Pkolu olup hamile kalan varmi

O zaman sen de inofolic e başla hemen
Zeycan canim yumurtladim ben yaaa... ovulasyon yapmadim da yumurta aki gibi akintim var. Ve kasiklarimda hafif agri hissediyorum pit pit seyriyor. Dua etde tutsun yaaaaaa hamilelerin duasi tutarmis

O zaman sen de inofolic e başla hemen
Folbiol kullanıyorum :)) yumurtlama gününde kahverengi lekelenmem oldu. Inşallah yumurta çatlamıştır ve tutmuştur. Adetime 8 gün kaldı. Herhangi bir belirtim de yok ama yerleşme kanaması için hesaplama vardı. Ayın 12sinde diyor. Hayırlısı bakalım

Zeycan canim yumurtladim ben yaaa... ovulasyon yapmadim da yumurta aki gibi akintim var. Ve kasiklarimda hafif agri hissediyorum pit pit seyriyor. Dua etde tutsun yaaaaaa hamilelerin duasi tutarmis
Inşallah tutar canım çok sevindim hadi sen de yaz hamile haberini

Inşallah tutar canım haber ver

Insaaallah zeycan yaaa veriririm haberimi tabikide
Zeycaaaannn yaa bisey sorucam sana yurmutlama gunlerinde kasiklarinda hafiiif kendini hissettiren bir agri oldumu yoksa adet gununde mi oldu

Zeycaaaannn yaa bisey sorucam sana yurmutlama gunlerinde kasiklarinda hafiiif kendini hissettiren bir agri oldumu yoksa adet gununde mi oldu
Evet oldu böyle iğneliyordu sanki yumurtalıklarımda bişey yumurtlama döneminde ve adet döneminde ağrılarım oldu

Kızlar kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışına inşallah dua edin Rabbim herkese nasip etsin

Allah razı olsun canım darısı sizlere insallah

canım slm nasılsın hamileligin nasıl gıdıyor herşey yolundadır ınşallah ya ben bu ay hasta olmadım normalde duzensızya gecen ay ovitrelladan sonra hasta oldum bılıyosun doktor bana bıdahakı ay hasta oldugunda gel demişti ama suan 10 gün gectı 2 gün önce evde kendım test yaptım negatif cıktı bugun degılde gecen cuma cumartesı sol kasımda ara ara cok sancım ve agrım oldu ama suanda o agrı yok kan tahlılıde yaptırmadım ıdrarda negatıf cıktı dıye gene umutlanmak ıstemedım herzamanı gıbı gene düzensizliktir diye düşünüyorum hıc bır belırtı falanda yok zaten ne bılım kurban oldugum allahımdan hayırlısı sabretcez VARDIR RABBIMIN BIR BİLDİĞİ

Bu ay ne kullandın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…