Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle soleyim testlerim 1 sene önce yapıldığı için tüp bebek doktoru testleimin yenilenmesinmi istedi hiç bir problem olmadığını söledi hatta allttan muayene etti. Rahimin cok güzel hatta yumurtlama olmus. Bizim tedavimiz su sekilde olur dedi 2 sene düzenli ilişkinin sonunda hamilelik olusmassa aşılama yada tüp bebek yapılır dedi. Tabi testlerimizi yaptırmadk maddi manevi sıkıntılar cıkınca

Canım aslında güzel şeyler söylemiş belki de henüz zamanı değil bitkisel şeyler kullandın mı mesela kilo problemin var mı ? Aspir yağı keten yağı öneriyorlar hamile kalan çok olmuş ayrıca hayıt tohumu aslan pençesi çayları inan her şey doğadan

canm kilo sorunum yok tüylenme yok yani pco olanlarda kilo ve tüylenme olur aksine ben zayıf biriyim oyüzden doktor biraz daha pozitif baktı bu işe aspir yağı dediğim gibi biraz düzensiz kullandm bıraktm yarım şişem duruo evde üşengeclk vazgecmıslık var adet olayım biter bitmez içmeye balayacam

Acaba yumurtlamaya kadar mı kullanılıyor yoksa sürekli mi o bilgin var mı İnofolic olayına dediğim gibi bak lütfen ondan da fayda gören çok insan var

Evet canım aspir ve keten tohumu yağını diyorum yoksa regliye kadar kullanıp ara verip tekrar mı kullanılıyor
canm adet oldugunda içmeyi kesiyorsun adetin tamamiyle bittikten sonra tekrar baslıosn ben şey yapıodm adetim 7 gün sürüyodu 1 günde bilerek içmiodum ertesi gün başlıodm. Cunkü adetliyken içersen kanaman uzun sürüyomus

çünkü aldığım sitedeki kadın ole soledi genelde heekes aynısını yapıo
Öyle yapayım dedim yumurtlamadan sonra tutunursa yağlar zararlı mı bırakmalı mı diye düşündüm ama demek ki gerek yokmuş sabah akşam değişik şekillerde ılık suya katıp kullandın sende değil mi

Dışarda bekleyen dolapda olmayan suya karıstırp içtim canm ilk başlar bole tuhaf olmustm daha cok keten de :) sonra alısıorsn aman amn kotu tat değiller sirke bildiğimiz sirke yani.

sirke ama anlamzsn keten de biraz o tadı gün boyu alabiliosn özellikle tam uyuma zamanında içiodm onu :)
Aynen sirke ve aspir aynı anca sabah aç karnına kullanılıyor 2 günde bir de çörek yağı ekleniyor birer tatlı kaşığı hepsinden yatarken de keten tohumu yağı yine 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı öyle okudum bir kaç yerde

AYynen canm bende solemiştim zaten :) çörek otu içtiğim zaman sanki çörek varms gibi olmustm ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…