bicim yakaladım seni yine ütü yapıyorsun
nasılsın canım bayadır vakit bulamadımmm :2: bende dün duphastona başladım. 10 gün kullanacağımm. seninle hesaplamıştık günü
ya hiç bitmeyen ütüm ve ben :))
evet canım 2 sinde başlayacaktın ve 10 gün sabah akşam içeceksin bir kaç ay buna devam edersen hem adetler düzelir hem de bir süre daha ve inşallah uzun bir süre düzenli devam eder.... yeterki kilo alma kilo mahvediyor...
günaydın kızlar naıslsınız bakalım:)
iyiyim canım sen nasılsın? nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
kızlar test yaptım kopkoyu kırmızı çıktı galiba hamileyim
tabi kistten dolayı değilse
canım 2. çizgin mi çok net çıktı T çizgisi eğer öyleyse evet hamilesin
Tebrikler.... kan ver de değerine baktır...
mübarekk insann senin de ütü hiç bitmiyorkii benimm gibiii.....ben evlendim evlenelii gına geldiii ütüdennnnn...birgün yoksa diğer gün varrr....çekas ve ütü masasıyla aramızda aşırı duygu yoğunluğu yaşıyoruzzzzz
evet canım ya sorma eşim 5 gün ayrı giysiler giyiyor iş için.... onlar var benimkiler var havlu nevresim vs yani bizim çamaşır ütü hiç bitmez hatta 2 haftadır ütü masasını kaldırmıyorum bile salonda duruyor nasıl olsa her gün yapıyorum biraz biraz diye :))
günaydın kızlar.. ben nedense birkaç gündür çok uyumaya başladım.. 10da kalktım yaa hemde gece 12de yatmıştık.. sürekli uyumak istiyorum.. depresyona giriyorum sanırım kendimi kurtarmam lazım benim tez zamanda..
canım doktora gidecekmişsin ayın 6sı mı demiştin? rahim filmini adetten hemen sonra çekiyorlar.. hazır doktora da gideceksen madem bekle içme, ona da danış belki progestan değil de duphaston verir.. o 3 gün içiliyor. progestan uzun sürüyor.. gerçi sen sanırım onu da 3 gün içip bırakıyordun.. yanlış mı hatırlıyorum ki.. neyse kısacası doktor kontrolün yakınsa bekle doktora danışıp al progestanını..
aynen ben de bu aralar bıraksan devamlı uyuyacağım canım ama seninki kistin yarattığı yorgunluk ve tabiki duygularındaki değişimden ötürüdür canım.... ben eşim gitti sabah arkasından yattım bir kalktım ki saat 12.00 olmuş çok şaşırdım bu kadar uyuyan biri değilimdir ben.... yani benim üstümde de ağırlık tembellik falan var galiba ev işlerini bile ağır aksak yapıyorum içimden gelmiyor...
seni dinleyip progestan içmeyeceğim canım çok sağol haklısın... belki duphaston verir... ben progestanı 200 lükse 5 gün içip bırakıyordum canım hiç 3 gün içmedim.... uzun içmek rahim için daha iyi elbette ama kısa içildiğinde de işe yarıyor kanamayı başlatır...
evet bu cuma yeni bir doktora gideceğim tüm evraklarımla :)) ve rahim filmi için gün isteyeceğim....
slm kızlarrr nasılsınızzz iyi bir yıl gecirmeniz dileği ileee miniğimle sizeee bol bebişli bi yıl dilioruzz ecmişe bakamadm sayfalar dolusu seyler yazmıssınızz yaaa nasılsınızzz ne var ne yok hamiş varmi hamişşş tuncss nasıl oldn canm kistin noldu ? bicim sen nasılsın ? ve dierr tüm kızlarr nasılsınızzz.ben ailemin yanındayım sonunda kavustum annecimeee az öncede burda kontrole gittim doktoraaaaa ayyy benm minikkkkkk poposunu bize dönmüşş yatıooooo doktor o kadr dürttü salladııı dönsünde bakalım cinsiyetine yuzde 50 belli olur dedi dönmedi ayy cok merak ediorum cinsiyetini cokkkk boyuda uzamış aralık 15 te gittiğimde 3.5 cm idi şimdii 7cm olmuşşş :)))) 200grda kilomuzz rabbim bu muhteşem duyguyu sizlerede yasatr inş.ellerini bacaklarını artk daha net görebildik cok güseldiiii
canım dün andım seni bu gün yazmışsın iyi olmanıza çok sevindim...
yasmin16 yeni hamilemiz çok sevindik hepimiz ona başka da yok ama şimdilik yok inşallah hepimizden gelecek haberler...
öpüyorum sizi...
demek arkasını dönmüş ufaklık bozmasın o keyfini nasıl olsa belli olacak yakında cinsiyeti canım.....