kaynanaya herhal ya ben kendi kendime diyorum ki ne kadar bir insanda tiksinirsen nefret edersen o sıkıntı yapıyor
bende sevmem kayn. ama iyiliklerini düşünürüm kıyamam ya ben çok merhametliyimdir hep de kaybederim inan ya
bugün elma kurusu göndermiş beyaz sogan bir kavanozda melemen ne deyim daha sevmesemde saygı göstermek zornda degilmiyiz
benimki iyidir iyide işte çocuk yok ya önemsemez beni kardeşimi nasıl önemser (eltim) onlara çocuk olsun yeter
allahdan ailem destek de kafama takmıyorum
kızlar ben yokken bayağı kaynatmışsınız heee Annemin sonuçları çıktı canlarım onun peşindeydim yaaa yeni geldim
Çoookkkk şükür sonuçları temiz çıktı yağ bezesiymiş korkulcak bişey yok dedi prof. bir rahatladım ki üstümden dağlar kalktı san ki ha
kızlarrr günaydın.bugün izinliyim evdeyim yeni kalktım çamaşır falan attım makinaya size bakayım dedim.akşam acayip eğlendim çok güzel geçti bütün stresimi bıraktım orda :) 1 saat önce deli gibi kapı çalıyo kafamı kaldıramıyorum (eşimde izinli bugün evde) en sonunda kalktım postacıymış balkondan seslendim.paket bıraktım abla dedi.baktım.milupa koca bir paket yollamış.içinde bebek bezi,indirim kuponları, pişik kremi,ıslak mendil,şampuan,magnetler,hamilelik ve bebek bakım cd si,kitapçığı ve bir mektup.mektup şöyle başlıyo;
Sevgili burcu.....
hamileliğinizi kutlar size ve bebeğinize sağlıklı mutlu uzun bir ömür dileriz.diye devam ediyo. nasıl mutlu oldum hamile kalcamı anladılar herhalde geçen ay çok gecikmişti ya oraya buraya üye olup araştırmalar yapmıştım.onlardan biri herhalde bu da :)sizde üye olun.
evet gizle sohbet ediyorduk ama o da gitti gözün aydın canım çok şükür temiz çıkmış sonuçlar maşallah
niye oluyo sence sen annesin bilirsin hamilelik belirtisimi ilk çocuğunda ne gibi belirtiler yaşadın
canım geçmiş olsunnn
evet gizle sohbet ediyorduk ama o da gitti gözün aydın canım çok şükür temiz çıkmış sonuçlar maşallah
kızlarrr günaydın.bugün izinliyim evdeyim yeni kalktım çamaşır falan attım makinaya size bakayım dedim.akşam acayip eğlendim çok güzel geçti bütün stresimi bıraktım orda :) 1 saat önce deli gibi kapı çalıyo kafamı kaldıramıyorum (eşimde izinli bugün evde) en sonunda kalktım postacıymış balkondan seslendim.paket bıraktım abla dedi.baktım.milupa koca bir paket yollamış.içinde bebek bezi,indirim kuponları, pişik kremi,ıslak mendil,şampuan,magnetler,hamilelik ve bebek bakım cd si,kitapçığı ve bir mektup.mektup şöyle başlıyo;
Sevgili burcu.....
hamileliğinizi kutlar size ve bebeğinize sağlıklı mutlu uzun bir ömür dileriz.diye devam ediyo. nasıl mutlu oldum hamile kalcamı anladılar herhalde geçen ay çok gecikmişti ya oraya buraya üye olup araştırmalar yapmıştım.onlardan biri herhalde bu da :)sizde üye olun.
canım geçmiş olsunnn
ebirhim demedimmi sana korkma diye bak canım ya boşa sıktın kendini benimde elimde yag bezesi vardı agrı yapıy. aldırdım
annen yine aralıklı kontrole gitsin çok geçmiş olsun
elifim saf elifim benden saflar varmış sevindim buna
burcu nerey üye oldun bende olayım ya hazırlık olsun haaaaaaaaaaaaaaaa
ebirhim demedimmi sana korkma diye bak canım ya boşa sıktın kendini benimde elimde yag bezesi vardı agrı yapıy. aldırdım
annen yine aralıklı kontrole gitsin çok geçmiş olsun
elifim saf elifim benden saflar varmış sevindim buna
burcu nerey üye oldun bende olayım ya hazırlık olsun haaaaaaaaaaaaaaaa
bak görüyomusun onlara bile malüm olmuş canım inşallah güzel haberlerinide alıcaz...