- 4 Mart 2011
- 594
- 18
- 46
nerdesiniz yaaa beni terk edip başka yerdemi yazışıyorsunuz yaaaa
ben sizleri çok sevmiştim amaaa
bugün buralar çok tenha neyazcığım kızlar firarda anlaşılan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz yaaa beni terk edip başka yerdemi yazışıyorsunuz yaaaa
ben sizleri çok sevmiştim amaaa
bugün buralar çok tenha neyazcığım kızlar firarda anlaşılan...
siz başka yere kaymışınız elifle ikiniz :2::2:
elif yeni bir topik açmışda ona bir bakim dedim canım
sen dediginden beri su içiyorum aklıma geldikçe
elif ne topigi açmış ben oyun oynuyorum ara ara geliyorum king
slm tedavi süreci hayrlı olsun yeni evliymişsin ne güzel hemen başlamışsın tedaviye
bende ankaradayım kime hangi dr gidiyorsun
elif ben alışmışım bu topiğe gözlerimi bu topikle açtım ,üstüne gül koklayamıyorum yaa
canım bende gonal f kullandım 8 gün.Adetin 2.günü başladım 9.günü yumurtam 15mm olmuştu.13.günde çatlatma iğnesi verdi cumartesi vurundum şimdi bekleme aşamasındayım inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm sana ve diğer arkadaşlara...
ben adetin 4.günü başladım canım bugün 8.yi vurucam bakalım yarın ne diyecek adetin 12. günü yarın, bekliyorum güzel haberlerini bu arada fazla yumurta olması şansı dahadamı arttırır??
ben adetin 4.günü başladım canım bugün 8.yi vurucam bakalım yarın ne diyecek adetin 12. günü yarın, bekliyorum güzel haberlerini bu arada fazla yumurta olması şansı dahadamı arttırır??
hoşbulduk canım benim .ancak okudum yazışmalarınızı.napıyonuz bakayım.ya misafirlerim vardı iş yerinde de biraz yoğunluk var giremedim bir türlü .ama çok özledim szi.
hoşbulduk canım benim .ancak okudum yazışmalarınızı.napıyonuz bakayım.ya misafirlerim vardı iş yerinde de biraz yoğunluk var giremedim bir türlü .ama çok özledim szi.