Pkolu olup hamile kalan varmi

Canım inofolic combi kullan birde ovulasyon testi yap tavsiye ediyorum ben öyle kaldım çok şükür yoksa zor olur biraz ayrıca glifor da kullandım bir dene bişey kaybetmezsin

tamam canım bunları alıcam ama bu arada ben hala hasta olmadım 12 gün geçti sanırım gene düzensizlikten cunku vücut olarak hıc bır degısılık veyabelırtı yok malesef allahtan hayırlısı artık

Inofolic combiyi alabilirsen al bugün başla canım gebeliğe zarar vermez gebe değilsen de adetini sökmeye yardımcı olur ben de adet olmadan başladım kullanmaya soktu ve sonra hamile kaldım son adetim inofolic le oldu yani

Ben şuan femara ve inofolic toz olan kullanıyorum. Reglimin 5. Gunundeyim bugünden hayit suyu içmeye başlasam faydası olur mu acaba? Bir de inofolic toz yerine kapsül mu alsam ne yapacağımı şaşırdım. Ovulasyin testi de hiç denemedim ama zaten düzenli ilişki olursa illa ki yumurtlama zamanına denk gelir diye düşünüyorum. Bu ay ben de umutluyum çünkü femara 2. Ayimdayim genelde 2. Ayda hamile kalan çok. Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

Canım hazır cam şişede satılan suyu var çay bardağının çeyreğine kadar koyuyorsun gerisini suyla tamamlayıp iciyorsun ben adet döneminde ve yumurtlama günlerimde içtim darısı da sana olsun
O zaman ben de bugun alayım hayit suyundan 10 gün içsem iyi olur gibi. Ay hadi inşallah burda yazılanları okuyunca heyecanlaniyorum. :)

O zaman ben de bugun alayım hayit suyundan 10 gün içsem iyi olur gibi. Ay hadi inşallah burda yazılanları okuyunca heyecanlaniyorum. :)
Canım ben sadece hayıt suyu içerek kalmadım inofolic combi ve ovulasyon testi de kullanmanı tavsiye ederim inofolic combi pko lılar için çok güzel bir takviye

gorumcemde pko vardi.. ikinci tup bebekte bir oglu oldu ikincisi de supriz oldu... :) simdi 5 6 yaslarinda iki oglu var.. bende de cikolata kisti var olmuyor );

hicbir tedavi olmadım.soğan kuru +inofolic combi çocuk istediğim 4.ay geldi mucizem Rabbim.isteyen herkese nasip eylesin bol dua edin dua alın.

Selam kizlar pende pkoluyum. Doktor dioformin verdi bu sebeple. Ama adet döneminde kullanılabiliyomu ? Bilgisi olan paylaşabilirmi? Sevgiler.

Selam kizlar pende pkoluyum. Doktor dioformin verdi bu sebeple. Ama adet döneminde kullanılabiliyomu ? Bilgisi olan paylaşabilirmi? Sevgiler.
Evet canim surekli iceceksin. Bu pkonun tek tedavisi bu. Ama cok iyi geliyor. Ben surekli kullaniyorum. Cok iyi gununde adet oluyorum.

Çok teşekkür ederim . Dün gecen beri kafayı yiyodum
Rica ederim canim. Ben artik ihtisas yaptim bu konuda. 3 aya kalmaz duzene girer insaallah. Yalniz seker ve sekerli yiycekelrdende biraz uzak durursan cok daha etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…