günaydın canlar..
usg ye de yalnız aldı beni canım benimle bir de hiç bir hastayı almadı içeri özel gibi muamele etti demekki doktorla ilgili bişey çok memnun kaldım.... zaten bizim 3 seneye az kaldı bakalım inşallah o zamana kadar olur olmazsa da tüp bebekle çok iyi sonuç alınıyormuş öyle dedi içim çok rahatladı rahim filminden sonra da oh derim inşallah
çok sağol canımsın ben de inanıyorum ki güzel şeyler olacak...
oo iyiymiş.. ben bi kere devlete gitmek gibi bi gaflette bulunmuştum ve aynı anda 4-5 hasta içeri alındı.. herkes bişi anlatıyo.. sanki dedim dinledi doktor.. geç içeri gibi kaba bi tabirle içeri tarafa alıp muaneye yapıyor.. ben cır cır böceği gibi şöyle oldu böyle oldu anlatıp dururken o beni hiç dinlemedi bile.. bi daha da antipati kapıverdim işte..
tüp bebeği ben ne zaman ansam doktorum çok kızıyor bana.. dur daha çook yol var önümüzde.. o son çare olacak bebek en kısa zamanda diyor hemencek..
Canlarimmmm nasilsiniz
Bicim yeni doktorun ve tedavi sürecin hayırlı olsun cok bekletmesin seni
Tuncss canim sen nasilsin
Gyaman baban tedaviye başlamış insallah iyileşecek baban
Benim icin zaman durdu malesef beklemek cok zor nette yok hala yazmamıyorum size
ben iyiyim canım.. senin de iyi olmana sevindim :)
zaman dur daha yeni durdu, yolun uzuuuuun
Allah'ım hayırlısı ile sonuna ermek nasip etsin..
anladım ay inşallah sorun olmaz canım bazısı ilaç verildiğinde hiç anlamıyormuş yorumlardan okudum sanırım rahim şeklinden sen çok acı hissettin ben de bundan korkuyorum....
anladım rahim ağzına bakmak için de onu takıyorlar o zaman bildim neden bahsettiğini tamamdır...
ben de apronax içebilirim bana da baya etki ediyor o ilaç bakalım doktor ne verecek...
çok sağol canım inşallah sorunsuz geçer benimki de...
canım bak korku ile gidersen kötü geçer çekimin.. bence rahat olmalısın.. evet ağrısız acısız bi işlem diyemez kimse ama gör bak işlem bitince hiç de anlatıldığı kadar değilmiş diyeceksin.. bir de ağrı eşiği denen faktör de var.. ben artık bu son kist olayından sonra anladım benim ağrı eşiğim yüksek.. ağrı acı bana işlemiyo
bi hamile kalayım çatır çatır doğurucam
benim doktorum işlem öncesi ağrı kesici al demişti. ben ağrı kesici kullanmam pek genelde kas gevşetici kullanıyorum ki onu da bebek isteği başladığından beri hiç almıyorum.. neyse.. elimdeki kas gevşeticileri söylediğimde bi tanesini önerdi onu iç diye.. ve ben içtim.. diclomec sr tablet.. ya da sirdalud mr iç demişti.. doktorunla bi görüşürsün gittiğinde tahliller için.. zaten o da sana bir ilaç önerecektir.. ayrıca o rahim ağzına bakarken filan taktıkları aletin aynısı taktıkları alet yani spekulum mu ne haltsa işte
sen rahat olursan onu da hiç hissetmezsin.. ben çok rahat başlamıştım ama sonra iğne yapıyorum deyince iğne ve kan fobim olduğu için çok korku başlamıştı.. ama çok şükür sıkıntısız atlattım.. ben inanıyorum senin de çok kolay geçicek.. önce sende buna inanmalısın..
kızlaaaaaaaarrrrrr şoktayımmmmmmm bugün hamile olduğumu öğrendiiimm :))) adetime 4 gün var bugün dayanılmaz bi ağrıyla doktora gittim kesin kist oluştu dedim kendi değerim 281.01 çıktı umarım herşey normaldir... kendi doktorumla görüşemedim henüz... hepiniz dualarımdasınııııızzzzzzzzzzz
maşallahhhh
ohh ohh yeni yıl bebek haberleri ile başladı ne güzel yaa..
bize de haber ver gelişmelerden..