- 1 Aralık 2020
- 135
- 63
- 48
- 34
- Konu Sahibi Sapsirella
-
Merhaba bende pkoluyum. Size göre daha kötü bir durumdu benimki.en az 45 gün ile en çokta 3 ay arası adet oluyordum. Kullandığım bazı ilaçlar kıllanmada yapmıştım. 2 çocuğum var şimdi 3. Hamileyim. Bol bol yürüyüş yapın. Ben 2. İçin 9 ay uğraşmıştım. Rahim filmi çekmiştim. Diğer ay hamile kalmıştım. Bu hamileliğimde hem emziriyordum. Hemde doğum kilolarımın hepsi duruyordu. Süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda.Arkadaşlar pkoluyum ama ciddi bir durum da değilim adetleri düzenli sivilce kıllanma kilo vs yok 5 aydır deniyoruz fakat olmadı pazartesi doktoruma gideceğim yüksek ihtimalle geliştirici hap ve iğne verecek. Pkolu olup hamile kalanlardan bilgi yardımı istiyorum yaptığınız denediğiniz neler var?
Amin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Kilonu kontrollü tut diye uyardı zaten doktorum malum pandemi dönemi evde yatıyorsun sürekli spora başladım bende yaptığınız birşey yok değil mi ek olarak ilaç hariç?Merhaba bende pkoluyum. Size göre daha kötü bir durumdu benimki.en az 45 gün ile en çokta 3 ay arası adet oluyordum. Kullandığım bazı ilaçlar kıllanmada yapmıştım. 2 çocuğum var şimdi 3. Hamileyim. Bol bol yürüyüş yapın. Ben 2. İçin 9 ay uğraşmıştım. Rahim filmi çekmiştim. Diğer ay hamile kalmıştım. Bu hamileliğimde hem emziriyordum. Hemde doğum kilolarımın hepsi duruyordu. Süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda.
Bende pkoluyum 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor ben akışına bıraktım yoruldum artık dedim aşılama yapacaktı c life macun kullandım çok şükür hamile kaldım c life ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu kullanacaktım tavsiye ederim en kısa zamanda size de nasip olsun inşallahArkadaşlar pkoluyum ama ciddi bir durum da değilim adetleri düzenli sivilce kıllanma kilo vs yok 5 aydır deniyoruz fakat olmadı pazartesi doktoruma gideceğim yüksek ihtimalle geliştirici hap ve iğne verecek. Pkolu olup hamile kalanlardan bilgi yardımı istiyorum yaptığınız denediğiniz neler var?
Pkoda kilo çok önemliymiş. Ben kilolu olduğum. Halde çok yürüyüş yapmıştım. Sadece folik asit alıyordum birde bu son hamileliğimde tatile gitmiştim. Orda sıcak su vardı. Bol bol belime tutmuştum. Belim ağrıdığı için. Doktor hamileliğimi hesaplarken. Tatilden 1 hafta sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim.Amin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Kilonu kontrollü tut diye uyardı zaten doktorum malum pandemi dönemi evde yatıyorsun sürekli spora başladım bende yaptığınız birşey yok değil mi ek olarak ilaç hariç?
Bende çok stres yapıyorum oldu mu olacak mı vs diye doktor da en önemli şey stres sakın yapma dedi ama elde değil amin inşallah teşekkür ederimBenimde çok ciddi değildi durumum. 2 3 kere gittik çatlıyordu ama olmuyordu sonrasında doktor aşılamadan vs bahsetti bende o sıralar çok stres yapıyordum ara vermek istedim biraz dinlenmek istedim çünkü kendimi yıpratıyordum sonra 1 kere daha adet oldum tedaviyi bıraktıktan sonra daha da olmadım hamile kaldım ama o zamanlar resmen kafamda bitirmiştim yani tabiki çok istiyordum ama Rabbim e bırakmıştım çok dua ettim ol derse olur sizede isteyen herkeseee versin inşallah
Bende pkoluyum 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor ben akışına bıraktım yoruldum artık dedim aşılama yapacaktı c life macun kullandım çok şükür hamile kaldım c life ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu kullanacaktım tavsiye ederim en kısa zamanda size de nasip olsun inşallah
Bana da rahim filmi istedi de özel olunca 1500 TL çok geldi kabul. Etmedim. Daha erken olduğu için herhangi Bi yan etkisi oluyor mu peki c life dediğiniz macununBende pkoluyum 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor ben akışına bıraktım yoruldum artık dedim aşılama yapacaktı c life macun kullandım çok şükür hamile kaldım c life ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu kullanacaktım tavsiye ederim en kısa zamanda size de nasip olsun inşallah
Ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende inofolic combi kullanıyordum da doktor myo fol kullan dedi bakalım hayırlısı artıkPkoda kilo çok önemliymiş. Ben kilolu olduğum. Halde çok yürüyüş yapmıştım. Sadece folik asit alıyordum birde bu son hamileliğimde tatile gitmiştim. Orda sıcak su vardı. Bol bol belime tutmuştum. Belim ağrıdığı için. Doktor hamileliğimi hesaplarken. Tatilden 1 hafta sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim.
Bana da 2000 tl dedi çok geldi cektirmedim hayır bi yan etkisi yok içinde zaten tamamen bitkisel ürünler var ayrıca whatsaptan bilgi veriyorlar bana şifa oldu şimdi herkese tavsiye ediyorumBana da rahim filmi istedi de özel olunca 1500 TL çok geldi kabul. Etmedim. Daha erken olduğu için herhangi Bi yan etkisi oluyor mu peki c life dediğiniz macunun
Anladım çok teşekkür ediyorum Bi araştırayım bu ay da olmazsa artık bende kullanırımBana da 2000 tl dedi çok geldi cektirmedim hayır bi yan etkisi yok içinde zaten tamamen bitkisel ürünler var ayrıca whatsaptan bilgi veriyorlar bana şifa oldu şimdi herkese tavsiye ediyorum
Amin inşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınızNe güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende inofolic combi kullanıyordum da doktor myo fol kullan dedi bakalım hayırlısı artık
Inşallah sana da mucize olur ben hala inanamıyorumAnladım çok teşekkür ediyorum Bi araştırayım bu ay da olmazsa artık bende kullanırım
İnstagramdan da araştırdım tek Bi kötü yorum yok hormon değerlerini de düzenliyormuş ben o açıdan korkmuştum Bi kaç güne sipariş vereceğim adet bitiminden diğer adet dönemine kadar mı kullanılıyor?Inşallah sana da mucize olur ben hala inanamıyorum
Bende ınstagramdan çok araştırmıştım hatta o gördüğün pozitif testler arasında benimki de var önceden inanmıyordum pekİnstagramdan da araştırdım tek Bi kötü yorum yok hormon değerlerini de düzenliyormuş ben o açıdan korkmuştum Bi kaç güne sipariş vereceğim adet bitiminden diğer adet dönemine kadar mı kullanılıyor?
Ay çok iyi geldi söylediklerin inşallah en kısa zamanda kullanacağım bende peki bunu kullanırken klomen vs kullandın mı yani ilaçla herhangi Bi sorun olur mu aceba çok soru sordum kusura bakmaBende ınstagramdan çok araştırmıştım hatta o gördüğün pozitif testler arasında benimki de var önceden inanmıyordum pekadetle birlikte başlayıp yumurtlama gördükten birkaç gün daha kullanıp bırakmak lazım ama pko olduğum için ben yumurtladigimi testlerde anlamadım hiç o yüzden adetle başlayıp 15 gün yedim bıraktım. Hatta ilk ay sipariş verdiğimde adetimin 5. Günü falandı çok düzenli kullanamadım 2. Ayımda çok şükür hamile kaldım
Estağfirullah ne kusuru keşke benimde böyle soracağım birileri olsaydı hep burdaki önceden c life kullananları araştırdım durdumAy çok iyi geldi söylediklerin inşallah en kısa zamanda kullanacağım bende peki bunu kullanırken klomen vs kullandın mı yani ilaçla herhangi Bi sorun olur mu aceba çok soru sordum kusura bakma
Anladım canım tekrardan çok teşekkür ederimEstağfirullah ne kusuru keşke benimde böyle soracağım birileri olsaydı hep burdaki önceden c life kullananları araştırdım durdumaçıkçası ben doktoruma danıştım klomen kullanırken başka birşey deneme dedi kullanmadım sonrasında glukofen devam ederken kullandım zaten whatsaptan aklına takılan soruları içtiğin ilaçları falan söylüyorsun onlar kullan ya da kullanma diyor
Inşallah şifa getirir sana da sormak istediğin olursa her zaman sorabilirsin ❤Anladım canım tekrardan çok teşekkür ederimdoktorun verdiği ilaca göre görüşür sipariş veririm o zaman
Bende de pko var kilo yok diğer belirtiler yok doktor hamile kalmana engel değil emin ol kendinden demişti. bu ay da olmazsa 10.ayıma giriyorum 5 gün kaldı bata. bana da dua edin nolur bal tarçın çörek otu kullandım hayıt tohumu içtim allah bilir ama yine olmadı gibi hissediyorumInşallah şifa getirir sana da sormak istediğin olursa her zaman sorabilirsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?