Ah keşke memelerimi kucultse bir onu yapmadı boyum 160 ama 64 kiloyken baya varil gibiydim cunku sadece usy bolgeme aliyorum insülin direncm yok ama o da çıkar yakında ins yoktur sende sivilce %90 hormonal sorunlardan kaynaklanıyor %10 hijyen ya da kullanılan ürünlerden dikkat etmene rağmen geçmiyor bir baktır yumurtaliklarinaBirşey diyeceğim. Bu pko sivilcelen me yapıyor mu cidden?
Bende de var. Yüzüm bozuldu bu ara,kullandigim bütün ürünler aynı. Makyaj sungerimi de yıkıyorum hep demek ki bundanmis
Sizde insulin direnci vs var mi?
Ben zayıfım. Adetlerim düzenli ama memelerim küçüldü sanki. Sanırım erkeksilestirdigi icin memeleri de küçültüyormuş .
Yani bende de bilgi eksikligi var ondan soruyorum.
Boyunuz kac? 54 kiloya düşmüşseniz fazla bir kilo degil çünkü.
160 boya 64 fazla evet ama 54 e dusmussen eger kotu durmuyordur bende kilo alınca göbeğim ve kollarim kilo alır. Ama ben 45 kg im zayifim o acıdan biraz daha şanslıyım. Insallah yoktur insulin direnci ben olcturdum yokmusAh keşke memelerimi kucultse bir onu yapmadı boyum 160 ama 64 kiloyken baya varil gibiydim cunku sadece usy bolgeme aliyorum insülin direncm yok ama o da çıkar yakında ins yoktur sende sivilce %90 hormonal sorunlardan kaynaklanıyor %10 hijyen ya da kullanılan ürünlerden dikkat etmene rağmen geçmiyor bir baktır yumurtaliklarina
160 boya 64 fazla evet ama 54 e dusmussen eger kotu durmuyordur bende kilo alınca göbeğim ve kollarim kilo alır. Ama ben 45 kg im zayifim o acıdan biraz daha şanslıyım. Insallah yoktur insulin direnci ben olcturdum yokmus
Yumurtaliklarimda pco goruntusu var benim evet pco sendromluyum kan tahlilleri bunu dogruluyor ama doktor dediki yumurta rezervin cok iyi. Sen dedi düşün ki ferrari araban var ama onu çalıştıracak benzinin yok. Bankada 10 milyon dolarin var ama cekecek banka kartın yok. Hic olumsuz konusmadi cocuk konusunda
Dogal yolla gebelik oluyormus pco da seninki dogal yolla oldu dimi?
Seviyorum seniFerrarini yesinler senin bal ! :)
Hiç takma kafana , o bebek gelecek !
Ben de seniiiiiiiii seviyorumSeviyorum senipozitif arkadasim benimm
Çok bilgi sahibi degilim.Pkolu oldugumu evlenince ögrendım. ilk aylarda istemiyorduk fakat adet olamadım 50 55 gunde bır oldum.ılk 3 ay gibi duzensizdi. Derken Dr gıttigımde akıntı vs için şikayetim vardı verdigi fıtıl resmen duzene soktu.5 aydır düzeldi. Etkisi fıtıl mıydı bilmiyorum. Bu arada tüy problemim cansız tüylerdı lazerle tukendı ilk duyduğum zamanlar uygulatmıştım.Sıvılce ile ilgili problemim olmadı çok nadir çıkmıştır. Kılomda hep 55tı sımdı evlenince 60 oldu.
Onun dışında hiçbir tedavi uygulanmadı 5 ay daha ilişki önerildi o kdr. Hayırlısı ne zaman nasipse diye sorun haline getirmeye calışmıyorum. Zira eşimde.
Her insanda anladığım kadar farklı etkiler yaratıyor. Yada benzeri.
Acaba şu sivilce için cildiyecıyle görüşüp cildi pırıl pırıl yapıyor dedikleri ilacı kullanabılırmısınkı? Roaccutone dı sanırım. Ama dikkatli ve bilinçli kullansan. Herkese uygulanıyor mu bilmiyorum. Faydası olur iki?
İnşallah şifa bulursun.
Yanı şimdilik ıyı bir Dr gibi. Hormon testleri istemişti temiz cıktı. Birkaç ay daha devam edip tekrar görüşmeye gidecegim. Eger bırseyler oluşmaz ise.Doktorun belki iyi bir doktordur kotulemek istemem ama o fitillerden bende kullandim. Hapta kullandim ağızdan,igne de vuruldum ve birtane krem vermisti boyle siringaya cekiyorsun vajinaya itiyorsun. Kendisi pco yu görememişti ultrosonda herhalde yanlışlıkla bobreklerime bakmis yumurtaliklarima bakacagina
O 55 60 ginde olma ollayi evlilik stresigle olmus olabilir benimde oyle olmuştu ilk evlendigim 3 ayda dikkatimi cekti çünkü yazmak istedim.
Sende tuylenme sorunu varmi
Ben lazer yaptırdım canim. Yuzde 80 bitti. Kalanlari takmiyorum dogrusu zaten tipta da olsun kozmetik sektorunde de 100 de100 sonuc yoktur ya haniYanı şimdilik ıyı bir Dr gibi. Hormon testleri istemişti temiz cıktı. Birkaç ay daha devam edip tekrar görüşmeye gidecegim. Eger bırseyler oluşmaz ise.
Tesekkur ederim bılgılendırdıgın için belkide haklısın ilk aylar bir sistem bozukluğu olabılıyormuş bizde istememıstık henuz.
Bende lise yıllarımdan beri seftalı tüyü dedikleri tuylenme vardı. İğneli epilasyon denemiştım o yıllar etkı etmedi pek. Derken lazer cıktı ben rahatladım. Şimdi cene altı iki dört belki cok cansız. Kesınlıkle lazerı yaptırın bıtesıye kadar.Genel anlamdada öneriyorum sadece rahatsızlık acısından degıl. İyi bir kurtarıcı.
Sen kac aylık evlisin. Çocuk yok sanırım?
Merhaba, bende pco hastasiyim.Maydanozu cok severim hic pco ya zararli oldugunu blmiyordum.Gerci henuz evli degilim ama yaza dugunm var.Tuketmemelimiyiz pcolularBen lazer yaptırdım canim. Yuzde 80 bitti. Kalanlari takmiyorum dogrusu zaten tipta da olsun kozmetik sektorunde de 100 de100 sonuc yoktur ya hani
Ben 15 aylik evliyim
Cocuk yok
1 kez aşılama yaptirdim tutmadi
Aslinda doktor kendiliginden de olur dedi ama biz yok asilama yapın dedik.
Aslinda kilon yerinde ise yani zayıfsan. Kilo fazlaligin yoksa. Esinde sperm parametreleri normalsa oyle cokda doktora gidip moralini bozma derim. Biliyorsun doktorlar herseyi biliyorlar demek degil.bazisi ticari bakabiliyor olaya. Senin doktorun icin demiyorum yanlis alama Hormon sonuclarinin iyi cikmasi cok iyi.
Pco da dogal yldan gebelik elde ediliyor cunku
Yumurtlama testlerinden al
Bazi yiyeceleri tuketme. Bana bu sitede limon demişlerdi sanirim. Zaten cok sevdigim bir besin değil-dir
Vucutta yaglanma yapacak yiyecekler yeme yani. Kilonu koru. En onemlisi psikolijini koru. Cocuk isterken oyle oluyor çünkü en onemli sey psikolojisi.
Bitki çayları ve maydanoz tuketme iliskiden sonra ayaklarini dik belinin altna yastık koyup. Istersen ozelde de yazabilirim canim.
Yok ben onu gebelik icin demistim. Pco icin degilMerhaba, bende pco hastasiyim.Maydanozu cok severim hic pco ya zararli oldugunu blmiyordum.Gerci henuz evli degilim ama yaza dugunm var.Tuketmemelimiyiz pcolular
yumurta rezervine nasıl bakıldı?160 boya 64 fazla evet ama 54 e dusmussen eger kotu durmuyordur bende kilo alınca göbeğim ve kollarim kilo alır. Ama ben 45 kg im zayifim o acıdan biraz daha şanslıyım. Insallah yoktur insulin direnci ben olcturdum yokmus
Yumurtaliklarimda pco goruntusu var benim evet pco sendromluyum kan tahlilleri bunu dogruluyor ama doktor dediki yumurta rezervin cok iyi. Sen dedi düşün ki ferrari araban var ama onu çalıştıracak benzinin yok. Bankada 10 milyon dolarin var ama cekecek banka kartın yok. Hic olumsuz konusmadi cocuk konusunda
Dogal yolla gebelik oluyormus pco da seninki dogal yolla oldu dimi?
Adetin 3.günü gel dedi bana fsh lh bide estriol mu yanlis yazmis olabilirim o hormon önemli dedi bana doktor bende okey dedim kan verdimyumurta rezervine nasıl bakıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?