• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pkolu bayanlar yardımınızı bekliyorum:(

Hormonlarında sorun yoksa ne güzel o da dert çünkü. İnşallah düzene girer bir daha kullanmazsın. civanperçemi de deniyim bari, bütün kürler karıştı zaten napıcamı şaşırdım :D
Yok kız hepsini aynı anda yapma sakın.neye başlamışsan onu sürdür uzun bi süre ki sonucunu alasın.

Yok kız hepsini aynı anda yapma sakın.neye başlamışsan onu sürdür uzun bi süre ki sonucunu alasın.
soğan bitti bi sonraki adetten 10 gün önce de yapmam lazım ama ne zaman gelir kendileri bilemediğim için :D
onu da yapıyım da diğerlerine başlıyım bari.
düzenli adet görenler çok şanslı insanlar bence, kıymetini bilin diyorum burdan :D

Bu aralar gene tahlil yaptırmayı düşünüyorum.6 ay önce hormon tahlili yaptırırken kansızlığa da bakılsın dedim temiz çıkmıştı.kansızlık tahlili için herhangi bi zamanda gidip yapabilir miyim.ben kan verirken adetin 3.günüydü doktor sorun değil demişti.
boşalana kadar sorun değil ama boşalana kadar depolarda baya derdini çekmiş oluyorsun kansızlığın.

boşalana kadar sorun değil ama boşalana kadar depolarda baya derdini çekmiş oluyorsun kansızlığın.
Ay hiç sorma ya elim ayağım resmen kutuplardan daha soğuk.nasıl kansızlık çık adı onu anlamadım.işin kötüsü adetliyken iyice kansız kalıyorum inan adım bile atamıyorum bi gün bi yere kapaklanacam diye korkuyorum artık o derece.

Benim de elim ayağım hep soğuk ya, doktor sadece adet dönemi pekmez ye dedi yolladı :(
Acaba dediğiniz gibi depo olayımı var, o nasıl oluyorki :110:

arkadaşlar bana iki yıl önce pko teşhisi konuldu ve o zamandan beri yazz ve yanında ilaçlar kullanıyorum ancak son bir aydır anlamadığım şeyler oluyor ani bi hareket edeyim kasığıma bıçak saplanıyor sanki,iki kez de böyle oldu ve çok hafif kanama oldu.son kanamam ilişkiden sonraydı ve çok yoğun oldu saatlerce yumurtalıklarım agrıdı,haftaya doktora gidecegim ama merk ediyorum böyle bi durum yaşayan var mı?
sancın için en güzeli adaçayı ve civanperçemi öneririm..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım pco luyum ben soğan kürünü 2 ay üst üste uyguladım ve üçüncü ay kendiliğinden adet oldum ilaç kullanmadan gerçekten işe yarıyor adet düzensizliğiniz ve polikistiğiniz varsa mutlaka uygulayın derim.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım pco luyum ben soğan kürünü 2 ay üst üste uyguladım ve üçüncü ay kendiliğinden adet oldum ilaç kullanmadan gerçekten işe yarıyor adet düzensizliğiniz ve polikistiğiniz varsa mutlaka uygulayın derim.

Bende ilk 15 günü yaptım ama tık yok hala. Şimdi diğer olmam gereken adetten 10 gün önce 7 gün içiyorum sonra bir daha içecekmiyim canım? Sen nasıl yaptın

ewet canım ilk başladığımda 15 gün sabah akşam taze hazırladım ve aç karnına ılıktan sıcak içtim o sırada tarlusal da ( adet söktürücü ) kullanıyordum regl oldum bittikten 7 gün sonra 6 gün daha içtim kendiliğinden geldi. ve bu ay progestana başladım reglimi düzene sokmak için ve gebe kalabilmek için ama yine soğan suyu da yaptım dün son ilacımı aldım normalde 4-5 gün içinde edet olmam gerekirken bu sabah oldum canım çok sıkıldı anlayacağın bu ay bebiş gelmedi:(

arkadaşlar canınızı sıkmak istemem ama pko geçebilen bir rahatsızlık değil genetik bir rahatsızlık sadece önüne geçilebiliyor ancak tamamen yok olması imkansız, kesin tedavisi de yok zaten ben epey araştırdım ben de pkoluyum zaten ve bebek istiyorummmmmmm bu sabah hasta oldum

ewet canım ilk başladığımda 15 gün sabah akşam taze hazırladım ve aç karnına ılıktan sıcak içtim o sırada tarlusal da ( adet söktürücü ) kullanıyordum regl oldum bittikten 7 gün sonra 6 gün daha içtim kendiliğinden geldi. ve bu ay progestana başladım reglimi düzene sokmak için ve gebe kalabilmek için ama yine soğan suyu da yaptım dün son ilacımı aldım normalde 4-5 gün içinde edet olmam gerekirken bu sabah oldum canım çok sıkıldı anlayacağın bu ay bebiş gelmedi:KK43:

Rabbim hayırlısını versin inşallah kısa sürede bebişini alırsın kucağına.

Back