Pko ve özgüven

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hmmm bende baktim da 7 lerde benim ...
 
Insallah olur .
 
Çok düşük fshda iyi sayılmıyor diye biliyorum.
Benim 2.5-3 arasıydı.
O düşük dediğiniz 0-1-2 falan herhalde. Benim ultrasonda yumurtalarım çok güzel gözüktü. Tek yumurtalıkta 12 yumurta falan vardı o an,doktorum çok güzel yumurtalığa sahipsin,hormonların çok iyi falan dedi. Bir de genetik sanırım. Annemde de öyle. 50 yaşında hala regl oluyor,tam tıkır düzeni devam ediyor,iki kardeşiz ikimize de tek denemeyle hamile kalmış. O yüzden anneme çekmişim o konuda.
 
Ben 0ila 6 arası için yorum yapmıştım:)
0 da yok demek değil midir yani bir bakıma, her referansın ortası kabul edilir her zaman. Yoksa sizin değeriniz normal. Tabi genetik yatkınlık çok önemli. Inşallah bir sorun yasamazsınız. Üreme sağlığı son yıllarda oldukça kötü. Hele gençlerimizde.
 
İnternetten şimdi baktım. 2.8 ve altı fsh düşüklüğü olarak geçiyormuş,onda da düzenli adet görülemiyormuş. :) evet doktorumda öyle söyledi,hatta ailende teyzenlerde erken menopoz var mı,tüp bebek yaptıran var mı diye de sordu bana. Daha çok anneden kıza etkili tabi. Anneannemde 54 yaşında falan menopoza girmiş.
Her konuda anneme benzemişim,umarım doğurganlığımı da annemden alırım. Şimdiki yiyeceklerin hepsi hormonlu ve ayrıca insanlar çocuk yapmayı kariyerden sonraya bırakıyorlar. Yani daha geç yaşta anne olmak istedikleri için üreme problemleri çıkıyır.
 
Kesinlikle öyle
Çok fazla gecikmeden bir tane yapmalı insan, çok duyuyorum sonradan yaşı geçenleri ve çocuk hasreti ile yananlari. Misal benim bir kızım var, çok şükür. İkinciyi istiyoruz 6 aydır tik yok. Bakalım ne zaman yüzüme gülecek evlâdım:)
 
Kaç yaşındasınız ki? Allah kızınıza uzun ömürler versin
 
Amh'a mutlaka baktirin.Evli & bekar olmaniz farketmez..O onemli.Benim amh 14 mesela.Normalde olmasi gerekenin en az 12 kati.Gerekli gereksiz,saglikli sagliksjz zibilyon tane yumurta.Pkolular olarak sansliyiz ama.Amh dusuklugu tedavisi cok daha zor.
 
Amh'a mutlaka baktirin.Evli & bekar olmaniz farketmez..O onemli.Benim amh 14 mesela.Normalde olmasi gerekenin en az 12 kati.Gerekli gereksiz,saglikli sagliksjz zibilyon tane yumurta.Pkolular olarak sansliyiz ama.Amh dusuklugu tedavisi cok daha zor.
Amah ye nasil bakılıyor kandan dimi?
 
Bahsettiğiniz ilaç tüm yöntemler denendikten sonra son çare olarak kullanılıyor. Çok kuvvetli bir ilaç; ilacı kullanırken ve kullandıktan sonra da belli bir süre hamile kalmamak gerekiyor. (sanırım bir kaç ay ya da daha uzun da olabilir tam hatırlamıyorum araştırmak lazım)
İlaç tüm vücudu etkiliyor. Benim 1 haftada tüm vücudumu kurutmuştum. Yüzüm kuruluktan pul pul dökülmeye başlamıştı ve bırakmıştım ilacı.
 
Turuncu renkli turuncu sekilde dökülen fitilden mi bahsediyorsunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…