Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda konuşyoruzya böyle dün belim ağrımaya başladı ay acaba hamile miyim acaba yumurtluyo muyum:)) psikolojik olarak çok kolay hamile kalabiliyoruz:)))
Al benden de o kadar benim de bel agrım kasik batmam oldu bugün de midem bulanıyor kafayı yicem ya
 


Tüh ya üzüldüm buna Ama arkadaşımın dediği gibi hep lh tan bencede. Soğan suyu kürü ve hayıt mutlaka dene canım. Hayıt hormonları dengeliyor. Soğan suyu ise Rahmi temizliyor. Birde 30 kilo birden aldıysan glifor neden vermediler.
 
Hiç bi bilgim yok canım. Her seferinde kilo ver deyip gönderdiler... glifor ne için oluyo canım
 
Pkolarda insülin direnci ve kilo vermeleri için veriliyor. Gerçektende iştah kesiyor, hem kilo veriyorsun hemse şeker çikolata istemiyor canın. Böylelikle yumurta kalitesi artıyormuş. Benim kilom yok ama gene de verdi. 2 Aydın kullanıyorum. 2-3 kilo verdim bile. İnşallah yumurtalarımı da iyi etkiler :) Pkokulara birebirmiş araştır istersen. Gebeiken bile kullanılıyor ve onunla gebe kalan çok.
 
Kızlar bi şey sorcam burda konu açarak da sormuştum ama kimse cevap vermedi bana normal regl olan kadınlarda progesteron 21. Gun yuksek çıkıyo yani yumurtlamış oluyo. Peki biz gec regl olduğumuz için eğer yumurtlama oluyosa bu değer daha gec yükselir dimi ? Yani bizim 21. Gun vermemiz mantıklı mı bu testi ??
 

Pek bilgim yok bu konuda canım. Ama dediğin mantıklı. Bizim regl olduğumuz dönemde yükselebilir.
 
Yarın kadın hastalıkları doktoruna gidicem canım doktorlar hiç kendisi demedi öyle bişey bana neden acaba ya zaten kiloda var hiç bi doktor demedi yarın doktors bahsedeyim bakalım
 
Yarın kadın hastalıkları doktoruna gidicem canım doktorlar hiç kendisi demedi öyle bişey bana neden acaba ya zaten kiloda var hiç bi doktor demedi yarın doktors bahsedeyim bakalım

Doktora gittin mi canım ?
 
Arkadaslar merhaba. Ovulasyon testi konusunda en son aktif bu konuyu buldum. Ben de bu aya kdr hic duzenli test yapmamistim ama shimdi yorumlariniza ihtiyacim var. Normalde dun ve bugun yumurtlamam gerekiyordu, yani doktorumun soyledigine gore. Sizde fikrinizi paylasirsaniz sevinirim.
 

Eklentiler

  • 20171126_122810.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 539
Bugünü yarını degerlendir canım yumurtlamışsın hayırlı olsun inşallah tutar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…