- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Canım dünde yazmıştık burdan benim aklıma gelen kaç dk sonra koyulaştı? 10dk dan sonrası dikkate alınmıyo galiba. İlk 10 dk yı baz aldın mıKızlar lütfen bilen bir şey yazsın. Dün ovulasyon testi yaptım çok koyuydu. bugün yaptım yine çok koyu dün sabah tan beri 28 saat geçti nasıl aynı şekilde koyulukta kalıyor. Yumurta çatlayacağı zaman silikleşmiş mi oluyor. Benim ki henüz çatlamadı herhalde.
dün de bugünde damlatır damlatmaz ikinci çizgi belirdi 3 dk içinde koyu çift çizgiyi gördüm.Canım dünde yazmıştık burdan benim aklıma gelen kaç dk sonra koyulaştı? 10dk dan sonrası dikkate alınmıyo galiba. İlk 10 dk yı baz aldın mı
Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canımİşteyim şuan, çantama gebelik testi almadığıma çok pişmanım.
Hayırlısı olsun canım bi test yap hadi ben de merak ettim bak şimdiİşteyim şuan, çantama gebelik testi almadığıma çok pişmanım.
Doktoruna bi danış önce, tabi çok ileri dereceli pko değilsen hemen ağır ilaçlardan başlama derim. Ben metforminle başlamıştım kilo da verdirmisti ama gebelik olmayınca klomen kullandım bi kaç ay, sonra femara, sonra iğne, ama hicbirisinde catlatma iğnesi almadım, doktorum kendiliğinden çatlıyor dedi ihtiyaç duymadi. Yanı infertilite üzerine bi doktorla takip etmek iyidir yumurta gelişimi.Kizlar merhaba dunde yazdim bende pko luyum dunku doktordan yeterli bilgiyi alamadim baska doktora gidecegim sizce odan klomen ve catlatma ignesi yada metformin istemeli miyim
Doktor hicbir bilgi vermedi malesef ileri derece mi kac tane var hicbisey soylemedi ben mart ayinda ilk denemeyi yapmak istiyorum dedigim icin mart da adet olduktan sonra gel takip yapalim bu zamana kadar ya dogum kontrol hapi yada adet sokturucu kullan dediDoktoruna bi danış önce, tabi çok ileri dereceli pko değilsen hemen ağır ilaçlardan başlama derim. Ben metforminle başlamıştım kilo da verdirmisti ama gebelik olmayınca klomen kullandım bi kaç ay, sonra femara, sonra iğne, ama hicbirisinde catlatma iğnesi almadım, doktorum kendiliğinden çatlıyor dedi ihtiyaç duymadi. Yanı infertilite üzerine bi doktorla takip etmek iyidir yumurta gelişimi.
Canım benim de 2 gün koyu cıktı sonra çatladıya benim bugünde koyu ovulasyon testim anlamadım. iki gün aynı şekilde koyu olur mu ? Ben de mi anormallik var. Anlamadım.
Canım benim de 2 gün koyu cıktı sonra çatladı
yaptım canım, hamile değilim ovulasyondaymışımP pkoluolmak canim yapabildin mi test ? Simsi okudum yazdiklarini. Insallah guzel haberler verirsin bize
Hamile değilmişim ovulasyon günümdeymişimHayırlısı olsun canım bi test yap hadi ben de merak ettim bak şimdi
yaptım canım, hamile değilim ovulasyondaymışım
Değerlendirdim bakalım sen ne zaman öğrenmiştin Canım, belirtin oldu mu?Hadi bakalım degerlendir :)
Evet canım oldu ben 3 gün kala öğrendim adeteDeğerlendirdim bakalım sen ne zaman öğrenmiştin Canım, belirtin oldu mu?
Belirtilerin nelerdi canım yazmışsındır belki ama ben kaçırdım sanırımEvet canım oldu ben 3 gün kala öğrendim adete
Göğüs hassasiyeti kasik ağrısı adet döneminde koku hassasiyeti olduBelirtilerin nelerdi canım yazmışsındır belki ama ben kaçırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?