- 2 Aralık 2017
- 75
- 39
- 3
- 30
Kalbimiz aynıymış canım ister istemez bilgi sahibi oluyosun ve yardımcı olmak yol göstermek istiyosun karşındakine bencede iyiki var burası sorularımıza cevap buluyoruz.Evet canım gerçekten öyle çok güzel bir şey bence bu KK iyi ki var ben burdaki insanlar sayesinde hamile kaldım çok şükür şimdi benim gibi olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın dualasmak çok güzel başkası için edilen dualar bence kabul olur
Evet canimKalbimiz aynıymış canım ister istemez bilgi sahibi oluyosun ve yardımcı olmak yol göstermek istiyosun karşındakine bencede iyiki var burası sorularımıza cevap buluyoruz.
Kızlar kesemizi gördük çok şükür darısı sizlere insallah
Maşallah nasıl hamile kaldın canım kısaca anlatabilir misin bu ay bende ümitliym ya inşallah vardırKızlar kesemizi gördük çok şükür darısı sizlere insallah
Canim infolic pembe toz olanindanmi kullandin bnde infolic combiyi kullanıyorum tablet halindeCanım ben sadece glifor kullanarak 22. Gün yumurtladım ama inofolic ile beraber glifor kullandım ve 16.Gün yumurtladım canım tuttu çok sukur
Tablet olanı canım maviCanim infolic pembe toz olanindanmi kullandin bnde infolic combiyi kullanıyorum tablet halinde
Önce rabbim istedi sonra da inofolic combi vesile olduğunu düşünüyorumMaşallah nasıl hamile kaldın canım kısaca anlatabilir misin bu ay bende ümitliym ya inşallah vardır
Amin canım darısı sizeHadi hayirli olsun tatlim. Cooook sevindim . Saglikla kucagina al bebisini
Elhamdülillah canım zaten ilaçlar bi vesile bana göre hepte o şekilde düşündüm bebek olayı gerçekten nasip kısmetÖnce rabbim istedi sonra da inofolic combi vesile olduğunu düşünüyorum
Evet canım degerlendirKızlar ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra çizginin silikleşmesi ne anlama geliyor yumurta çatlamış mı oluyor
Inofolic combi kullandım canım ovulasyon testi de yaptım yumurtlama döneminde hayıt suyu içtim çok sukur rabbime olduMaşallah nasıl hamile kaldın canım kısaca anlatabilir misin bu ay bende ümitliym ya inşallah vardır
Degerlendirdim bakalm yayırlısıEvet canım degerlendir
Bnmde ilk aldıgım maci renkti sonrakiler kahverengi bordo arası bi renk aynı ama sıkıntı yok cnmTemelinSafinazi canim benim kullandigim inofolic mavi degil. Kahverengi gibi. Ayni etki midir acaba. Kutusu mavi ama tabletler degil. 12.gunum bugun kullandigimin. Hala bi catlama belirtisi yok
Canım çok şükür kesemizi gördük geçen hafta 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım sen ne yaptinTemelinSafinazi D Dtaskiran P pkoluolmak kızlar napiyosunuz? 2 hafta hesabımı pasiflestirdiler. Esra nin profile sahte profil yazmışlar . Bana sebep olarak ta yorumlarda iletişim bilgileri paylaştınız denmis. Yorumlarda iletişim bilgimi neden paylasayimki ? Akil işi değil yaptıkları.
Neyse naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?