Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy insallah saglikli bir gebeliktir ve rahat bir hamilelik geciririm. Ben gun gun anlatirim. Bel fitigim var baslangic seviyesinde. Her adetten once bic saplaniyor gibi olurdu bu sefer bir defa oldu hafif agrim oldu. Mesela normalde de gazli bir insanim gazim var hala oradan da anlayamiyorum

Canim degerlendir o zaman belki de yumurtlamadir
Çok güzel söylüyosun canım:) Ama en son adetim 53.gün olduğu için bilemiyorum bu ara bike yumurtluyo olabilirim:) yanı hiiç emin olamıyorum. Ilaç kullanmadan adet olmaya çalışıyorum ancak bu kadar oluyo 40 , 50:)

Kızlar ben ne zaman test yapsam. Benimde ovulasyon 21 ve 22 sinde koyuysa yakındı işte. Tuttuğunu farzedersek ne zamana çıkar. Bugün gaza eldim idrar testi yaptım negatif. Ama daha 8-9 gün olmuş. Acaba varsa 15 gün sonra mı çıkar. kaldem kaldem K Koala4

Kızlar ben ne zaman test yapsam. Benimde ovulasyon 21 ve 22 sinde koyuysa yakındı işte. Tuttuğunu farzedersek ne zamana çıkar. Bugün gaza eldim idrar testi yaptım negatif. Ama daha 8-9 gün olmuş. Acaba varsa 15 gün sonra mı çıkar. kaldem kaldem K Koala4
Canim ben benimkinin 15 ya da 16 sinda oldugunu dusunuyorum. Dun 28 iydi yani 13 gun gibi birde aksam yaptim testi. Biraz daha bekle bence. Ovulasyon testi yapmaya devam et. AY INSALLAH GUZEL HABERLER GELIR SENDENDE . Dualalarim hepimizle.

Kızamıyorum da çok yoğun çalışıyor. Hele yıl sonu da olunca. O yüzden bnm tek atımlık hakkım var ovulasyonun iyice koyulaşmasını bekliyorum
Canim bu erkeklerin sperm olayinin takip edilmesi lazim. Bir gunluk sperm genc spermmis ve dolleme yetenegi yok gibi dedi dr. 4 gunluk sperm yavasliyormus. Ondan en ideali gun asiri. Catlasada catlamasada. Kocana ne mesir macunu mu yedirirsin findik fistik mi, bilmiyorum ama rutine bindirmek lazim. Kabul ediyorum guzel olmuyor ama "acuk heveslenceniz":)

Canim degerlendir o zaman belki de yumurtlamadir

Dün degerlendirdim bugün ovu testi yapicam tekrar :) eşim degerlendirme konusunda beni hiç kirmiyo:) normalde ikimizde çalışıyoruz bebek düşüncesinden önce bu kadar sık değildi ama bebis düşüncesiyle yorgun da olsak degerlendiriyoruz

Canim o zaman pnun ejekulasyonu buhun oldun pazar bi daha yapin.yumurtanin catlamasi ise yaramaz yoksa. Onunlada guzelce konus. Hepimiz yorgunuz, is guc ev isi stres. Bazen bacaklarimi acacak halim olmuyordu :)
Ah işte anlasalar geçen hafta çok iyiydi 2 güne birdi nerdeyse bu hafta adam kafasını kaldıramıyor. Benim yumurtladığımı mı hissediyor ne. Zaten o yaza istiyordu ikna ettim ama

Canım acele etme:))) kaldem kaldem 'ın 10.günde belli oldu. Benim 20 koyuydu 21 i değerlendirdim 1 ini bekliyorum 10 gün bekle öyle test:)

Canim bu erkeklerin sperm olayinin takip edilmesi lazim. Bir gunluk sperm genc spermmis ve dolleme yetenegi yok gibi dedi dr. 4 gunluk sperm yavasliyormus. Ondan en ideali gun asiri. Catlasada catlamasada. Kocana ne mesir macunu mu yedirirsin findik fistik mi, bilmiyorum ama rutine bindirmek lazim. Kabul ediyorum guzel olmuyor ama "acuk heveslenceniz":)

Doğru soyluyo:) Ben başucuna ceviz fındık koydum aciktikca onlardan yiyo ise yariyo:))

Dün degerlendirdim bugün ovu testi yapicam tekrar :) eşim degerlendirme konusunda beni hiç kirmiyo:) normalde ikimizde çalışıyoruz bebek düşüncesinden önce bu kadar sık değildi ama bebis düşüncesiyle yorgun da olsak degerlendiriyoruz
Oh ne güzel inşallah tez zamanda da olur canım içini ferah tut dua et

Ah işte anlasalar geçen hafta çok iyiydi 2 güne birdi nerdeyse bu hafta adam kafasını kaldıramıyor. Benim yumurtladığımı mı hissediyor ne. Zaten o yaza istiyordu ikna ettim ama

Ay çok garip ya normalde bizim başımızın ağrıması gerekiyordu :))) Ben de yaşadım canım yaşadığını ilk hafta ağır geldi günaşırı ikimize de bide güzel değil oyle:) Ama fındık ceviz bide sendeki iradeyi isteği görsün valla ona ağır gelmiyo daha:) kendisi geliyo:)

Oh ne güzel inşallah tez zamanda da olur canım içini ferah tut dua et

Inşallah canım ya akşamları uyurken inşallah nasip olur diyorum ama bi taraftan da bu ay olmazsa üzülmem diyorum biraz burulurum o kadarcık :110:6 ay olmazsa işyeri özel sağlık sigortası yaptırdı yeni onunla özelde yumurtamı takip ettiricem planım o doğrultuda ama inşallah hiç gerek kalmaz

Back