• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canim, hamile olamayan birileri hamile olsa çok seviniyorum. Bi kaç güne benim de test yapmam lazım bakalım. Normalde yumurtlamadan sonra adet olacaksam çok fazla gergin oluyorum ama bu çok rahatım, kendime şaşırıyorum keyfim yerinde falan, ama göğüs hassasiyetim cok fazla ve ara sıra kasik agrilarim kendini belli ediyor. Umutlanmaktan da korkar oldum.
Ben hala inanmıyorum, gözüm yanıldı herhalde çizgiyi de psikolojik görüyorum herhalde diyorum :)

Ovulasyon testi iki gün koyu çıkınca şüphelenip yaptığım ilk test çizgi incecik görülmüyor olabilir, ikinci test dün akşam yaptığım :) şüpheli ilişkiden 6 gün geçti göstermesi normal mi acaba

Eklentiler

• C3B81216-05C0-49BB-8A76-159B7591E97F.jpeg
    C3B81216-05C0-49BB-8A76-159B7591E97F.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 82
Kizlar shoyle daha yakindan yukluyorum resim bi onceki biraz uzaktanmis.

Eklentiler

• 1111.jpg
    1111.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 78
Ovulasyon testi iki gün koyu çıkınca şüphelenip yaptığım ilk test çizgi incecik görülmüyor olabilir, ikinci test dün akşam yaptığım :) şüpheli ilişkiden 6 gün geçti göstermesi normal mi acaba
Canim yumurtlama gununden 6 gunmu gecti? Sen kan vermeye gidecekmisin bugun?

Canim yumurtlama gununden 6 gunmu gecti? Sen kan vermeye gidecekmisin bugun?
6 gün geçti benim ovulasyon testleri 6 gün önce pik yaptı. Ben de anlamadım belki daha öncesinden. Daha önce kan vermeye gittiğimde hamile olmadığım için negatif sonuçları ala ala üzüntü oldu. Şimdi korkuyorum. En azından ilk 5 dk da çıkan sonuç olunca gideyim. Benim bat tarihimde belli değil

P pkoluolmak Bide diğer yazıları da okudum canım ovu testi hep pozitif miydi biraz anlatır misin:))
Merhaba canım, adetten sonra ovulasyon testini yapmaya başladım 32. Gün pik yakaladım. 33.gün silikleşti mi diye bakayım derken o daha koyu çıktı. Sonra şüphelenip gebelik testi yapmıştım. İncecik bir çizgi olmuş. İşte dün akşam tekrar yaptım :)

Merhaba canım, adetten sonra ovulasyon testini yapmaya başladım 32. Gün pik yakaladım. 33.gün silikleşti mi diye bakayım derken o daha koyu çıktı. Sonra şüphelenip gebelik testi yapmıştım. İncecik bir çizgi olmuş. İşte dün akşam tekrar yaptım :)

Canım o kadar az sürede gebelik bello olmaz . Sen büyük ihtimal daha öncesinde pik yaptın 20 li günlerde. 32 de de ovu testi koyu göstermeye başladı ve devam etti. Yumurtlama olsa yumurta çatlayınca o arada lh duser ve çizgi silinirdi. Bu gebelik testinden önce göstermiş :) tebrik ederim canım benim:)))

Canım o kadar az sürede gebelik bello olmaz . Sen büyük ihtimal daha öncesinde pik yaptın 20 li günlerde. 32 de de ovu testi koyu göstermeye başladı ve devam etti. Yumurtlama olsa yumurta çatlayınca o arada lh duser ve çizgi silinirdi. Bu gebelik testinden önce göstermiş :) tebrik ederim canım benim:)))

İnşallah öyledir ya tam anlamıyla sevinemiyorum bile :)

Kizlar kan test sonnuclarim aciklandi bhcg 300 cikti. 2 gunden tekrar gel dedi kan testi icin P pkoluolmak
Allah herkese nasip etsin. Biz hala esimle birbirimmize simdi inanabiliriz demi diye shashkin shashkin tepki verdik :)
Hayırlısı olsun canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar benim de bu ay ilacı ilk kullanmıştım adetim iki gün geçikti hep 31.gün olurdu bu defa 33oldu hala olmadı derken bir sancı ve oldum deli gibi sancım oldu gündüz ve parça parça birşeyler geldi Sizin de böyle olmuşmuydu?

Back