- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Şöyle soleyim testlerim 1 sene önce yapıldığı için tüp bebek doktoru testleimin yenilenmesinmi istedi hiç bir problem olmadığını söledi hatta allttan muayene etti. Rahimin cok güzel hatta yumurtlama olmus. Bizim tedavimiz su sekilde olur dedi 2 sene düzenli ilişkinin sonunda hamilelik olusmassa aşılama yada tüp bebek yapılır dedi. Tabi testlerimizi yaptırmadk maddi manevi sıkıntılar cıkıncaCanım istersen biraz daha bekle bir de umudunu kestiğin an oluyor bir mucize biraz akışına bırakabilirsin ama hayatınla ilgili önemli bir kararda en iyisini sen bilirsinDoktor ne söyledi tam olarak neden tüp bebek mesela neyin az ya da fazla tam olarak
Canım aslında güzel şeyler söylemiş belki de henüz zamanı değil bitkisel şeyler kullandın mı mesela kilo problemin var mı ? Aspir yağı keten yağı öneriyorlar hamile kalan çok olmuş ayrıca hayıt tohumu aslan pençesi çayları inan her şey doğadanŞöyle soleyim testlerim 1 sene önce yapıldığı için tüp bebek doktoru testleimin yenilenmesinmi istedi hiç bir problem olmadığını söledi hatta allttan muayene etti. Rahimin cok güzel hatta yumurtlama olmus. Bizim tedavimiz su sekilde olur dedi 2 sene düzenli ilişkinin sonunda hamilelik olusmassa aşılama yada tüp bebek yapılır dedi. Tabi testlerimizi yaptırmadk maddi manevi sıkıntılar cıkınca
canm kilo sorunum yok tüylenme yok yani pco olanlarda kilo ve tüylenme olur aksine ben zayıf biriyim oyüzden doktor biraz daha pozitif baktı bu işe aspir yağı dediğim gibi biraz düzensiz kullandm bıraktm yarım şişem duruo evde üşengeclk vazgecmıslık var adet olayım biter bitmez içmeye balayacamCanım aslında güzel şeyler söylemiş belki de henüz zamanı değil bitkisel şeyler kullandın mı mesela kilo problemin var mı ? Aspir yağı keten yağı öneriyorlar hamile kalan çok olmuş ayrıca hayıt tohumu aslan pençesi çayları inan her şey doğadan
Acaba yumurtlamaya kadar mı kullanılıyor yoksa sürekli mi o bilgin var mıcanm kilo sorunum yok tüylenme yok yani pco olanlarda kilo ve tüylenme olur aksine ben zayıf biriyim oyüzden doktor biraz daha pozitif baktı bu işe aspir yağı dediğim gibi biraz düzensiz kullandm bıraktm yarım şişem duruo evde üşengeclk vazgecmıslık var adet olayım biter bitmez içmeye balayacam
Hangisi canm yumurtlamaya kadar mı kullanılacak yağlarımı diyosunAcaba yumurtlamaya kadar mı kullanılıyor yoksa sürekli mi o bilgin var mıİnofolic olayına dediğim gibi bak lütfen ondan da fayda gören çok insan var
Evet canım aspir ve keten tohumu yağını diyorum yoksa regliye kadar kullanıp ara verip tekrar mı kullanılıyorHangisi canm yumurtlamaya kadar mı kullanılacak yağlarımı diyosun
canm adet oldugunda içmeyi kesiyorsun adetin tamamiyle bittikten sonra tekrar baslıosn ben şey yapıodm adetim 7 gün sürüyodu 1 günde bilerek içmiodum ertesi gün başlıodm. Cunkü adetliyken içersen kanaman uzun sürüyomusEvet canım aspir ve keten tohumu yağını diyorum yoksa regliye kadar kullanıp ara verip tekrar mı kullanılıyor
Bende öyle yapayım canım çok sağolcanm adet oldugunda içmeyi kesiyorsun adetin tamamiyle bittikten sonra tekrar baslıosn ben şey yapıodm adetim 7 gün sürüyodu 1 günde bilerek içmiodum ertesi gün başlıodm. Cunkü adetliyken içersen kanaman uzun sürüyomus
çünkü aldığım sitedeki kadın ole soledi genelde heekes aynısını yapıoBende öyle yapayım canım çok sağol
Öyle yapayım dedim yumurtlamadan sonra tutunursa yağlar zararlı mı bırakmalı mı diye düşündüm ama demek ki gerek yokmuşçünkü aldığım sitedeki kadın ole soledi genelde heekes aynısını yapıo
Dışarda bekleyen dolapda olmayan suya karıstırp içtim canm ilk başlar bole tuhaf olmustm daha cok keten de :) sonra alısıorsn aman amn kotu tat değiller sirke bildiğimiz sirke yani.Öyle yapayım dedim yumurtlamadan sonra tutunursa yağlar zararlı mı bırakmalı mı diye düşündüm ama demek ki gerek yokmuşsabah akşam değişik şekillerde ılık suya katıp kullandın sende değil mi
Sirke hiç sevmem salatalarda bile kalkar midem onu nasıl içeceğim bilmemDışarda bekleyen dolapda olmayan suya karıstırp içtim canm ilk başlar bole tuhaf olmustm daha cok keten de :) sonra alısıorsn aman amn kotu tat değiller sirke bildiğimiz sirke yani.
sirke ama anlamzsn keten de biraz o tadı gün boyu alabiliosn özellikle tam uyuma zamanında içiodm onu :)Sirke hiç sevmem salatalarda bile kalkar midem onu nasıl içeceğim bilmem
Aynen sirke ve aspir aynı anca sabah aç karnına kullanılıyor 2 günde bir de çörek yağı ekleniyor birer tatlı kaşığı hepsinden yatarken de keten tohumu yağı yine 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı öyle okudum bir kaç yerdesirke ama anlamzsn keten de biraz o tadı gün boyu alabiliosn özellikle tam uyuma zamanında içiodm onu :)
AYynen canm bende solemiştim zaten :) çörek otu içtiğim zaman sanki çörek varms gibi olmustm ya :)Aynen sirke ve aspir aynı anca sabah aç karnına kullanılıyor 2 günde bir de çörek yağı ekleniyor birer tatlı kaşığı hepsinden yatarken de keten tohumu yağı yine 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı öyle okudum bir kaç yerde
Çörek otu sadece kendini de yiyebilirsin canım her derde deva ben unuttuğumdam yağını içeceğimAYynen canm bende solemiştim zaten :) çörek otu içtiğim zaman sanki çörek varms gibi olmustm ya :)
Diyorum ya cok sey var ama ben bi hevesle yapıp hop bırakıveriormÇörek otu sadece kendini de yiyebilirsin canım her derde deva ben unuttuğumdam yağını içeceğim
Bende öyleyim yani her ay bir şey denediğimden sabit bir şeyde kalamadımDiyorum ya cok sey var ama ben bi hevesle yapıp hop bırakıveriorm
:)Bende öyleyim yani her ay bir şey denediğimden sabit bir şeyde kalamadım
ADETİN BAŞLADIMI CANMBende öyleyim yani her ay bir şey denediğimden sabit bir şeyde kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?