Pkolular buraya,hamile kalamayanlar ve kalanlar tedavi sürecimizi paylaşalım.

ya sana nie tarlusal verdiki bu doktor.. o bebeğe zarar veriyomuş.. içme sakın hemen adetin geçince emin ol hamile olmadığına ondan snra başla.. bidaha gişindede duphastonu söle bunu kullanayım mı die bebeğe zararı yok düşük önleyici adet düzenleyici fln filann.. soğanıda bikere yap bişi olmaz şifa Allahtan biz elimizden geleni yapıyorz Rabbim ol dediğinde olucakk:emir_bebek:

ya kızlar bnm belim ağrıyo tam ortası bide kasıklarım batıyo yumurtammı çatlıyoki acep
Canım ben ozman gittiğimde sorayım doktora:KK31:Sen nasıl kullanıyorsun tarif edermisin canım?Belkide yumurtan çatlıyordur canım yada inşallah hamilesindir:KK34::KK54:

Canım ben ozman gittiğimde sorayım doktora:KK31:Sen nasıl kullanıyorsun tarif edermisin canım?Belkide yumurtan çatlıyordur canım yada inşallah hamilesindir:KK34::KK54:

ayy inşallahh canm yaa... bn duphastona adetin 15. günü başladm cnm sbh akşam alıyorum tok karnına ilaç bitiyo 7 8 gün snra adet oluyorum

ayy inşallahh canm yaa... bn duphastona adetin 15. günü başladm cnm sbh akşam alıyorum tok karnına ilaç bitiyo 7 8 gün snra adet oluyorum

Tamam canım teşekkür edrim bilgin için.Ben bir doktora gidince danışayım bakalım nedicekler olmassa bu ilacı kullnırım bende tarlusal yerine:KK34::KK16:

her gün yaptık demişsin daha ne olcak kız sbh akşm mı:KK52: canm bazen banada oluyo öle.. bebeği çıkarmaya çalış aklından sn ra güzel güzel giyin anlarsın ya:KK34: yani kendini ona adapte et hadi gel çocuk yapalım deyip paldır güldür dalmayın:KK1:

yok canım sadece akşamları ama bu ay doktor gün aşırı yapın dedi.bakalım böyle deniyoruz bir de.:KK35:

kıslar merhaba nasılsınız ben bişi socaktım. doktor bana yumurtlama tembelligimin oldugunu söledi. ben pkolumu olmus oluyorum .adetlerim düzensiz. klomen tedavisi görüyuorum.

yok canım sadece akşamları ama bu ay doktor gün aşırı yapın dedi.bakalım böyle deniyoruz bir de.:KK35:

bizede gün aşırı dedi bakalım inşallah bu ay olur.. ya kızlar bnm dün ağrım vardı ya yumurtam çatladı büyük ihtimal gece ilişkiye girdik ama bnm çoookkk canm acıdı dayanamadm bağırdm hatta:26: tam girmedi bile şey.. nie acımıştr sizce..

bizede gün aşırı dedi bakalım inşallah bu ay olur.. ya kızlar bnm dün ağrım vardı ya yumurtam çatladı büyük ihtimal gece ilişkiye girdik ama bnm çoookkk canm acıdı dayanamadm bağırdm hatta:26: tam girmedi bile şey.. nie acımıştr sizce..

arkadaslar cevap bekliyorum sizden

bu arada benim de bugün bi kasılma var bleimde sanki tutulmuş gibi bi garibim bu gün

Son düzenleme:
sveh canım bilmiyorum ki neden öyle oldu bazen bana da oluyo iltihaptan dolayı düşünüyorum ben

ya bide iltihap mı çıktı:KK43:( oda engelmiş bebek olmasına... neyse hayırlısı Rabbim istedikten snra hçç bişi imkansız değil..

yumurtluyosundur canm ya inşallahh çalışmalara son gaz dvmm:KK1:

bu konu 20.08.2009 da açılmış haksever tarafından.o zamandan bu yana bu sayfada yazışanlardan kaç kişi hamile kaldı acaba ?
not:evet aylak kaldım :KK76::KK33::KK53::21::KK35:

bu konu 20.08.2009 da açılmış haksever tarafından.o zamandan bu yana bu sayfada yazışanlardan kaç kişi hamile kaldı acaba ?
not:evet aylak kaldım :KK76::KK33::KK53::21::KK35:

ay bilmemki sormak lazm haksevere listede gerilerde kaldıı:KK6: aylak kalma kız bebişine kazak ör:KK49:

6 yıllık evliyim canım 4 yıldır olmuyo :KK43:

ağla die sormadm kızdrma beni aa:KK20: daha önce tedavilerini yarmmı bıraktn cnm veya neler yaptın. bnmde 3 sene doldu 4 sene oldu sayılır. 21 yaşımdaym bn sen kaç yaşındasn?? herşeyde vardr bi hayır ben buna çok inanıyorum küçüktüm ztn bakamıcaktm belki de.. hem eşimle çok güzel zaman geçirdk gezdk tozduk sevgimiz daha çok arttı.. bakıyorum çocuklulara sevgileri azalmış çocuk yoruyo zaman geçiremiyosn eşinle. boşver iyi oldu birazda:KK34: (böle teselli edicez kendimizi) ama bu kadarda yeter dimi bebekte evin neşesi valla bizim ev sessiizzz bazen diyorum hemen olsaydı bebeğimz 3 yaşında olduydu şimdi konuşurdu başımızı şişirirdi..:KK14:

ya canım ben 28 yaşındayım.ilk 2 yıl istemedik. sonra denedik 1 yıl olmadı .dr. gittim ben .doktor hiçbirşey yok gayet güzel dedi eşin bi görünsün üroloğa dedi. gitti eşim varikosel çıktı.ameliyat oldu.o süreci atlattık tamam dedik denemeye devam yine olmadı yine gittik. bu sefer bende polikistik over çıktı.şimdi 3. aydır takip ediyoruz bakalım inşallah olur artık çok bunaldım.Evet biz de aynı şeyi söylüyoruz ev tıspıs bi bebek olsa da uyumasak bu günlerimizi arasak keşke

X