Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende Clife ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu deneyecektim seni o kadar iyi anlıyorum ki etrafta sürekli bebek haberleri aileden insanların surekli bebek hatırlatması tedaviyi elimden geldiği kadar saklamam falan çok çok zor günlerdi her ay belirti aramak çoklu gebelik testi alıp 1 hafta kala baslamak..hamile kalmadan önceki ay birsürü test yapıp bir sonraki ay için son 2 test ayırmıştım yine olmasaydı söz vermiştim kendime başka test almayacaktım şükürler olsun hepsi geçti gitti dualarım sizinle elbet olacak Allahın izniyle ❤

Gerçekten öyle dolmuşum ki yazdıkların aynısını yaşıyorum gözlerim doldu Allah razı olsun sağlıkla kucağına al inşallah yine de çok sevindim adına desteğin için teşekkür ederim iyiki varsın

Ya canım benim böyle zamanlarda insan kendi derdinden anlayan birine çok ihtiyaç duyuyor sen dua etmekten vazgeçme inşallah her şey çok güzel olacak sende iyiki varsın ❤

Ben kendimi bildim bileli pcosum ilaçsız regl gelmez ama oldu 8. Ayımdayım elhamdülillah biraz zor oldu bir dusuk bu ıkıncii gebeliğim.
diğer insanlara göre daha zor kalıyoruz ama kalıyoruz merak etmeyin Rabbim gönlünüze göre versin.

İnşallah hamillesindir dualarım seninle Allah herkese nasip etsin, inan o laf sokmaları herkeste var ne oldu hamile misin Bi sorun mu var kaç ay geçti bilmem ne artık koronadan dolayı erteledik diyorum sıkıldım çünkü ve şansıma çevremdeki çoğu kişi de hamile 6 ay oldu deneyeli ama insan kötü etkileniyor her ay oldu mu olacak mı test alıp deneyeyim bu kaset test bir de erken gebelik deneyeyim belki çıkar vs ama en büyük etken pko da stresmiş tabi bu yenmek de Bi mesele. Herşey bizim elimizde düşünmeden sakince ilerlemek lazım tek derdimiz pko olsun buna da şükür

Canım doktora gidince yazar mısın ? Ne kullanacaksın nasıl bir yol izleyeceksin bizimle de paylaş inşallah sende umut olursun bizim gibilere

Canım doktora gidince yazar mısın ? Ne kullanacaksın nasıl bir yol izleyeceksin bizimle de paylaş inşallah sende umut olursun bizim gibilere
İnşallah canım benim pazartesi gideceğim doktor dönüşü mutlaka yazarım, Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda nasip olsun hepimize

Canım bugün doktora gittim ultrason ile baktı sol tarafımda 2 tane güzel yumurta oluşmuş kendiliğinden ilaca felan hiç gerek yok dedi ilişki günleri de önerdi diğer ay olmazsa ilaç deneriz dedi nasip artık, bu ay ilaç yok yani canım

Canım beniiimm cok mutlu olduummm ay hadi İnşallah bu sürede sakın stres yapma hep olumlu düşün olur mu

Canım beniiimm cok mutlu olduummm ay hadi İnşallah bu sürede sakın stres yapma hep olumlu düşün olur mu
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum işte doktor pko da stres çok önemli dedi de bu ay düşünmeyeceğim diyorum adete 1 hafta kala başlıyor bende oldu mu bebiş olacak mı vs Allah hayırlısını versin inşallah tez zamanda sana bana da hepimize nasip olur anne olmak bugün bol bol dua edelim..

Bu arada canım ben 67 kilo çıkmıştım doktorda kilo almaya devam etme 60 a kadar düşeceksin dedi bana fortea diye Bi çay var çevrem de herkes denedi kilo verme açısından çok güzel verdiriyor 1 hafta da 64.5 a düşmüşüm doktor da şaşırdı tabi spor yapıyorum ekmek felan da yemiyorum hamileliğe da yardımcı diyorlar eğer etkisini görürsem denemeni tavsiye ederim hiçbir yan etkisi yok kilo problemi varsa ortadan kaldırıyor araştır istersen sadece hamileliği öğrendiğin an bırakıyorsun çayı şimdiden söyleyeyim dedim inşallaj faydası olur da tekrar öneririm

Mrblar benim 6 buçuk yaşında bı kızım var ikinci için uğraşırken pco olduğunu öğrendim adet düzensizliğim olsa da ilaçla adet olma kıllanma problemim yoktu kilo problemim vardı sadece spor yürüyüş yaparak kilo verdim ama stres en etkilisi cidden bı buçuk sene sonunda bı ay ilaç tedavisi gördüm olmayınca bıraktım o ara spora da başladım bı ay daha adet oldun sonra hamile olduğumu öğrendim oğluma mucize gibiydi Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah pco varsa insülin direnci de vardr onun yenmenin de en büyük yardimcisi spor yürüyüş özellikle ben ilaç tedavisini bıraktıktan sonraki ay bal çörek otu tarçın kürü denedim yumurtlamaya yardımcı faydası oldu mu ilaçların mi etkisiydi bilemiyorum ama vesile oldu snrm

Öncelikle bilgiler için çok teşekkür ediyorum evet spor gerçekten çok önemliymiş mutlaka yapıyorum yürüyüş de yapamazsam bile evin içinde koşarak turluyorum her güzelliğin Bi zorluğu var işte tek sıkıntı pko olsun buna da şükür o kürü nasıl yaptın ne zaman kullandın?

Çok teşekkür ederimmm aynen böyle devam süpersin ben de cok zayıfım kilo almaya calısıyorum onu içersem küçülerek kaybolurum heralde ama kilo o kadar büyük etken ki İnşallah okuyanlara faydası olur cok sağol

Adetin ikinci günü başladım ovu testi de yaptım kullnairken çok erken pik görmüştüm ben adetin 8. Günü o gün bıraktım kürü fazla büyüyup kist vs olma ihtimali var demişlerdi döngüm acayip kısaldı o ay 21. Gün adet oldum bı daha bişey yapmadım son adetim oldu kullanırsan da kontrollü kullan cnm pcolularin zaten yumurta çokluğu oluyor bildiğim kadarıyla kist vs olmasın insAllah şifa olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin

Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben pik dönemindeyim zaten inşallah bu ay olur da gerek kalmaz birşeye olmazsa da diğer ay denerim ama olmazsa diğer ay ilaca başlayacak doktor o yüzden kullanamam gibi hayırlısı artık

Hayırlısı hakkında insAllah gerek kalmaz

Hayırlısı hakkında insAllah gerek kalmaz
İnşallah canım da birşey merak ettim alakasız belki ama şimdi gebelik düşünüyorum ve günlük rutin spor yapıyorum hoplayıp zıplıyorum doğal olarak ama Bi taraftan da endişe ediyorum ağır kaldırma zıplama felan derler ya herhangi birşey olur mu aceba Allah ol dedikten sonra olur tabiki de işte aklıma takıldı yine de belki bir bilgin vardır

Vala nasip Rabb'im olacağı varsa koruyor bence bende oğluma hamile kaldığım ay spora gidiyordum sürekli koşu mekik biraz ağırlık çalışıyordum hiç hiç dikkat etmedim hamileliği öğrendiğimde spor hocamda direk aayyy çok sıkı çalışıyordun sende tutunmuş falan demişti ben adete 4-5 gün kala kan vermiştim negatifti adete 1 gün kala idrar testinde silik gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…