Maalesef cnm çok yorgundu uyudu kaldıDeğerlendirdin mi canim:)))
Çok güzel söylüyosun canım:) Ama en son adetim 53.gün olduğu için bilemiyorum bu ara bike yumurtluyo olabilirim:) yanı hiiç emin olamıyorum. Ilaç kullanmadan adet olmaya çalışıyorum ancak bu kadar oluyo 40 , 50:)
Hay Allah. Erkekleri azcik durtmek gerekli :)Maalesef cnm çok yorgundu uyudu kaldı
Kızamıyorum da çok yoğun çalışıyor. Hele yıl sonu da olunca. O yüzden bnm tek atımlık hakkım var ovulasyonun iyice koyulaşmasını bekliyorumHay Allah. Erkekleri azcik durtmek gerekli :)
Canim ben benimkinin 15 ya da 16 sinda oldugunu dusunuyorum. Dun 28 iydi yani 13 gun gibi birde aksam yaptim testi. Biraz daha bekle bence. Ovulasyon testi yapmaya devam et. AY INSALLAH GUZEL HABERLER GELIR SENDENDE . Dualalarim hepimizle.
Canim bu erkeklerin sperm olayinin takip edilmesi lazim. Bir gunluk sperm genc spermmis ve dolleme yetenegi yok gibi dedi dr. 4 gunluk sperm yavasliyormus. Ondan en ideali gun asiri. Catlasada catlamasada. Kocana ne mesir macunu mu yedirirsin findik fistik mi, bilmiyorum ama rutine bindirmek lazim. Kabul ediyorum guzel olmuyor ama "acuk heveslenceniz":)Kızamıyorum da çok yoğun çalışıyor. Hele yıl sonu da olunca. O yüzden bnm tek atımlık hakkım var ovulasyonun iyice koyulaşmasını bekliyorum
Maalesef cnm çok yorgundu uyudu kaldı
Canim degerlendir o zaman belki de yumurtlamadir
Kızamıyorum da çok yoğun çalışıyor. Hele yıl sonu da olunca. O yüzden bnm tek atımlık hakkım var ovulasyonun iyice koyulaşmasını bekliyorum
1 hafta oldu cnmOlsun canım gün aşırı olmasına özen gösterin yeter:)
Canim o zaman pnun ejekulasyonu buhun oldun pazar bi daha yapin.yumurtanin catlamasi ise yaramaz yoksa. Onunlada guzelce konus. Hepimiz yorgunuz, is guc ev isi stres. Bazen bacaklarimi acacak halim olmuyordu :)1 hafta oldu cnm
Ah işte anlasalar geçen hafta çok iyiydi 2 güne birdi nerdeyse bu hafta adam kafasını kaldıramıyor. Benim yumurtladığımı mı hissediyor ne. Zaten o yaza istiyordu ikna ettim amaCanim o zaman pnun ejekulasyonu buhun oldun pazar bi daha yapin.yumurtanin catlamasi ise yaramaz yoksa. Onunlada guzelce konus. Hepimiz yorgunuz, is guc ev isi stres. Bazen bacaklarimi acacak halim olmuyordu :)
Canim bu erkeklerin sperm olayinin takip edilmesi lazim. Bir gunluk sperm genc spermmis ve dolleme yetenegi yok gibi dedi dr. 4 gunluk sperm yavasliyormus. Ondan en ideali gun asiri. Catlasada catlamasada. Kocana ne mesir macunu mu yedirirsin findik fistik mi, bilmiyorum ama rutine bindirmek lazim. Kabul ediyorum guzel olmuyor ama "acuk heveslenceniz":)
Oh ne güzel inşallah tez zamanda da olur canım içini ferah tut dua etDün degerlendirdim bugün ovu testi yapicam tekrar :) eşim degerlendirme konusunda beni hiç kirmiyo:) normalde ikimizde çalışıyoruz bebek düşüncesinden önce bu kadar sık değildi ama bebis düşüncesiyle yorgun da olsak degerlendiriyoruz
Ah işte anlasalar geçen hafta çok iyiydi 2 güne birdi nerdeyse bu hafta adam kafasını kaldıramıyor. Benim yumurtladığımı mı hissediyor ne. Zaten o yaza istiyordu ikna ettim ama
Oh ne güzel inşallah tez zamanda da olur canım içini ferah tut dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?