- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Gunbatimi1
-
O zaman sen de inofolic e başla hemenBen de picoluyum ve soğan kürü yapıyorum. Inşallah bu ay tutar. Adetime son 9 gün. Bir belirtim yok ama
Zeycan canim yumurtladim ben yaaa... ovulasyon yapmadim da yumurta aki gibi akintim var. Ve kasiklarimda hafif agri hissediyorum pit pit seyriyor. Dua etde tutsun yaaaaaa hamilelerin duasi tutarmisO zaman sen de inofolic e başla hemen
Folbiol kullanıyorum :)) yumurtlama gününde kahverengi lekelenmem oldu. Inşallah yumurta çatlamıştır ve tutmuştur. Adetime 8 gün kaldı. Herhangi bir belirtim de yok amaO zaman sen de inofolic e başla hemen
Inşallah tutar canım çok sevindim hadi sen de yaz hamile haberiniZeycan canim yumurtladim ben yaaa... ovulasyon yapmadim da yumurta aki gibi akintim var. Ve kasiklarimda hafif agri hissediyorum pit pit seyriyor. Dua etde tutsun yaaaaaa hamilelerin duasi tutarmis
Inşallah tutar canım haber verFolbiol kullanıyorum :)) yumurtlama gününde kahverengi lekelenmem oldu. Inşallah yumurta çatlamıştır ve tutmuştur. Adetime 8 gün kaldı. Herhangi bir belirtim de yok amayerleşme kanaması için hesaplama vardı. Ayın 12sinde diyor. Hayırlısı bakalım
Amin canım inşallah. Veririm tabikii :)Inşallah tutar canım haber ver
Insaaallah zeycan yaaa veriririm haberimi tabikideInşallah tutar canım çok sevindim hadi sen de yaz hamile haberini
Zeycaaaannn yaa bisey sorucam sanaInsaaallah zeycan yaaa veriririm haberimi tabikide
Evet oldu böyle iğneliyordu sanki yumurtalıklarımda bişey yumurtlama döneminde ve adet döneminde ağrılarım olduZeycaaaannn yaa bisey sorucam sanayurmutlama gunlerinde kasiklarinda hafiiif kendini hissettiren bir agri oldumu yoksa adet gununde mi oldu
Yumurtaliklarim aciyor akintilarim cogaldi. Ve bugun hafif agrim oldu da ondan sorim dedim.Evet oldu böyle iğneliyordu sanki yumurtalıklarımda bişey yumurtlama döneminde ve adet döneminde ağrılarım oldu
Kaç gün var adeteYumurtaliklarim aciyor akintilarim cogaldi. Ve bugun hafif agrim oldu da ondan sorim dedim.
Ayin 29 undaKaç gün var adete
Hımm baya varmış senin yaAyin 29 unda
Evet ama yumurtlama gunlerim degilmi simdiHımm baya varmış senin ya
Büyük ihtimal öyle canimEvet ama yumurtlama gunlerim degilmi simdi
Zeycan zeycannnnKızlar kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışına inşallah dua edin Rabbim herkese nasip etsin
Allah razı olsun canım darısı sizlere insallahZeycan zeycannnncok sevindim ya canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallahhhhhhhh Rabbim korusun sizi. Aminnnnn
Allah razı olsun canım darısı sizlere insallah
Bu ay ne kullandın canımcanım slm nasılsın hamileligin nasıl gıdıyor herşey yolundadır ınşallah ya ben bu ay hasta olmadım normalde duzensızya gecen ay ovitrelladan sonra hasta oldum bılıyosun doktor bana bıdahakı ay hasta oldugunda gel demişti ama suan 10 gün gectı 2 gün önce evde kendım test yaptım negatif cıktı bugun degılde gecen cuma cumartesı sol kasımda ara ara cok sancım ve agrım oldu ama suanda o agrı yok kan tahlılıde yaptırmadım ıdrarda negatıf cıktı dıye gene umutlanmak ıstemedım herzamanı gıbı gene düzensizliktir diye düşünüyorum hıc bır belırtı falanda yok zaten ne bılım kurban oldugum allahımdan hayırlısı sabretcez VARDIR RABBIMIN BIR BİLDİĞİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?