Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eşim iki işte birden çalışıyor öyle olunca bir şey diyemiyorum. Bugün konuşacam artık bugünle pazarı değerlendirsek iyi olur gerçi bugün kasıklarım ağrıyor çatlıyor mu bilmiyorum yumurta. Gerçi pik yapmadı ama

Siz bugun yapin eski spermlerden kurtulun :) Allah esininde yardimcisi olsun. Zor tabi iki is birden ama bunlara katlanicaz sonu guzel olacak :)

Siz bugun yapin eski spermlerden kurtulun :) Allah esininde yardimcisi olsun. Zor tabi iki is birden ama bunlara katlanicaz sonu guzel olacak :)
İnşAllah hayırlısı ile çok istiyorum bu sabahki testim bu da bir de bugün kasıklarım ağrıyor

Eklentiler

• 20171229_121939.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 63
Canim ben benimkinin 15 ya da 16 sinda oldugunu dusunuyorum. Dun 28 iydi yani 13 gun gibi birde aksam yaptim testi. Biraz daha bekle bence. Ovulasyon testi yapmaya devam et. AY INSALLAH GUZEL HABERLER GELIR SENDENDE . Dualalarim hepimizle.
İnşallah canım. Benimki de bi Ümit ilaç kullanırken nerden de hamile kalacaksam sanki.
Canım acele etme:))) kaldem 'ın 10.günde belli oldu. Benim 20 koyuydu 21 i değerlendirdim 1 ini bekliyorum 10 gün bekle öyle test:)
tamam canım aynı gün yapalım madem test :)

Onun işi de zor sen tatlı tatlı hallet zaten ne yaptiriliyosa tatlı dille oluyo ve daha da iyi oluyo. Moralini de bozma yumurta catlicak diye. Kendini şartlandırma bugün olacak diye öyle yaparsan olmayınca moralin bozuluyo trip atıyorsun karşı tarafa

Kizlar az once kasik ve baldir bolgem cok usudu. Reamen elimle ovaladim. Belirti midir bilmem yazayim dedim.

Oyleyse bile can sikmak yok tamam mi? Birbirimize moral olucaz boylesi guzel.

Yok canım söz sıkmam canımı ilk ay denemem moralimi yüksek tutuyorum:) sag kasik ağırlıklı solda ufak batma var. Bel agrım bikac gündür var. Ama sağda sürekli bi sanki bisey le işliyorlar ağrı değil ama garip bisey akşam bi ovu testi yapıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…