Merhaba arkadaslar,
1 senedir glucophaje ve 3 senedir diane 35 kullaniyorum. Gecen sene Polikist oldugum ortaya cikti. Simdiye kadar cocuk yapmak gibi bir dusuncem olmadigindan umursamadim. 6 aylik evliyim ve esim cok cocuk istiyor. Beni en cok uzen 1 sene 1 gunde olsa devam eden adetlerim 2 aydir yok oldu. Mutsuzluk ve depresyon icine girmeye basladim. Bu carsamba doktora gidecegim. Bu hastalik hic gecmiyormu. 1 sende 8 kilo verdim ilaclarimi duzenli aldim fakat nafile. Bunu atlatan varmi arkadaslar. Lutfen yardim edin.senağlama
Diğer Forunlardada Yazdim. Bende Pko Hastasiyim. 15-16 Yaşlarimdan Beri Ilaçlarla Adet Görebiliyorum. Tüylenme Hiç Olmadi Ama Sivilcem çok Olurdu. Evliliğimin 5,yilinda çocuk Sahibi Olabildim. şimdide Yasmine Ile Adet Görmeye çalişiyorum. Bu Konu üzerinde Uzman Ankara Da Bir Dr. Varmi Bildiğiniz.
ben 4,5 yıldır pko olduğumu biliyorum.evli değilim o nedenle doğun kontrol hapı kullanmadım onun yerine başka bir ilaç verdi doktorum.3 yıl boyunca o ilacı kullandım.aralarda bıraktım düzene girmiş mi diye ama malesef sonuç hüsran.şimdi ilacı bırakalı 1 yılı geçti ilaçsız bazen azda gelse adet görüyorum tabi bazen gecikmelerde oluyor ama mutlaka görüyorum.inşallah bu düzenim bozulmaz.ilk öğrendiğimde bunalımdaydım ama şimdi rahatım.artık tıp çok ilerledi ilerde bebek istediğimizde emin olun mutlaka istediğimizi alıcaz Allah'ın izniyle.stres yapmamak lazım bu daha çok etkiler bizim hastalığımızı.
birde her hastada belirtiler farklı oluyormuş.ben ideal kilomdayım ve tüylenmemde pek fazla değil.yüzümde biraz sivilce oluşuyor o kadar.doktorda şaşırmıştı genelde kilolu ve kıllı olunur diye ama herkeste değişik seyrediyor.internette araştırdığım kadarıyla eğer kilolu iseniz kilo vermeniz bu hastalığın tedavisinde çok yardımcı oluyor.tamamıyle düzelen bir hastalık değil bunu bilmeliyiz ama gerekenleri yaparsak en azından kontrol altında tutulur ve işimiz kolaylaşır.biraz sabretmemiz gerekiyor.hiç kimse moralini bozmasın lütfen.sizleri seviyorum herkese acil şifalar acil bebekler ve sabır diliyorum bayanlar.
Merhaba Elif Aygün. Ben 31 Aralik Ta Düşük Yapmiştim. 27 şubatta Hamile Olduğumu öğrendim. (dr A Adet Söktürücü Almak Için Gitmiştim.) Düşükten Sonra Rahim De Ki Tikanikliklar Falan Temizleniyor. Allahtan Senin Içinde Sağlikli Güzel Bir Bebek Isterim.
İki sene uzun bir zaman canım şikayetlerin devam ediyosa tekrar doktora gitmende fayda var.PKOlu isen zaten dr kontrolunde olman gerekir...ya aynı sorunlar bendede var ben doktora gıttım bana hormon testlerı falan yaptı herseyın normal oldugunu bır sorun olmadıgını solemıstı 2 sene falan oluyo.
evet ama ben yenı dogum yaptım 4 ay falan oldu bole bır sorunum olsa mutlaka testlerde falan cıkardı?
arkadaşlar şimdi doktordan geldim kürtajdan sonraki ilk kontrolümdü bu yumurtamın gene kendiliğinden geliştiğini söyledi hamile kalmadan öncede ikiay düzenli olmuştum zaten doktorum bu hastalıktan kurtulmuş olabileceğimi söyledi:sm_cool:ikiay korunduktan sonra tekrar hamile kalabilirmişim:sm_cool:
Teşekkürler canım inşallah dr söylediği gibi olur.Rabbim hepimize sağlık nasip etsin...çok sevindim canım darısı bizim başımıza.:teytey:
HANIMLAR MERHABA AYNI SORUN BENDEDE VAR BURDA AYRINTILI BİLGİLER VAR BAKMAK İSTERSENİZ http://www.hormonlar.com/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?