Pko ve sprem hareket azlığı

Ben de 2 gün kala test yaptım negatif çıktı kızlar. Adet belirtilerim de başladı zaten. Bu ay da böyle geçecek yani

Ben de 2 gün kala test yaptım negatif çıktı kızlar. Adet belirtilerim de başladı zaten. Bu ay da böyle geçecek yani
Hayırlısı olsun cnm benımde 2gun kaldı agrılarım başladı senın gibi gerek yok teste zaten gelıcek belli .hakkımızda hayırlısı olur ınsallah rabbım ınsallah bızımde yuzumuzu guldurur bidaki aya

Almanyadan bi ot getirtmiş arkadaşım kendine birini bana werdi 16 yıldır pcos hastasıymış kadın hamile kalmış o göndermiş onada bitki yani bildiğin aşotunu biliyonuz mu onun gibi kokusu falan değişik ama hasta olunca içiliyo dün başladım onu içmeye hasta olamıyorum ya normalde o çay bi açtı üstümden başımdan çıkıyo bacım ben şok inşallah olur dua edin

Adı ne ne yazıyor cnm hadi inş.

Insallah hayrlsyla sennde tum isteyenlernde bebisi olur gecelm konumuza baslgi gorunce bian kendm geldi aklma.ayni sorunlar bzdede vardi esmn sperm saysi 18milyondu. Keci poynuzu pekmezi kürü vs.denedk ama bzde bi sonuc vermedi ackcasi. Bi dr.tavsyesyle vitamn verdi ve aldk. Sonuc 18milyndan 64milyna ckmsti. Fiyati 100lira bz memnun kaldk ztn ilac degl vitamn takvysi adida (argi men)bunun bayan icin olanida var ama ben kullanmadm asilama yaptrdk cok sukur ki tuttu bebegm not. Sperm saysni asilamadan sonra ogrendk tabi asilama olmustu ☺

Nasılsın canım hastalandın mı. İyi haberler bekliyorum

Kızlar benim öncesine nisbeten kafam daha rahat bilmiyorum belki başka şeylerin derdine düştüğümdendir.. bir kaç gün sonra adet olucam biliyorum ama umurumda değil napalım nasip vakti var diyorum inşAllah öyle olur.

Kızlar bende artık düşünmüyorum hatta inanmazsınız ama istemiyorum sanki vazgeçtim denebilir hakkımızdan hayırlısı rabbim biliyo duyuyo sesimizi hayırlısını nasip etsin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…