• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO'lu Hanımlar DİKKAT...

paylaşmak için burdayız canım
yanlız şimdi şöyle bi baktımda ne kadar çok bu sorunu yaşayan kadın var Allah hepimizn yardımcısı olsun. inşallah kurtulabiliriz bu sorundan. dpktprum bana bunun doğuştan olduğunu söyledi:a015:

Evet canım haklısın.Banada doktorum doğuştan olduğunu söyledi.Evet çok sayıda kadın var ve bir okadar kadın bu hastalıktan haberi yok.Hepimize sağlık versin rabbim.

gerçi şimdi yatmaya gidiyorum yazarsan yarında okurum
senin tam olarak durumun nedir bebeğin varmı tedavi görüyomusun

Yallaşık 2 seneddir çocuk istiyorum son 1,5 senedirde adet düzensizliği yaşıyorum doktora gittiğimde bana PKO teşhisi koydu ilk iki ay diane35 ve daha sonra yumurtlama ilacıyla tedaviye basladı bi sonuç alamayınca bir süre ara verdim çünkü psikolojimde yıpranıyordu.Tedaviyi bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım ama bebeğimin gelişimi durduğu için 2 hafta önce kürtaj oldum.Şimdi iki ay konurmm gerekiyo sonra tekra hamile kalırmıyım bilmiyorum.Bundan önce yaşadığım hayal kırıklıklarından dolayı biraz karamsarım ama doktorum stres yapmamamı söylüyo.Şimdi hiç ilac kullanmıyorum 2 ay sonra tekrar doktoruma gidicem tekrar nasıl tedavi uygular bilemiyorum.

merhaba arkadaşlar bende pkos hastasıyım tedavi ve aşılama yaptırmama rağmen malesef sonuç alamadım henüz şu anda hiçbir tedavi görmüyorum sadece hormonları düzenlediği için hayıt tohumunu içiyorum belki faydası olur diye umarım Allah tüm isteyenlere bebek nasip eder:emir_bebek:

kızlar korkmayın allah tan ümit kesilmez.. Pko olduk diye dünyanın sonu değil. biraz sabırla üstesinden geliriz inşallah. Bu arada hormon testi yaptıran varsa değerlerini yazabilirmi karşılaştırmak istiyorum:(teşekkürler şimdiden.

kızlar korkmayın allah tan ümit kesilmez.. Pko olduk diye dünyanın sonu değil. biraz sabırla üstesinden geliriz inşallah. Bu arada hormon testi yaptıran varsa değerlerini yazabilirmi karşılaştırmak istiyorum:(teşekkürler şimdiden.

canım benim tahlil sonuçlarım bunlar ama doktorum benden çok fazla tahlil istedi sizlerinkilerde bukadar çokmu?

Testesteron,Total: 0.516
Testesteron,serbest:2,64
Dehidroepiandrosteon sülfat:162,8
Troid stimülan hormon:1,97
Estradiol:51,97
Folikül stimülan hormon:6,04
Prolaktin:10,84

daha bir çok tahlil sonucu var ama bunlar karşılaştırman için yeterli olucaktır sanırım.

elif merhaba canım nasılsın
varmı yeni gelişmeler

sağol canım iyiyim kürtajdan sonraki ilk reglimi oldum kontrolde doktorum 22 23 24 ünde adet olmam gerektiğini söylemişti ve tam zamanında oldum.Bakalım inşallah düzelicek.Hayıt tohumu içmeye çalışıyorum bu aralar ama tadı berbat bakalım 22 martta adet olucakmıyım yoksa hamişmi olucam belkide en başa dönücem.........Ama hiç stres yapmıyorum artık herşey olucağına varıyor.Sen iyimisin canım.....

önemli değil arkadaşım bende şimdi işten geldim.İnşallah bu sefer olur canım hadi müjdeli haberini bekliyoruzzzzz......

Ben sabah 7de iş başı yapıyorum ama 15 tede çıkıyorum iyi oluyor.Martta hamile kalmak isteyenlerin listesine baktımda çok fazla kişi var herkes için hayırlısı olsun...

inşallah hayırlısı olur listeye kendimide eklesem mi acaba
bugün izinlimisin

merhaba canım ben sadece pazarları izinli oluyorum.Bugün fırsat bulamadım evde işlerim vardı.bence ekle derim heyecan oluryerimsenibensanki herkes birbiriyle yarışıyor gibi kim önce hamile kalıcak diyesırnaşık şey

anladım canım dün sabah seni online görünce dedim heralde evde işyerinden girip girmediğini bilmiyorum ya. benimde az kaldı sonuca dün doktora gittim biraz rahatsızsım ilaç falan vermedi hamile olabilirsin diye.

Benim bilgisayarda kaınlar kulubü otomatik açılıyor eşim açtıysa bilgisayarı onun için onlıne görmüşsündür tatlım.Hadi bakalım hayırlısı olsun benimde yumurtlama günlerim ama stres yok allahtan çalışmaya devam:utangac:

Bende sivilceler çıkmaya başlamıştı. Roacutane tedavisine başladım dahiliye doktorum pko dan şüphelendi ve yarın bir çok test yaptıracağım.Okuduğum kadarıyla belirtileri tam taşımıyorum ama dr sonuçta benden daha iyi bilecektir.Bir sürü ilaç kullanıyorum ya inş bişey çıkmaz artık

Bende sivilceler çıkmaya başlamıştı. Roacutane tedavisine başladım dahiliye doktorum pko dan şüphelendi ve yarın bir çok test yaptıracağım.Okuduğum kadarıyla belirtileri tam taşımıyorum ama dr sonuçta benden daha iyi bilecektir.Bir sürü ilaç kullanıyorum ya inş bişey çıkmaz artık

Canım bazılarında sivilce problemide olabiliyo yani herkeste belirtiler aynı olmuyo.Dr. büyük ihtimal hormon testleri yaptıracak onların sonucunda belli olur.Benim testlerimde fazla anormallik yokru ama USG de yumurtadaki kistler görünmüştü.İnşallah sende olmaz canım umarım tahlillerin iyi çıkar çünkü bu hastalık insanı öldürmüyo sermen süründürüyo...:bbo:

anladım canım ewet öyle oldu sanırım. hadi bakalım inşallah çalışmalar sonuç verir bu sefera.s.

İnşallah canım ama hiç umutlanamıyorum nedense çok boşverdim bu 2 sene beni çok yıprattı sanırım uğraşacak,dert edicek hal bırakmadısenağlamaHevesim kaçtı sersmen.........

ewet ya insan bende bu şans olduktan sonra uğraşmak boşuna diyesi geliyo
dün akşamdan beri adet olcakmışım gibi sancılar var. artık varya kendimden geçtim eşçim kesin hamilesin diyo bana bebekle konuşuyo bana bugün hamilelik hediyesi alcakmış ben hayır adet olcam diyorum o yok hamilesin diyo çok hayal kırıklığına uğrucak:a015:

Eşler böyle yapınca piskoloji daha kötü oluyor:çok üzgünüm:Ben eşten yana şanslıyım çocuk konusu üstünte fazla durmaz benim bile kafama takmama kızıyo.Belkide hamilesindir bekle bakalım canım...

ya aslında benim eşimd edurmaz hatta hiç istemiyordu bile. anladığım kadarıyla bana moral vermeye çalışıyor yoksa çok önemli değil çocuk onun için. bak ben sabaha kesin adet oluru diye düşünüyordum ama olmadı sancılarda devam ediyor iyi şeyler düşünmek istiyorum bebek rahme yerleştiğindede oluyormuş böyle sancılar ona yormaya çalışıyorum hayırlısı artık

Sabırlı ol canım nasılsa bir iki güne kadar öğrenirsin.İnşallah hamişsindir bizde bayram baparız:teytey::dance::teytey:

bana pcos teşhisi konuldu ama benimde adetim hep önce geliyor ama diğer belirtiler aynı ben aşırı kilo aldım 1 yılda 30 kilo şimdide veremiyorum ne denediysem olmadı ilaç kullandım hamile kalmak istediğim için doktor ilacı keselim dedi kestim ama hamilede kalamıyorum bakalım ne olacak allah büyüktür o ne derse o olur sabır kızlar

belenay cım bende 1,5 yılda 35 kilo aldım ve hiç bir şekilde veremedim bebek tedavisi için dr gittiğimde doktorum kilo verebilmem için glocophage isimli bi ilaç verdi 1 ayda 7 kilo verdim tabii beslenmeme de dikkat ettim sende dr una bir danış istersen şutarafagitti

Benim kilo problemim yok ama bu illet yinede buluyor insanı..........

Polikistik over Sendromu..........söylemesini bile becerememiştim ilk duyduğumda,bir gazetede okumuştum sadece üsten bir okuyup sayfayı çevirmiştim ne kadar önemsizdi benim için............Şuan aklımda beynimde bütün hayatımı etkileyen tek şey oldu bu.....Adetim düzene gireli 4 ay oldu umarım kurtuluruz......

Back