Bayanlar merhaba benim derdim pko illeti.Allah beterinden saklasin tabi ama vücudun her yerini mahveden bir hastalık.Dogumdan sonra teşhis kondu bana 27 yaşında o zamana kadar etkileri bu kadar çok değildi sanırım hormonların etkisiyle azdı.Cok şükür çocuk sahibi olmama engel olmadı ama fiziksel görüntümü tamamen değiştirdi.Saclarim döküldü ama öyle böyle değil bildiğiniz erkek gibi sakaklarimin yanında saç yok sürekli saçlarımı kabarık göstermek için uğraşıyorum bir de sarı ince telli saçlarım var siz düşünün görüntüyü ondan sonra her yerimi sivilce bastı ki ergenlikte bile çıkmamıştı üstelik haftalarca geçmiyor her gören yüzüne noldu diye soruyor ağlayasın geliyor bir ara 64 kiloya kadar çıkmıştım resmen açlıktan bayılana kadar diyet yaptım 10 kiloyu zor verdim dikkat etmeyeyim hemen geri alıyorum.Ha bir de tüylenme illeti var Allah'tan sarışınım ama yine de belli oluyor.Kizlar bu hastalık benim özgüvenini çok etkiledi denemediğim şey gitmediğim doktor kalmadı en sonra prp yaptırmaya karar verdim tedavi devam ediyor ama biliyorum ki dıştan gelen hicbir şey fayda etmeyecek bu lanet testesteron hormonunu dusurecek bir şey lazım klitorisim bile büyüdü. Care bulan yok mu buna?Soğan kuru demeyin reflum var çünkü.Tum bunların yanında bir de potansiyel kalp, şeker, tansiyon, kanser riskimiz daha fazla.Bundan şunu çıkartıyorum pko hastaları çok uzun ömürlü olmuyor.Zaten takıntılı bir insanım iyice takmaya başladım.