Ben mühendisim kızlar ziraat :) bebek bakmanın b sinden anlamıyorum bi de çok sakarim:))))
Kızlar hele bi gebe kalalım bi watsap grubu kurup ordan iletişim halinde oluruz gebelik ve bebek bakımı hakkında herşey :))
Canım yasak özel gruplar ban yerizW.upp grubu cok akillica yapalim.
Canım yasak özel gruplar ban yeriz
Allah iyiliğini versin :)) kanda çıktı idrarda çıkmazsa kaç yazar :))Kizlar az once tekrar test yaptim. Yine az silik cikti. :) korktum cikmayacak diye
Kiz oyle deme kendim bile emin olamiyorum. Burda bir suru sey okudum .Allah korusun ne bileyim :)Allah iyiliğini versin :)) kanda çıktı idrarda çıkmazsa kaç yazar :))
Kiz oyle deme kendim bile emin olamiyorum. Burda bir suru sey okudum .Allah korusun ne bileyim :)
Ben de bilmiyotum ki daha önce bi grupta watsup grubu kuralım dediler ban yediler.Neden yasak ya((
Ben de bilmiyotum ki daha önce bi grupta watsup grubu kuralım dediler ban yediler.
Ya adet agrım ve şeffaf akintim var. Bugün arkadaşım geldi otururken dayanamadım adet ağrısına çok benziyo. Yumurtlama midir bilmiyorum. Dünü değerlendirdim bugünü de değerlendireyim Mi?
Evet canim mutlaka degerlendir yarını geç diğer gün de dene sperm kalitesi açısından insallah bebişin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?