- 17 Ağustos 2017
- 48
- 31
- 3
- 41
Canım bende aldım bu ovulosyon testinden dün adetim bitti ne zaman başlaman gerekiyor testlere bilgilendirir sen sevinirim canım ilk defa kullanicam çünküEki Görüntüle 2067157 Bu arada bugün ki yani ilk ovulasyon testim.
Herkese merhaba ben yeni katıldım öncelikle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın polikistik over hastasıyım ve doktorum bana klomen verdi acaba kullanıpta faydasını gören varmı ?
Mrb canım hayirli olsun nasıl hamile kaldım sen çok mutlu oldum uzun zamandır okumuyordum hiç mesajlariCanım ben klomen çok kullandım bana hic fayda etmedi, yumurtaliklarimda hic tik yoktu kullandigim halde. Ama tedaviye hep ilk onunla başlanıyor. 3 doktor degistirdim 3u de ilk 3ay onu verdiler. Yanı daha önce kullandım ve etkisi olmadi dedigim halde yinede kendileri deneyip görmek istediler. Ama klomen ile hamile kalabilenler de var .
Teşekkür ederim canim. Sana da çok geçmiş olsun canim. Inşallah bidahaki sefer Allah sağlıklı gebelik nasip eder. Ben son adetimden sonra tuplerimi kontrol ettirmistim ve ustune Gonal F 75 igne verdi doktor o ay. Sonra da Allah'ın izniyle hamile olduğumu ogrendim.Mrb canım hayirli olsun nasıl hamile kaldım sen çok mutlu oldum uzun zamandır okumuyordum hiç mesajlari
Sagol canım inşallah 2 3 ay sonra ben de kalmış olurum şu an eşim afrinde görevde dua et bizim için de sağlıkla kucağına alTeşekkür ederim canim. Sana da çok geçmiş olsun canim. Inşallah bidahaki sefer Allah sağlıklı gebelik nasip eder. Ben son adetimden sonra tuplerimi kontrol ettirmistim ve ustune Gonal F 75 igne verdi doktor o ay. Sonra da Allah'ın izniyle hamile olduğumu ogrendim.
Amin canim, Allah kavustursun canim. Bekleyenlere de Allah sabr versin.Sagol canım inşallah 2 3 ay sonra ben de kalmış olurum şu an eşim afrinde görevde dua et bizim için de sağlıkla kucağına al
Amin canım sagolAmin canim, Allah kavustursun canim. Bekleyenlere de Allah sabr versin.
Mrb canim benimde lh yuksek fsh 5 lh 12 yumurta tembelligi var dedi doktor matofin verdi iyi bir doktora gorun derimBen zayıfım ve adet düzensizliğimde yok lh 12 fsh 4 sizce pkolu muyum kistim var ama bir geçiyor bir yine oluyor sizce ne olabilir
Benimde öyle yumurtlama sorunum var çatlamıyor yumurtam gidiyorum doktora 1 kez klomen kullandım çatlatma iğnesi yapılmadı yumurtam çatlamadı kist oluştuMrb canim benimde lh yuksek fsh 5 lh 12 yumurta tembelligi var dedi doktor matofin verdi iyi bir doktora gorun derim
Doktor sana pko mu dediMrb canim benimde lh yuksek fsh 5 lh 12 yumurta tembelligi var dedi doktor matofin verdi iyi bir doktora gorun derim
Hayir yumurta tembelligin var dediDoktor sana pko mu dedi
Benim doktorum klomen verdi ama yumurta çatlamadı bile ne kadar zamandır kullanıyorsun hamilelik oldu muHayir yumurta tembelligin var dedi
Hayir canim ben daha yumurta gelistirici kullanmadim 2 aydir kullaniyorum seker ilaci bu pkonunda yumurta tembelligininde altinda insulin direnci oluyo bana oyuzden verdi 2 ay kullandim bu ay gidicem artik tedaviye baslar insallahBenim doktorum klomen verdi ama yumurta çatlamadı bile ne kadar zamandır kullanıyorsun hamilelik oldu mu
Hayir canim ben daha yumurta gelistirici kullanmadim 2 aydir kullaniyorum seker ilaci bu pkonunda yumurta tembelligininde altinda insulin direnci oluyo bana oyuzden verdi 2 ay kullandim bu ay gidicem artik tedaviye baslar insallah başka bi doktora bidaha görün cnm her doktorun görüşü farkli
İnşallah canım klomen tedavisi de çok zor çatlatma iğnesini mutlaka yaptır bana yapmadı doktorum 5 tane kist oluştu sonra onun için düzenleyici verdi süreci iyice uzattı şuan eşim de doktora güvenmediği için gitmek istemiyor bende arada kaldım doktor çok fazla açıklamada yapmıyor ne yapıcağımı bilemiyorumHayir canim ben daha yumurta gelistirici kullanmadim 2 aydir kullaniyorum seker ilaci bu pkonunda yumurta tembelligininde altinda insulin direnci oluyo bana oyuzden verdi 2 ay kullandim bu ay gidicem artik tedaviye baslar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?