- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
iyi akşamlar canım inanki bizlerde aynı bu yazdığın duygularda gidip geliyoruz sürekli.bir olacak diyorum umutlanıyorum karalı oluyorum. sonra bir gün öyle bir umutsuzluk çöküyorki olmayacak kızım ne uğraşıyorsun diyorum.sadece SABIR canım en büyük işimiz sınavımız işte bu sabır olduğuna inanıyorum çünkü istiyoruzki hemen olsun.olmayınca insanız işte umutlarımız var üzülüyoruz omuzlarımız düşüyor.ama geçecek canım bu günler şuda bir gerçekki Allah ol derse olacak zaten.dediğim gibi sabırlı olmak beklemek önemli olan .şu fikri kafadan çıkarıpda yaşarsak zaten mutlu olucaz.Beklemek,sabretmek çok zormuş bunu anladım ben bebek düşünmeye başladıktan sonra etrafımda hamile kalmayan kalmadı inanki,işte burdada isayanımız varmı diye deneniyoruz herhalde.çok üzüldüm çok ağladım.kendi durumumu yine kafaya takıyorum ara ara ama artık inan eskisi kadar üzülemiyorum.insan yaşadıkça herşeye alışıyor.ZOR ELDE ETTİĞİMİZ İÇİN BİZİM BEBEKLERİMİZ KIYMETLİ OLACAK TATLIM .kızlar meraba herkese iyi akşamlar. of bende düşününce çok bunlaıyorum bu pco yu. Rabbim daha beterinden saklasın tabi ama bazen niye geçmiyo diyorum kendi kendime. sanki hamile kalmam çok zor olacak gibi bi his var içimde. bazen çok olumlu düşünüyorum bazende umutsuzluğa kapılıyorum. biraz önce bi arkadaşın hamilelik haberini okudum çok sevindim. Rabbim hepimize nasip etsin inş. ve sabır versin isyandan korusun
çok yazdım canım kusura bakma nedense birden bende içimi döktüm sana.Allah yardımcımız olsun.iyiki burda beraber aynı dili konuşabiliyoruz.