Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adet belirtisinden farkı var mi canım ya ((

hemen telefonuna bı uygulama indir bebegının gelişimini takip et heheh. bi de şaşkınlık selfiesi çekilin eşinizle.. ilerde bakıp bakıp gülersiniz bu tatlış halinize

Ya dimi selficekilmek hic aklimiza gelmedi birbirimize bakip bakip siritiyoruz. Ikimizde inanamiyoruz. Uygulama indireyim mi emin degilim. Ay Allah hayra cikarsin ama korkuyorum sanirim.

Ya dimi selficekilmek hic aklimiza gelmedi birbirimize bakip bakip siritiyoruz. Ikimizde inanamiyoruz. Uygulama indireyim mi emin degilim. Ay Allah hayra cikarsin ama korkuyorum sanirim.
insan ilk başta sevinirken tedirgin olur tabi haklısın.. ama içten içe sevincek tabi ki.. herkese haber vermezsin sadece. ama içindeki heyecanı urduramazsın. uygulama olarak dr banu çiftçi nin uygulaması ii diyolar

Adet belirtisinden farkı var mi canım ya ((
Canim ben ilk defa bu kasar batma hissettim esim hatta hsgdendir dedi. Ilk kahverengi akinti gelince hafiflemis gibi geldi daha azdi. Ben solda agri hissediyorum. Hep adet olacakmisim gibo geliyordu. Hatta gobegim vardir icime cekemedim adet olucam sisikinligim var dedim hani bu belirtilerin adetle ayirtedilir bir yani yok. Sabahlari ac karnina ptobuse biniyorum arada tutar beni mesela. Ama hic tuvalete kosmadim. Yani ben bugun ovulasyon testini yaptigimda koyu gormeseydim hamilelik testi yapmazdim. Dusun 20 tane almistim bir tane kalmis :)

insan ilk başta sevinirken tedirgin olur tabi haklısın.. ama içten içe sevincek tabi ki.. herkese haber vermezsin sadece. ama içindeki heyecanı urduramazsın. uygulama olarak dr banu çiftçi nin uygulaması ii diyolar
Cok sagol canim benim indireyim. Hic bilmiyorum hangisi iyidir kotudur. Zaten imzama gebelik takvimide eklemicem. Soyledigin cok makbule gecti.

Ay ben nasıl kaçırdım bunu hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Cnm içine doğmuş resmen kaldem için inşAllah bnm için de tutar

Canımm sen anın tadını çıkar bir de bir süre kimseye bisey söyleme benden tavsiye. Biliyorum yerinde duramiyosun ama sen bir süre yine de söyleme:) Ben hayırlı olan şeylerimi hemen kimseyle paylaşmıyorum:) eskiden içimde tutamazdım mutlu olcagim ne varsa elimden gidiyordu o yüzden hemen paylaşma canim:)

kaldem bir de birkaç sayfa geri gittim. 18 aralıkta biraz koyuluk gördüm sonra renk açıldı inşallah tutmuştur demissin:) çatlamadı demissin kendi yumurtalarına demekki biz tam net koyuluğu göremiyoruz:) hatta ben de 2 gün sonra test koymuşum benim de iyle oldu tekrar koyulaşmadi yumurta çatlama dan kaldı demissin :)) demekki catlamis döllenmiş bide:))) insallah benim de olmistur :))

Haklisin canim. Iyi goz var kotu goz var. Bende soylemeyeyim

Ay masallah sonunda biri kalmış yaaa uzun zamandır görmek istediğim masallah Allahım devamini getirsin insallah bende yarin sabah test yapcam tekrar insallah cikar dünki testimde hayaletinde hayaleti bir çizgi gördüm inşallah doğrudur adete 3 4 gün kala

Insallah benim gibi olur. Ne guzel olur koala valla

Yaa sorma :) cok heyecanliyim. Ben 1 aralikta adet olmustum. Bugun yaptim sonuc bu 8 aralikta hsg cektirmistim. Bir kac gun sonra kanda tekrar baktiracagim bakalim :)

Yaa sorma :) cok heyecanliyim. Ben 1 aralikta adet olmustum. Bugun yaptim sonuc bu 8 aralikta hsg cektirmistim. Bir kac gun sonra kanda tekrar baktiracagim bakalim :)
Canım 2 güne 1 bakıyor düzenli artış var mi ama bence güzel gibi inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum inanki sanki ben kalmışım gibi bize de dua et

Canım senin bat ne zamandı ve kaç gün sonra ogrendin
Ben cok cok acik pembelik gelirken hsg cektirdim canim. Baslangic 1 aralik. Bitis 8 aralik. 8 aralikta hsg cektirdim sorun olmaz dedi cekenler. Catlamayi takip etmek icin ovulasyon testi yapiyordum. Bugun koyuydu esit olmasa bile. Bende hamilelik testi yaptim saat aksam 6.bucuk gibi sonra kan verdim :) adetim gecmedi yani. Gecen ay 36. Gunde adet olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…