Pkolular buraya,hamile kalamayanlar ve kalanlar tedavi sürecimizi paylaşalım.

Hadi ya doktor nasıl öyle söyler terbiyesizmiş. Şimdi hastanelerde hasta hakları diye birim oluşturuldu artık öyle davranamazlar sana ne demek emir vermek ne zannediyormuş o kendini çekinme git hakkını ara eğer yine sana o şekilde davranırlarsa hastanenin halkla ilişkiler uzmanına durumu anlat. Taviz verme,neden seni üzmelerine izin verdin ki çok üzüldüm canım benim ya...Çokta kızdım sana öyle davranan o aptallara ...:KK4: :KK4: :KK4: :KK4:

canm bnm yaa eşimde çok kızdı bırak beni döveyim o adamı dio dedim boşver allahından bulsun... yok yaa gitmem devlete fln bn gelemem öle şeylere kavga edemem kalırım öle hakkımı savunamam:KK43:( çok mu pahalı be bu test eşimde gerek olsa doktor isterdi kafana göre iş yapıyon hç gitme doktora ozaman sen daha iyi biliyon dio:KK1:

sanki benim yerime sen konuşmuşsun canım ... o kadar aynı ki yaşadıklarımız.bende 22 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.2 yıldır da olmuyor.
o evin sessizliği,rutinliği...
aynı şeyleri hissediyoruz aynı :KK14:

bizimle aynı duyguları yaşayan daha çokk kişi var canm çok zor bi duygu Rabbim herkese hayrlı evlatlar versin..

sveh geç kalmış gibi konuşuyorsun kız daha yaşın çok genç bebek yapma yaşına yeni ulaşmışsın şekerim.Ben 23 yaşında anne oldum
şimdi 10 yaşında kızım var.Daha zamanın var canım benim sıkma canını olacak olacakkkkkk...:KK54: :KK54:

senn kızınmı var:KK52: kız sn hamile kalabiliyomuşsun ya ne işin var burda :KK1: ay çok sevindim allah hayırlı uzun ömür versin canmm.. biliyorum var zamanı ama insan isteyipte olmayıncada çok kötü oluyo..

inan bende anlamadım canım.doktorumdan memnun değilim zaten,değiştireceğim.
geçtğimiz yaz aşılama oldum ama tutmadı.halen öğrenciyim ve bu yıl haziranda mezun oluyorum. artık önümüzdeki eylül ve ekim ayı gibi tekrar güzel ve güvenilir bir yerde aşılma yaptırmak niyetim.
eğer bu da tutmazsa tüp bebek yolları bize de görünecek sevgili dostlar...

daha yaşın küçük kız olur öle büyük sorununda yok Rabbim ol deyince olcak tüp bebeğe gerek kalmıcak inşallahh.. bende aşılama istiyorum ama bakalım hayırlısı çok yavaş ilerliyoruz gibi geliyo banada 3 ay olcak daha yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorz bu ay öğrencezz... herkesn doktoru 2 günde bi çağırır bnmki ayda 2 kere anca çağırıyo bak yine sinir oldumm:KK47:

senn kızınmı var:KK52: kız sn hamile kalabiliyomuşsun ya ne işin var burda :KK1: ay çok sevindim allah hayırlı uzun ömür versin canmm.. biliyorum var zamanı ama insan isteyipte olmayıncada çok kötü oluyo..

ikinciyi istiyorum ben tatlım ama ya olmuyor ya da olunca düşüyor:KK14: sizlerinde olacak canlarım Allah ın izniyle yıpratmayın kendinizi çocuk olunca bu enerjilere ihtiyacınız olacak haaa:KK23::KK23:

daha yaşın küçük kız olur öle büyük sorununda yok Rabbim ol deyince olcak tüp bebeğe gerek kalmıcak inşallahh.. bende aşılama istiyorum ama bakalım hayırlısı çok yavaş ilerliyoruz gibi geliyo banada 3 ay olcak daha yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorz bu ay öğrencezz... herkesn doktoru 2 günde bi çağırır bnmki ayda 2 kere anca çağırıyo bak yine sinir oldumm:KK47:[/QUO

yumurta takibi yaparken 2 ya da 3 günde bir çağırıyor doktor gelişimini izliyor istenilen büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi veriyor seninki neden 2 kez çağırıyor ya...Ben de doktoruma beni sık çağırıyor diye kızıyorum...:KK4:

canm bnm yaa eşimde çok kızdı bırak beni döveyim o adamı dio dedim boşver allahından bulsun... yok yaa gitmem devlete fln bn gelemem öle şeylere kavga edemem kalırım öle hakkımı savunamam:KK43:( çok mu pahalı be bu test eşimde gerek olsa doktor isterdi kafana göre iş yapıyon hç gitme doktora ozaman sen daha iyi biliyon dio:KK1:

aslında pahalı bir test değil ama özel hastaneler katkı payı alıyorlar ya emin değilim ama 25 - 30 lira civarlarında tutuyor. Hormon tahlilleri özel hastanelerde pahalı oluyor... Aslında çokta önemli değil illa ki bakılacak diye bişey yok sen düzenli olarak çalışmalara devam et canım gün aşırı mutlaka...:KK1::KK1: çünki senin tam yumurtaların geliştiyse çatlama dönemlerin oluyor...

selam bayanlar bu ay aşılama yapacaz dedi doktor ama ben geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım başka bir tedavi görmedim 2.ayımda aşılama yapmaları normal mi sizce benim gibi olan varmı acaba merak ediyorum neden aşılama istedi iyimi kötümü diye fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

selam bayanlar bu ay aşılama yapacaz dedi doktor ama ben geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım başka bir tedavi görmedim 2.ayımda aşılama yapmaları normal mi sizce benim gibi olan varmı acaba merak ediyorum neden aşılama istedi iyimi kötümü diye fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

aşılamadan önce birde yumurta uyarıcı iğneleri vermesi gerekirdi senin eşinin sperm sonuçları iyimi eğer onda bir problem varsa ondan demiştir.Ya da doktor bir an önce sonuca gitmek istemiştir canımm...

aşılamadan önce birde yumurta uyarıcı iğneleri vermesi gerekirdi senin eşinin sperm sonuçları iyimi eğer onda bir problem varsa ondan demiştir.Ya da doktor bir an önce sonuca gitmek istemiştir canımm...

yok canım eşimde bir sorun tek bende iğne vermedi adetin 12.gün tekrar gidecem yumoşlara bakacak ona göre iğne verecek çatlatma iğnesi.geçen ay seropheneyle 3-4 tane yumoşlarım vardı boytları da iyidi o yüzden iğne vermedi galiba

yok canım eşimde bir sorun tek bende iğne vermedi adetin 12.gün tekrar gidecem yumoşlara bakacak ona göre iğne verecek çatlatma iğnesi.geçen ay seropheneyle 3-4 tane yumoşlarım vardı boytları da iyidi o yüzden iğne vermedi galiba[/QUOTE

peki o zaman çatlatma iğnesi vermişmiydi sana canım

yok canım eşimde bir sorun tek bende iğne vermedi adetin 12.gün tekrar gidecem yumoşlara bakacak ona göre iğne verecek çatlatma iğnesi.geçen ay seropheneyle 3-4 tane yumoşlarım vardı boytları da iyidi o yüzden iğne vermedi galiba[/QUOTE

peki o zaman çatlatma iğnesi vermişmiydi sana canım

evet canım geçen ay vermiş ti bu ayda muhtemelen vercek

ikinciyi istiyorum ben tatlım ama ya olmuyor ya da olunca düşüyor:KK14: sizlerinde olacak canlarım Allah ın izniyle yıpratmayın kendinizi çocuk olunca bu enerjilere ihtiyacınız olacak haaa:KK23::KK23:

varmış ya bitane yeter Allah ona sağlık versin Allah olmayanlara versin..:KK14: olcak Allahın izniyle bende inanıyorum buna Rabbim herşeyn hayırlısını bilir..

daha yaşın küçük kız olur öle büyük sorununda yok Rabbim ol deyince olcak tüp bebeğe gerek kalmıcak inşallahh.. bende aşılama istiyorum ama bakalım hayırlısı çok yavaş ilerliyoruz gibi geliyo banada 3 ay olcak daha yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bilmiyorz bu ay öğrencezz... herkesn doktoru 2 günde bi çağırır bnmki ayda 2 kere anca çağırıyo bak yine sinir oldumm:KK47:[/QUO

yumurta takibi yaparken 2 ya da 3 günde bir çağırıyor doktor gelişimini izliyor istenilen büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi veriyor seninki neden 2 kez çağırıyor ya...Ben de doktoruma beni sık çağırıyor diye kızıyorum...:KK4:

kız bnmki uyuz anca bana zaman harcattırıyo yakın iyi bi dr yokki iyi güzel ona gideym havalar ısınsın değiştircm doktorumu. bak bana ilaç veriyo klomen dio kullan iki gün snra gel gidiyorum yumurta oluşmuşmu kaç mm ona bakıyo ilişki günü veriyo adet olunca 5. günü klomene başla kullan yine gel dio.. bu ay dedim bnm yumurtam çatlıyomu nie çatlama iğnesi fln yapmıyorz. oda dedi adetliyken gel bakalım çatlamış mı die dedi boğazlayasım geldi o an:KK47: madem anlamıyon çatlayıp çatlamadığını de önceden gel adetliyken bakalım de bnm iş bi dahaki aya kaldı yani.. milletin doktor bakıyo ilk aydan çatlatma iğnesi yapıyo bak 2. ayda aşılama yapalım demiş arkadaşın doktoru ne güzell.. zaman kaybetmez..

ya aslında biliyorumki Rabbim istemedkçe napsam olmıcak ama bn diyorum ne yapılması gerekiyosa yapayım öle Rabbime tevekkül edeyim herşeyn hayırlısı yaa

aslında pahalı bir test değil ama özel hastaneler katkı payı alıyorlar ya emin değilim ama 25 - 30 lira civarlarında tutuyor. Hormon tahlilleri özel hastanelerde pahalı oluyor... Aslında çokta önemli değil illa ki bakılacak diye bişey yok sen düzenli olarak çalışmalara devam et canım gün aşırı mutlaka...:KK1::KK1: çünki senin tam yumurtaların geliştiyse çatlama dönemlerin oluyor...

valla elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyorz hava soğuk banyo yapması çok zor geliyo ama zorla yapıyoruz işte o işi:)) adetime kadar gün aşırı yapalımmı yani ozamanda çatlayabilirmi acep:44:

X