paylaşmak için burdayız canım
yanlız şimdi şöyle bi baktımda ne kadar çok bu sorunu yaşayan kadın var Allah hepimizn yardımcısı olsun. inşallah kurtulabiliriz bu sorundan. dpktprum bana bunun doğuştan olduğunu söyledi:a015:
gerçi şimdi yatmaya gidiyorum yazarsan yarında okurum
senin tam olarak durumun nedir bebeğin varmı tedavi görüyomusun
kızlar korkmayın allah tan ümit kesilmez.. Pko olduk diye dünyanın sonu değil. biraz sabırla üstesinden geliriz inşallah. Bu arada hormon testi yaptıran varsa değerlerini yazabilirmi karşılaştırmak istiyorumteşekkürler şimdiden.
elif merhaba canım nasılsın
varmı yeni gelişmeler
inşallah hayırlısı olur listeye kendimide eklesem mi acaba
bugün izinlimisin
anladım canım dün sabah seni online görünce dedim heralde evde işyerinden girip girmediğini bilmiyorum ya. benimde az kaldı sonuca dün doktora gittim biraz rahatsızsım ilaç falan vermedi hamile olabilirsin diye.
Bende sivilceler çıkmaya başlamıştı. Roacutane tedavisine başladım dahiliye doktorum pko dan şüphelendi ve yarın bir çok test yaptıracağım.Okuduğum kadarıyla belirtileri tam taşımıyorum ama dr sonuçta benden daha iyi bilecektir.Bir sürü ilaç kullanıyorum ya inş bişey çıkmaz artık
anladım canım ewet öyle oldu sanırım. hadi bakalım inşallah çalışmalar sonuç verir bu sefera.s.
ewet ya insan bende bu şans olduktan sonra uğraşmak boşuna diyesi geliyo
dün akşamdan beri adet olcakmışım gibi sancılar var. artık varya kendimden geçtim eşçim kesin hamilesin diyo bana bebekle konuşuyo bana bugün hamilelik hediyesi alcakmış ben hayır adet olcam diyorum o yok hamilesin diyo çok hayal kırıklığına uğrucak:a015:
ya aslında benim eşimd edurmaz hatta hiç istemiyordu bile. anladığım kadarıyla bana moral vermeye çalışıyor yoksa çok önemli değil çocuk onun için. bak ben sabaha kesin adet oluru diye düşünüyordum ama olmadı sancılarda devam ediyor iyi şeyler düşünmek istiyorum bebek rahme yerleştiğindede oluyormuş böyle sancılar ona yormaya çalışıyorum hayırlısı artık
bana pcos teşhisi konuldu ama benimde adetim hep önce geliyor ama diğer belirtiler aynı ben aşırı kilo aldım 1 yılda 30 kilo şimdide veremiyorum ne denediysem olmadı ilaç kullandım hamile kalmak istediğim için doktor ilacı keselim dedi kestim ama hamilede kalamıyorum bakalım ne olacak allah büyüktür o ne derse o olur sabır kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?