Ben de hassaslik midir nedir bilmem çok ağrı oluyor bazenBen yasamadim canim.. Bende pco teşhisi konuldu ama ilaclari kullandigimda sanki yumurtaliklarim daha cok hassas gibime geliyor
arkadaşlar bana iki yıl önce pko teşhisi konuldu ve o zamandan beri yazz ve yanında ilaçlar kullanıyorum ancak son bir aydır anlamadığım şeyler oluyor ani bi hareket edeyim kasığıma bıçak saplanıyor sanki,iki kez de böyle oldu ve çok hafif kanama oldu.son kanamam ilişkiden sonraydı ve çok yoğun oldu saatlerce yumurtalıklarım agrıdı,haftaya doktora gidecegim ama merk ediyorum böyle bi durum yaşayan var mı?
Benim de öyle oluyor birden bi şey batıyor sanki bu kaç konuda kist yirtilmasi falan okuyunca korktumBende yazz tableti baya kullandım ama geçen ay bıraktım. Bazen kasığıma bişey batar gibi oluyordu ama bişey çıkmadı. Belki sen evli olduğun için farklı bi durum olabilir
yokya bence takmışsın ona o yüzden de şiddetleniyor bile olabilir. Bişey çıkmayacak benceBenim de öyle oluyor birden bi şey batıyor sanki bu kaç konuda kist yirtilmasi falan okuyunca korktum
Kızlar bende de oluyo ve bende pkoluyum acaba pkodan mı kaynaklanıyor.doktora kontrole gidince söylicem bende bu durumu kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum.
Bende ilginç olan şey hapşurduğumda çok fena ağrı oluyo.heralde üşütmektendir diye düşünüyorum.inşallah kurtuluruz canım artık normal adet görmeyi bile özledimOlabilir kistler de yapabiliyomuş zaten. Hepimiz bir an önce kurtuluruz inşallah bu pko'dan
Bende ilginç olan şey hapşurduğumda çok fena ağrı oluyo.heralde üşütmektendir diye düşünüyorum.inşallah kurtuluruz canım artık normal adet görmeyi bile özledim
Valla benim kadar ayaklarını sıcak tutmaya çalışan insan yoktur.o kadar dikkat ediyorum ama yapım gereği gene de ayaklarım buz gibidir.o kadar test yaptım kansızlıkta çıkmadı.anlamadım bende niye böyle oluyoÜşütmüşsündür belki. Dikkat et aman, ayaklarını sıcak tut, havalar soğudu çünkü.
Onu hiç sorma, 28 günde adet olanlara kıskanarak bakıyorum nerdeyse
Valla benim kadar ayaklarını sıcak tutmaya çalışan insan yoktur.o kadar dikkat ediyorum ama yapım gereği gene de ayaklarım buz gibidir.o kadar test yaptım kansızlıkta çıkmadı.anlamadım bende niye böyle oluyo
6aydır ilaçtan dolayı normal döngüdeyim ama ilaçlar bitti tekrar eski haline dönecek diye korkuyorum.tabi bi de onun yanında yok tüylenmedir bilmem ne onlarda artacak diye endişeleniyorum
Daha adet günüm gelmedi bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım bende onu bekliyorum.ama pek ilaç kullanma taraftarı değilim.bunlar hormon ilacı olduğu için aslında çok tehlikeli ve çok fazla zararı olan ilaçlar.nasıl olsa bi gün bırakmak zorunda kalıcam fazla hasar vermeden ilacı bırakmak bana daha mantıklı geliyo.iyileşicez derken Allah korusun sonucu kötü olmasın da.Al benden de o kadar, ayaklarım hep buz gibi, kansızlık da yok...
Yazz tablet bana hiç yan etki yapmadı bence diğer haplara göre yan etkisi çok az.Bu zamana kadar olmadıysa korkma bence birşey yapmaz daha. Ben de 6 ay kullandım sonra bırak dedi doktor, 2 ay sonra yine adet olamadım ya. Olamıyorsan kullan bence, olmamak daha beter bişey
Daha adet günüm gelmedi bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım bende onu bekliyorum.ama pek ilaç kullanma taraftarı değilim.bunlar hormon ilacı olduğu için aslında çok tehlikeli ve çok fazla zararı olan ilaçlar.nasıl olsa bi gün bırakmak zorunda kalıcam fazla hasar vermeden ilacı bırakmak bana daha mantıklı geliyo.iyileşicez derken Allah korusun sonucu kötü olmasın da.
gizli kansızlık vardır. depoların boşalana kadar çıkmaz tahlilde ve böyle olmadan da ilaç vermezler ona göre kendin önlem alman lazım.Daha adet günüm gelmedi bakalım olacak mıyım olmayacak mıyım bende onu bekliyorum.ama pek ilaç kullanma taraftarı değilim.bunlar hormon ilacı olduğu için aslında çok tehlikeli ve çok fazla zararı olan ilaçlar.nasıl olsa bi gün bırakmak zorunda kalıcam fazla hasar vermeden ilacı bırakmak bana daha mantıklı geliyo.iyileşicez derken Allah korusun sonucu kötü olmasın da.
Amin canım derdi veren Allah dermanını da versin tüm hastalara.benim hormonlarımda sorun yoktu ama adetlerim düzensizdi.soğan kürü çok duydum bende ama yapmadım.civanperçeniyle aslanpençeside çok iyi geliyormuş.istersen onları da dene canım.Tabi öyle ama zaten bu ilaç hormon dengelemek için. FSH düşük, LH yüksek olduğu için doktor bana bunu verdi. Ama tabiki düzelticem derken bi yerden de bozmamak lazım. Soğan kürü yaptım ama o da etki etmedi galiba. Bakalım nolacak, Allah şifa versin hepimize.
Amin canım derdi veren Allah dermanını da versin tüm hastalara.benim hormonlarımda sorun yoktu ama adetlerim düzensizdi.soğan kürü çok duydum bende ama yapmadım.civanperçeniyle aslanpençeside çok iyi geliyormuş.istersen onları da dene canım.
Bu aralar gene tahlil yaptırmayı düşünüyorum.6 ay önce hormon tahlili yaptırırken kansızlığa da bakılsın dedim temiz çıkmıştı.kansızlık tahlili için herhangi bi zamanda gidip yapabilir miyim.ben kan verirken adetin 3.günüydü doktor sorun değil demişti.gizli kansızlık vardır. depoların boşalana kadar çıkmaz tahlilde ve böyle olmadan da ilaç vermezler ona göre kendin önlem alman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?